HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 62
Nassaulaan  58,6006CR Weert

Nassaulaan 58

6006CR Weert

168 m2 / 624 m2
Vraagprijs € 499.000,-
k.k.
Smolenaers Makelaardij B.V.
Foto's
Omschrijving


Ruime vrijstaande woning met een dubbele garage op een uitstekende locatie in de wijk “Moesel”, dichtbij het stadscentrum van Weert.
De woning beschikt over veel woonoppervlakte, een grote woonkamer, een ruime provisiekelder, maar liefs 4 ruime slaapkamers op de eerste verdieping en een ruime bergzolder en een vijfde slaapkamer op deze zolderverdieping. Het object is voorzien van een groot balkon over de volledige breedte van de achtergevel. Gelegen op een ruim hoekperceel van 624m2 , omringd door gemetselde tuinmuren, kortom een tuin met veel privacy.
Het woonhuis is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. De overstekken, boeiboorden, zinkwerk van de bakgoten, zinken hemelwaterafvoeren en bitumineuze dakbedekking van de platte daken zijn reeds vernieuwd. Het object is grotendeels voorzien van elektrische rolluiken.
Het object, gelegen aan Nassaulaan 58, is in een goede bouwkundige staat en ideaal voor een renovatie om te voldoen aan de hedendaagse standaarden. De hoek Nassaulaan, Irenelaan is een straat met bestemmingsverkeer met verkeersremmende maatregelen en een verhoogd kruisingsvlak.

Indeling:

Entree
Via de riante, beklinkerde oprit naar de voordeur aan de voorzijde van de woning. De oprit is tevens de toegang tot de dubbele garage.

Hal
Ruime hal, voorzien van schoonmetselwerk wanden en travertin vloer, met de trap naar de kelder en verdieping, ruime betegelde toiletruimte met duoblok en fonteintje. In de hal bevindt zich ook de garderobe en meterkastruimte. De pui in de hal, met de voordeur is reeds vernieuwd volgens politiekeurmerk.

Keuken
In een U-vormige eiken opstelling, voorzien van een 4 pits elektrisch kookplaat, afzuigkap, elektrische oven, vaatwasser, magnetron en koelkast. De keuken is voorzien van een rvs werkblad met spoelbak en mengkraan. Vloer van de keuken is voorzien van travertin. De keuken en woonkamer worden gescheiden door een geïntegreerde kastenwand met een doorgang.

Woonkamer
Ruime L-vormige doorzon woonkamer met travertin vloer, veel daglicht door de grote pui en hoekkozijn aan de voorzijde en grote pui met hefschuifdeur aan de achterzijde met toegang tot het terras.

Garage
De dubbele garage is voorzien van hardhouten poorten, dubbelwandige lichtkoepel en een tegelvloer. In de garage ligt een aparte bijkeuken met keukenopstelling, daglichttoetreding middels een solatube en een aparte toiletruimte. Via de garage is het terras bereikbaar. De oprit biedt voldoende ruimte voor meerdere auto’s.

Kelder
De kelder bestaat uit een ruime droge provisiekelder met een aparte bergruimte onder de trap. In de kelder bevindt zich het kruipluik voor de toegang tot de kruipruimte onder de gehele woning.

Overloop
Via de verdiepingstrap naar de overloop. De overloop biedt toegang tot twee slaapkamers aan de voorzijde, een badkamer en twee slaapkamers aan de achterzijde van het object.

Ouderslaapkamer
Ruime slaapkamer met een schuifpui naar het balkon over de volledige breedte van de achtergevel. Via de slaapkamer is de badkamer te bereiken.

Tweede slaapkamer
Aan de achterzijde bevindt zich een ruime slaapkamer met ruime glas pui naar het balkon. De slaapkamer is voorzien van een muurkast.

Badkamer
Tussen de beide slaapkamers aan de achterzijde bevindt zich de betegelde badkamer met ligbad, douche met douchecabine, duoblok toilet, dubbele wastafel. De badkamer is bereikbaar via de overloop en de ouderslaapkamer.

Derde slaapkamer
Ruime slaapkamer aan de voorzijde van het object.

Vierde slaapkamer
Aan de voorzijde bevindt zich een kleinere slaapkamer met muurkast.


Zolder
Via de vaste trap naar de overloop van de zolderverdieping met de vijfde slaapkamer. In de gevel bevindt zich een raamkozijn voor de daglichttoetreding en natuurlijke ventilatie. Het andere gedeelte van de zolder is in gebruik als technische ruimte, waar de combi cv-ketel is geplaatst. Merk Nefit, type Topline, bouwjaar 2008. De rest van de zolder is bergzolder.

Tuin
Het object heeft een voortuin met gazon en plantenborders. De ruime achtertuin is gelegen op het zuid oosten en voorzien van gazon en plantenborders. De tuin is omringd door gemetselde tuinmuren en biedt veel privacy.

Ligging
Het object is gelegen op een goede locatie in de wijk “Moesel”, dichtbij het stadscentrum van Weert. Op fiets of loopafstand van de winkels en voorzieningen in de wijk of in het stadscentrum. Dichtbij de basisscholen en scholen voor het voortgezet onderwijs en sportvoorzieningen. Goede aansluiting met de N280 Weert-Roermond en de op- en afrit van de A2 Maastricht-Eindhoven.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
54
Woonoppervlakte
168 m2
Perceeloppervlakte
624 m2
Woonlagen
4
Inhoud
720 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres