HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 975
Bankastraat  92, 3312gedordrecht

Bankastraat 92

3312gedordrecht

122 m2 / 378 m2
Vraagprijs € 450.000,-
k.k.
Boogerman Makelaars
Foto's
Omschrijving


In de gewilde wijk Reeland /Indische buurt ligt deze karakteristieke jaren '30- hoekwoning met garage en maar liefst 21m diepe achtertuin.

De woning beschikt over een ruime woonkamer met naast gelegen keuken, een kelder, vier slaapkamers en een ruime werkkamer op de bovengelegen verdieping. Aan de voor- en achterzijde van de woning is een balkon grenzend aan een slaapkamer.

De naast gelegen garage is ruim en beschikt, door het zadeldak, over een ruime bovengelegen berging en een doorloop naar de achtertuin.

De woning is gedateerd en dient aan de binnenzijde te worden gemoderniseerd. De kozijnen zijn van hardhout en voorzien van dubbelglas.

In de directe omgeving zijn enkele buurtwinkels, waaronder een supermarkt. Het centrum van Dordrecht ligt op fietsafstand evenals het NS-station.

Indeling:

Entree, vestibule met meterkast, hal met toegang tot het toilet en de kelder (hoogte 1.37m).
Lange woonkamer met erker aan de voorzijde, schouw voorzien van een gashaard en toegang tot de achtertuin. De woonkamer is voorzien van een parketvloer.
Dichte keuken met toegang tot de achtertuin. De keuken bestaat uit een opstelling aan weerszijden en voorzien van diverse apparatuur.

1e verdieping:

Overloop met toegang tot de badkamer, drie slaapkamers en een diepe kast met aansluit mogelijkheid voor een wasmachine en -droger. Via de overloop is er ook toegang tot de 2e verdieping.
Slaapkamer 1 ligt aan de achterzijde van de woning en heeft toegang tot het balkon over de gehele breedte van de woning. Slaapkamer 2 ligt aan de voorzijde van de woning en heeft eveneens een balkon. Slaapkamer 3 is de kleinste slaapkamer en ligt ook aan de voorzijde.
De badkamer beschikt over een douchehoek, ligbad, toilet en wastafel. Separate wasruimte ten behoeve van de wasmachine en droger.

2e verdieping:

De 2e verdieping beschikt over een voorzolder welke voor diverse doeleinden geschikt is, zoals werk- of hobbyruimte. Vanuit deze ruimte is er toegang tot de stookruimte/berging met opstelplaats voor cv-ketel, bj. 2021. Achter de knieschotten is er op deze verdieping ook nog bergruimte.

Tuin
Tegen de woning aan ligt een terras met toegang tot de naast gelegen schuur met doorloop naar de garage.
De achtertuin met diverse bomen en gras, ligt op het noorden. Door de diepte is er gedurende de gehele dag zon. In het midden van de tuin ligt een vijver. De tuin heeft ter hoogte van de schuur een achterom.

Bijzonderheden:
-Nagenoeg de gehele woning is voorzien van dubbel glas
-Het dak is geïsoleerd
-cv-combiketel 2021
-Totaal woonoppervlak ca. 122m2
-Eigen grond ca. 378m2
-Energielabel E
-Oplevering in overleg

Disclaimer:
Bij Boogerman Makelaars proberen wij zoveel mogelijk woningzoekenden de gelegenheid te geven om de woning te bezichtigen. Desondanks kan het toch gebeuren dat de kijkmomenten vol zitten. Indien u dat wenst kunt u dan op de reservelijst geplaatst worden.
Indien u een bod wenst uit te brengen dan is dit alleen schriftelijk mogelijk via het door ons beschikbaar gestelde klantendossier, welke u ontvangt bij de afspraakbevestiging samen met alle overige relevante informatie over de woning.
Nadrukkelijk vermelden wij dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen derhalve geen rechten worden ontleend en zijn wijzigingen voorbehouden.
De vermelde afmetingen/ oppervlakten in deze informatie zijn gemeten op basis van de BBMI (Branche Brede Meetinstructie). De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoer en van de meting. Indien er plattegronden aan deze brochure zijn toegevoegd, houdt u er dan rekening mee dat deze plattegronden slechts een indicatie geven van de indeling.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
122 m2
Perceeloppervlakte
378 m2
Woonlagen
41
Inhoud
576 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres