HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 11
Peter Benoitpark  5,5144XD Waalwijk

Peter Benoitpark 5

5144XD Waalwijk

126 m2 / 135 m2
Vraagprijs € 269.000,-
k.k.
Allround Makelaardij
Foto's
Omschrijving


Op een mooie en vrije locatie gelegen uitgebouwde middenwoning met vier slaapkamers en een moderne badkamer.

Het drieluik verrassingen dat thuis echt bijzonder maakt
Je hebt vast wel zo’n beetje in je hoofd wat je verwacht van je nieuwe huis. Het moet natuurlijk de plek zijn waar je het helemaal voor elkaar hebt. Waar je kunt doen en laten wat je wilt op een mooie locatie. Je wilt je er vooral ook snel thuis voelen en liefst ook nog een eenvoudige verhuizing. Goed nieuws: Peter Benoitpark 5 in Waalwijk staat nu te koop. Laat dat nu net de woning zijn die voldoet aan al het bovenstaande. Sterker nog: het is het huis waar je verrassend veel thuis hebt. Ga snel kijken, dan kun je binnenkort wellicht zeggen dat het allemaal van jou is.

Verrassing I: groter dan je denkt
Niets is zo mooi als een positieve verrassing. Dat is het eerste dat je hier krijgt. Je nieuwe thuis is nog een stuk ruimer dan je in eerste instantie zou vermoeden. De aanbouw op de begane grond zorgt dat je een super fijne woonkamer en keuken hebt. De plek om lekker samen te zijn. Om te dineren met vrienden, te spelen met je kinderen of gewoon lekker samen te chillen. Alles kan met zoveel plek.

Maar ook als je even geen behoefte hebt aan samen, heb je volop opties. De vier slaapkamers, verdeeld over twee verdiepingen, zorgen voor een fijne eigen plek voor iedereen. Bedenk je tijdens je bezichtiging bijvoorbeeld eens wat je allemaal met de zolderverdieping met de grote dakkapel zou kunnen doen. Alles eigenlijk wel. Het huis geeft je de luxe van en-en, in plaats van de of-of die je in veel andere huizen hebt.

Verrassing II: vanzelfsprekende gezelligheid
Groot is natuurlijk fijn, maar uiteindelijk wil je je natuurlijk vooral echt op je plek voelen in je nieuwe thuis. Ook wat dat betreft: 100 punten. Wellicht wil je even met wat latex aan de gang, maar verder hoef je je niet heel erg druk te maken om de sfeer aan jouw smaak aan te passen. Door de indeling en de rust rondom het huis is de gezelligheid eigenlijk vanzelfsprekend. Je zit heerlijk vrij en hebt de ruimte om de kamer op verschillende manieren in te vullen. De schuifpui helpt je om in de zomer binnen en buiten te verbinden. Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt (de keuken helemaal open maken bijvoorbeeld) maar in principe hoef je niet zoveel te doen om te kunnen verhuizen en al je vrienden en familie uit te nodigen voor de house warming. Dat kan alleen maar een aangename verrassing zijn.

Verrassing III: ideale plek
De tuin op het oosten heeft geen of nauwelijks inkijk. Dat geeft je er echt het gevoel dat je thuis bent en gewoon kunt doen en laten wat je wilt. Hetzelfde geldt trouwens voor de voorzijde. Ook daar kijkt niemand rechtstreeks in je huis. Auto’s kunnen aan de voorkant niet komen, maar op het grasveld kunnen kinderen wel fijn en veilig spelen. Heel erg relaxed dus allemaal. Om het helemaal af te maken, staat de woning ook nog eens op een mooie plek in Waalwijk, dichtbij zo’n beetje alles inclusief de weg die je de stad uitleidt. Zo heb je ook nog het gemak van een echt fijn thuis. Het beste van twee werelden.

Nooit meer weg
Peter Benoitpark 5 in Waalwijk staat te koop. De vraagprijs is 269.000 euro. Voor dat bedrag koop je de ruimte om te kunnen kiezen uit en-en. Je koopt een heerlijk gevoel van vrijheid op een mooie plek. Ga vooral eens kijken. Neem tijdens de bezichtiging rustig de tijd om je in te beelden hoe de verschillende ruimtes optimaal kunnen bijdragen aan het lekkere leven zoals jij dat voor jezelf ziet. Dan zie je vast ook dat dit de plek is waar je misschien wel nooit meer weg wilt. Dat je het allemaal hebt gevonden en misschien zelfs nog wat meer dan waarop je hoopte. Veel plezier!

Algemeen:
• Geheel voorzien van dubbel glas en grotendeels kunststof kozijnen;
• De kunststof kozijnen op de eerste verdieping zijn vervangen in 2017;
• De woning beschikt over een uitbouw;
• De nette moderne badkamer is recentelijk vernieuwd;
• Vrij uitzicht over het speelveld aan de voorzijde;
• Voorzien van vier slaapkamers;
• De Cv-ketel is gehuurd (€34,75 p/m) en van bouwjaar 2014;
• Gelegen in een fijne buurt;
• Directe aanvaarding mogelijk;

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
126 m2
Perceeloppervlakte
135 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1975
Inhoud
428 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres