HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Dillenburg  80, 6865hmdoorwerth

Dillenburg 80

6865hmdoorwerth

86 m2 /
Vraagprijs € 247.500,-
k.k.
De Geldersche Makelaar B.V.
Foto's
Omschrijving


Centraal gelegen recent gerenoveerd(2020) maisonnette te koop in Doorwerth.

Highlights:
Bosrijke omgeving
Ruim terras op het zuiden
Tweede balkon bij slaapkamer
Volledig gerenoveerd in 2020
separaat parkeer garage te koop

Het appartementencomplex De Dillenburg is centraal gelegen in het dorpje Doorwerth.
Doorwerth is een van de “6 dorpen in het groen” van de gemeente Renkum. Door de prachtige ligging aan een weg met mooie Platanen ervaart u dat leven in het groen dan ook als u op uw terras zit. Op 3 min wandelen bent u daadwerkelijk al in het bos op de Italiaanse weg (zeer bekend bij fietsers). Dit paadje leidt wellicht naar het bekendste gebouw van Doorwerth het eeuwenoude Kasteel Doorwerth.

Doordat het complex centraal in het dorp ligt, bent u ook vanaf de entree van het gebouw binnen 2 minuten in het winkelcentrum de Weerd. Naast het winkelcentrum liggen de 2 basisscholen en verder biedt Doorwerth een middelbare school en een volledig gezondheidscentrum.

De bereikbaarheid van Doorwerth is goed. Zowel de A50 als de A12 zijn in de buurt en dat biedt een zeer goede ontsluiting in alle richtingen. De steden in de omgeving, Arnhem, Wageningen en Ede zijn in 15 minuten met de auto bereikbaar, maar ook middels de reguliere fietspaden en binnenkort de snelfietsroutes.
Voor de deur is er een busverbinding naar Arnhem en de andere 5 dorpen van de gemeente Renkum.

De maisonnette bestaat uit 2 verdiepingen en op de beneden verdieping zijn er de keuken, toilet en woonkamer. De Keuken heeft een moderne uitstraling. In de keuken staat divers losstaand apparatuur.
Het moderne toilet is in 2020 geheel vernieuwd. De ruime en lichte woonkamer biedt middels een schuifpui toegang tot de het ruime balkon op het zuiden.

Vanuit de hal komt men met de trap op de 2e verdieping van de maisonnette wat tevens de bovenste verdieping is van het complex. Hier bevinden zich drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is luxe en volledig gerenoveerd in 2020 met een extra toilet op deze verdieping.
Vanuit de grote slaapkamer aan de zuidkant is er toegang tot het tweede balkon waar men heerlijk in de ochtend lekker kan zitten. De andere twee slaapkamers bevinden zich aan de noordkant waardoor deze heerlijk koel zijn. De grootste slaapkamer van deze twee heeft tevens de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Separaat is er bij dit appartement een garage te koop voor €25.000,-.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
86 m2
Woonlagen
25
Inhoud
274 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres