HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 449
Brabantstraat  10, 4841stprinsenbeek

Brabantstraat 10

4841stprinsenbeek

117 m2 / 272 m2
Vraagprijs € 425.000,-
k.k.
Frank Sweegers Makelaardij
Foto's
Omschrijving


Heeft u handige handen en zoekt u een traditioneel gebouwde 2-o-1 kapwoning (gedeeltelijk uitgebouwd) met een garage, een plantenkas die u geheel naar eigen smaak kunt maken? Kom dan gerust kijken.
Deze degelijke 2-o-1 kap ligt op rustige locatie nabij de gezellige dorpskern.

Bouwjaar: ca. 1966.
Woonoppervlak: ca. 117 m2.
Perceel: ca. 272 m2, met een diepe/vrije tuin op het zuidwesten.
Ind.: o.a. entree/hal met een toilet en een gezellige L- woonkamer, in semi-open verbinding met de "kamer-en-suite" inbouwwoonkeuken.
1e verd.: een overloop, 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer en een semi-open tussenportaal.
2e verd.: een vaste trap naar de overloop met een extra slaap- annex werkkamer.
Alleen te beoordelen na een bezichtiging!
Inruil eigen woning is bespreekbaar.

Begane grond
Entree/hal met een meterkast en een praktische trap- annex kelderkast. Vanuit de hal zijn de speelse bordestrap, het toilet en de gezellige woonkamer te bereiken.

De ruime, L-vormige woonkamer, ca. 3.51/6.61x6.83 m, heeft een robuuste openhaard met een handig aflegblad, een balken plafond, grote raampartijen en een kamer-en-suite (glas-in-koper) schuifdeuren naar de inbouwwoonkeuken toe.

Door de goed geplaatste raampartijen komt er veel natuurlijk daglicht binnen. Dit geldt overigens voor de gehele woning.

De lichte L-vormige inbouwkeuken, ca. 2.55x4.18 m, heeft een zij- & achtergevelraam met een loopdeur naar de zonnige achtertuin, een duurzaam natuurstenen aanrechtblad en een stoere hardstenen vloer. Deze degelijke, complete inbouwkeuken is o.a. voorzien van een rvs afzuigkap, een 4-pits gaskomfoor, een rvs oven, vaatwasmachine, koelkast en een diepvriezer.

Volgens opgave heeft bijna de gehele woonlaag een betonvloer met vloerverwarming (ca. 2002, met uitzondering van de keuken) en een houtlook plavuizen vloer. De leefkeuken heeft een hardstenen vloer.

Eerste verdieping
Aan de overloop grenzen de complete badkamer, de 3 slaapkamers en het semi-open tussenportaal.

De lichte badkamer, ca. 1.93x2.98 m, heeft een groot voorgevelraam, is o.a. uitgerust met een wastafel, een separate douche, een ligbad en een toilet.

De afmetingen van de 3 slaapkamers zijn:
slaapkamer 1, ca. 2.36/3.01x3.54 m,
slaapkamer 2, ca. 3.54x3.77 m en
slaapkamer 3, ca. 2.51x3.04 m.
Slaapkamers 1 & 2 hebben ieder een ingebouwde kast.
Slaapkamer 1 ligt aan de voorzijde en slaapkamers 2 & 3 liggen aan de achterzijde.
Slaapkamer 3 heeft een loopdeur naar een groot balkon, ca. 3.12x4.42 m. Dit balkon ligt (boven de leefkeuken) ideaal op het zuidwesten!

Op deze verdieping ligt overwegend vloerbedekking.

Tweede verdieping
De 2e verdieping is bereikbaar middels een vaste trap en bestaat uit een overloop en een multifunctionele slaap- annex werkkamer. De overloop heeft een klein uitzetraam, een opstelplaats t.b.v. de Nefit C.V. combiketel, ca. 2019 en een nokhoogte van ca. 2.20 m!

De extra kamer, ca. 3.40x3.51 m, heeft een forse kunststoffen dakkapel en is voor meerdere doeleinden te benutten.

Tuin
De 2-o-1 kapwoning heeft een voortuin, een forse oprit naast de woning en de garage staat in het verlengde van de oprit. De voortuin zorgt voor een fraaier straatbeeld en zorgt voor wat extra privacy. Naast de woning ligt de vaste, eigen oprit (2 auto's), ca. 2.45x15.45 m!

Middels een afsluitbare poort komt u in de verrassend diepe achtertuin. Deze achtertuin ligt perfect op het zuidwesten. Door de tuindiepte, ca. 17.50 m, en de bebouwing kunt u altijd in de zon zitten of in de schaduw. Aan de achtergevel treft u het zonneterras van, ca. 3.15/5.50x6.47 m aan en op de 1e verdieping heeft u ook nog het balkon, ca. 3.12x4.42 m!

De multifunctionele garage, ca. 2.98x6.70 m, heeft elektra en is absoluut voor meerdere doeleinden te benutten.
Via de garage is middels een loopdeur aangebouwde plantenkas, ca. 3.07x4.31 m toegankelijk.

Attentie
Deze aantrekkelijke 2-o-1 kapwoning is gedeeltelijk uitgebouwd en heeft onderhoudsvriendelijke kunststoffen kozijnen met dubbelglas! Het gebruiksoppervlak bedraagt ca. 117 m2 (excl. de garage).

De multifunctionele garage, ca. 2.98x6.70 m, ligt in het verlengde van de oprit, heeft elektra en is absoluut geschikt voor bijv. een kantoor-/praktijk-/hobbyruimte aan huis. Voor de juiste bestemmingsmogelijkheden verwijzen wij u naar het Stadskantoor te Breda.

Een bouwkundige keuring is nimmer een probleem.
Afhankelijk van uw woonwens is de woning mogelijk gedateerd, dit is reeds verrekend in de prijsstelling!
Inruil eigen woning is bespreekbaar.

Locatie
De verrassende 2-o-1 kapwoning, is gedeeltelijk uitgebouwd, heeft een garage, een plantenkas en ligt op rustige, kindvriendelijke locatie, nabij de gezellige dorpskern. Scholen, winkels, openbaar vervoer, speelmogelijkheden en de bossen zijn op korte afstand bereikbaar. Middels de snelfietspaden zijn Breda en Etten-Leur makkelijk aan te rijden. De woonomgeving is hierdoor (ook) ideaal voor gezinnen met kinderen.

De verbindingen naar het centrale wegennet en het station Breda-Prinsenbeek zijn eveneens goed. Prinsenbeek is een dorp met een uitstekend woon-/leefklimaat.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
117 m2
Perceeloppervlakte
272 m2
Woonlagen
31
Bouwjaar
1966
Inhoud
410 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres