HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 62
Eindstraat  9,4715PB Rucphen

Eindstraat 9

4715PB Rucphen

122 m2 / 2334 m2
Vraagprijs € 499.000,-
k.k.
Staal Makelaars BV
Foto's
Omschrijving


*Vanwege de grote belangstelling is er op dit moment een wachtlijst*

Vrijstaande woning met bijgebouwen, erf, tuin en verdere aanhorigheden gelegen op een perceel van circa 2.334 m².

Situering

In het landelijk gelegen dorp Rucphen, tegen de wijk De Dijken (Roosendaal) aan, op circa 10 minuten rijafstand van Roosendaal centrum en circa 25 minuten rijafstand van Bergen op Zoom ligt deze vrijstaande woning met opstallen en tuin op een perceel van circa 2.334 m². Rucphen behoort tot de gemeente Rucphen welke gelegen is in de provincie Noord-Brabant. Kenmerkend voor Rucphen is o.a. het dorpse gemeenschapsgevoel, het kleinschalige groene karakter en de ligging nabij de bossen. Deze woning is tevens gelegen nabij diverse belangrijke voorzieningen. Qua recreatie is er ook voldoende in Rucphen en Roosendaal. Denk hierbij aan de Indoorskibaan, een recreatiecentrum en Outdoor Centrum Steketee. Rucphen grenst aan de Rucphense bossen, waar men heerlijk kan genieten
van de rust van deze bossen en de stilte van de heide. Diverse wandel-, fiets- en mountainbike routes zijn hier aanwezig. De Rucphense heide en natuurgebied Visdonk zijn op loopafstand van het object gelegen.
De Eindstraat te Rucphen is een perfecte plaats voor mensen die graag rustig en landelijk willen wonen maar daarnaast ook dichtbij stedelijke voorzieningen willen wonen.

De woning

Deze vrijstaande woning is gebouwd omstreeks 1960 en heeft een inhoud van circa 495 m³. De woonoppervlakte van de woning bedraagt circa 122 m² en de overige inpandige ruimte bedraagt 18 m². De voormalige duiventil heeft een oppervlakte van ca. 30 m². Het bijgebouw waar het dak inmiddels van is verwijderd heeft een oppervlakte van ca. 66 m². De woning verkeert bouwkundig gezien in goede staat maar dient wel gerenoveerd/ gemoderniseerd te worden. De woning heeft een gedegen bouwconstructie en is voorzien van een fundering op staal en is opgetrokken uit metselwerk spouwmuren. De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbel glas. De woning is voorzien van een deels betonnen en deels houten begane grondvloer en een houten verdiepingsvloer.
Het zadeldak is gedekt met pannen en is niet geïsoleerd. De cv-ketel bevindt zich in de bijkeuken (Nefit, 1993). De aanbouw is rond 1995 geplaatst, heeft een betonnen vloer welke gedeeltelijk is voorzien van vloerverwarming. In de aanbouw bevinden zich de keuken, de bijkeuken, het toilet en de badkamer.

Indeling
Begane grond

De woning is te betreden aan zowel de voorzijde als via de aanbouw aan de achterzijde. Wanneer u de woning vanuit de voorzijde betreedt komt u terecht in de hal, welke toegang geeft tot de woonkamer. De vaste trap richting de eerste verdieping is hier tevens gesitueerd. De L-vormige woonkamer heeft veel lichtinval door de aanwezige raampartijen. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een werkkamer met vaste kasten. Vanuit de woonkamer is de ruime woonkeuken bereikbaar. De keuken is voorzien van een eikenhout kleurige keuken, heeft een L-vormige opstelling en is ingericht met een spoelbak, elektrische kooplaat, oven, afzuigkap, koelkast en vriezer. Airco is aanwezig. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar en in dit gedeelte van de aanbouw bevindt zich tevens de badkamer en het toilet.

Eerste verdieping
De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot vier de slaapkamers en de doucheruimte. Vanaf de overloop is er via een luik toegang tot de zolder/vliering. In 3 slaapkamers is er vaste kastruimte aanwezig. De eerste verdieping is al geheel gestript en klaar gemaakt voor renovatie.
Er is een prachtig uitzicht over de achtergelegen landerijen en bossen.

Tuin
Het object is voorzien van een ruime oprit, een (sloopwaardig) bijgebouw (66 m²) en een voormalige duiventil. De tuin is voorzien van een gazon en meerjarige beplanting. Van het bijgebouw is inmiddels het asbestdak verwijderd. Er is hier meer dan voldoende ruimte voor het parkeren van diverse voertuigen.

Bijzonderheden
Bestemming

Conform het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied Rucphen 2020” van de gemeente Rucphen, vastgesteld in 2020, heeft dit object deels de bestemming ‘Enkelbestemming Wonen’en deels de bestemming ‘Enkelbestemming Agrarisch’ (enkel het tuingedeelte).

Bestemmingsplanmogelijkheden

Het is mogelijk om een hoofdgebouw op te richten of het bestaande hoofdgebouw uit te breiden binnen het bouwvlak. Een hoofdgebouw mag een inhoud hebben van maximaal 750 m³, met een maximale goothoogte van 5,5 m en een maximale bouwhoogte van 9m. De breedte van het hoofdgebouw mag maximaal 20 m bedragen. De gezamenlijke oppervlakte van bijbehorende bouwwerken per woning bedraagt maximaal 100 m², met dien verstande dat de bebouwde oppervlakte van het bouwperceel maximaal 40% bedraagt. De bijbehorende bouwwerken mogen een goothoogte hebben van maximaal 3,5 m
en een bouwhoogte van maximaal 6 m. Bijbehorende bouwwerken kunnen bijvoorbeeld een zwembad zijn of erf- en tuinafscheidingen. Er kan in sommige gevallen worden afgeweken van de gebruiksregels door middel van een omgevingsvergunning. Denk hierbij aan kleinschalige bedrijfsactiviteiten.
De exacte regels hieromtrent zijn te vinden in de regels van het bestemmingsplan. Indien u hier meer informatie over wenst, neemt u dan gerust contact met ons op.

Gebruiksmogelijkheden:

Het ruime en brede perceel biedt tevens de mogelijkheid voor het plaatsen van een mantelzorg woning. Ook een kantoor aan huis behoort tot de mogelijkheden. Tevens is het perceel geschikt voor het houden van kleine dieren, zoals kippen, geiten etc.

Aanvullende gegevens:

- De volgende nutsvoorzieningen zijn aanwezig: glasvezel, water, elektra, riolering en gas;
- Vrij uitzicht over de landerijen;
- Op loopafstand gelegen van Visdonk en de Rucphense bossen/heide;
- Er zijn diverse uitbouwmogelijkheden voor dit object;
- Er is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere voertuigen op eigen terrein;
- Landelijk wonen maar toch dichtbij diverse stedelijke voorzieningen.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
122 m2
Perceeloppervlakte
2334 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1960
Inhoud
495 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres