HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 80
Weidemaad  114,8431TW Oosterwolde

Weidemaad 114

8431TW Oosterwolde

110 m2 / 328 m2
Vraagprijs € 298.000,-
k.k.
Makelaardij Ytsma
Foto's
Omschrijving


Heb je deze woning de vorige keer gemist? Nieuwe kans, door omstandigheden van de eerste koper nu toch weer beschikbaar!

Twee-onder-een-kap woning in de wijk Maden in Oosterwolde. Veel leefruimte door uitbouw in 2008. Vier slaapkamers. Centraal gelegen in Noord-Nederland. Levensloopbestendig wonen te realiseren door verbouw van de extra brede garage. Ecologische achtertuin met tuinhuis en overkapping voor beschut en ongestoord genieten, aangelegd in 2021. Oosterwolde is een dorp in de gemeente Ooststellingwerf met ongeveer 9.800 inwoners. Het dorp ligt op 5 kilometer van Appelscha en heeft een centrumfunctie voor de regio. Het heeft vele voorzieningen zoals winkels, een scholengemeenschap, verzorgingshuizen en andere sociale voorzieningen. Wonen in Oosterwolde is wonen op de meest centraal gelegen plaats van de drie noordelijke provincies. Een groot deel van de gemeente bestaat uit bos en natuur. Op de fiets bent u ook zo bij de zandverstuiving van Appelscha of het veen van Fochteloo.

Indeling
Zijentree met hal, toilet en trapopgang. Lichte woonkamer met zit- en eetkamergedeelte. Open keuken met inbouwapparatuur. Openslaande deuren naar de achtertuin. Parketvloer. Grote bijkeuken voor witgoedopstelling en opslag. Deur naar de ruime garage met kantel- en loopdeur.

Eerste verdieping
Drie slaapkamers met laminaatvloer. Ouderslaapkamer met dakkapel. Nette badkamer met douche, wastafel en aansluiting tweede toilet. Vaste trap naar de tweede verdieping.

Tweede verdieping
Vierde slaapkamer, met tuimelraam. Bergruimte.

Tuin
Onderhoudsarme voortuin. Beschutte, ecologisch aangelegde achtertuin met tuinhuis en overkapping.

Bijzonderheden
-Parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s;
-Garage geschikt te maken voor bewoning.

Wij zijn enthousiast over deze verrassende woning en nodigen u graag een keer uit om met eigen ogen te kijken waarom we zo enthousiast zijn. Belt u ons voor een afspraak?

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
110 m2
Perceeloppervlakte
328 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1991
Inhoud
486 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres