HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 62
Kamillestraat  4,5143CH Waalwijk

Kamillestraat 4

5143CH Waalwijk

84 m2 / 123 m2
Vraagprijs € 250.000,-
k.k.
Allround Makelaardij
Foto's
Omschrijving


Volledig uitgebouwde tussenwoning met drie slaapkamers, royale stenen berging en een achtertuin op het westen.

Het thuis dat met je kan meegroeien
Je zoekt. Je zoekt een nieuw huis. Een nieuw thuis natuurlijk liefst. Misschien is het je eerste eigen plek, of wil je jezelf er een nieuwe kans geven. Je wilt de plek vinden waar je de ruimte hebt om alles te doen wat je wilt. Het is ook de plek waar je ongestoord je gang kunt gaan. Die eisen maken het bijzonder goed nieuws dat Kamillestraat 4 in Waalwijk nu te koop staat. De woning is al een fijn thuis, maar geeft je de ruimte om nog meer te maken. Een echte kans dus.

De huidige bewoners kochten hun woning 55 jaar geleden en wonen er nog steeds met veel plezier: “Toen we het kochten, dachten we dat we hier maar een paar jaar zouden blijven. Nu, zoveel jaar later, voelt het nog steeds als de perfecte plek voor ons. Toch vinden we het nu tijd voor een volgende stap. Maar we weten wat we achterlaten.” Dat dus. Dat zou je alles moeten zeggen over hoe dit de plek is waar je alles hebt voor een fijn leven.

Ruimte voor alles
“Ruim veertig jaar geleden hebben we dat wat nu de keuken is, aangebouwd. Dat gaf ons ineens een heleboel extra ruimte. De kleinkinderen gaan nu meestal in de keuken zitten als ze op bezoek zijn. Dan kunnen ze lekker ongestoord hun gang gaan.” Super handig, als je de luxe hebt om wel bij elkaar te zijn en toch je eigen ding te kunnen doen. Maar ook als je even een moment voor jezelf nodig hebt, is dat geen probleem. De drie slaapkamers geven je er alle gelegenheid voor. Zo heb je ruimte voor samen en voor even alleen, precies zoals je dat zoekt in een echt thuis

Plek voor nog meer
Als je het vermogen hebt om in kansen te denken, dan zie je vrij eenvoudig ook ruimte voor nog meer. Kijk eens naar andere woningen in de straat. Naar die met een nok verhogende dakkapel. Dan weet je dat er ruimte is voor een fraaie zolderkamer, als je besluit de vlizotrap in te ruilen voor een vaste trap. Dan heb je nog meer ruimte om te slapen, te werken, te spelen of voor je hobby. Zo heb je dus zelfs nog de mogelijkheid om je nieuwe thuis met je mee te laten groeien.

Stel je eens voor…
Stel je eens voor dat dit huis jouw nieuwe thuis is. Alles is keurig onderhouden, dus in principe hoef je je niet heel erg druk te maken om te kunnen verhuizen. Maar wellicht wil je toch aan de slag en wat dingen aanpassen. Stel je eens voor hoe de woonkamer is als je de keuken helemaal open is. Of wat er gebeurt met die vaste trap naar zolder en een dakkapel. Stel je eens voor dat je ook wat cosmetische aanpassingen doet…dan maak je het thuis zoals dat helemaal bij jou past. Dan maak je de plek waar ook jij je met gemak ruim een halve eeuw echt thuis voelt. Ga tijdens de bezichtiging gewoon eens in de keuken zitten en kijk dan eens goed om je heen. Dan zie je het vast allemaal wel voor je.

Genieten
“We wonen hier heel erg rustig. Om ons heen wonen veel jonge mensen. Iedereen zegt elkaar vriendelijk gedag, maar laat elkaar verder zijn gang gaan. De overburen wonen een eindje verderop, waardoor je nooit het gevoel hebt dat mensen naar binnen kijken.” Gewoon relaxed dus. Misschien kun je je nu meteen ook even openslaande tuindeuren voorstellen. Om je tuin op het zuiden nog meer met je keuken te verbinden. Dan heb je geen enkele moeite meer om te zien hoe je hier het leven leidt zoals je dat voor jezelf ziet. Op een mooie plek in Waalwijk, vlakbij de scholen en de supermarkt, de sportvelden en de bossen. Genieten dus. Iedere dag weer.

Gaan voor die droom
250.000 Euro. De vraagprijs voor Kamillestraat 4 in Waalwijk. Voor dat bedrag koop je de plek waar je je direct een heleboel thuis hebt, maar ook de mogelijkheden om er nóg meer van te maken. Je koopt een fijne plek in de zon in een heerlijk rustige straat. Ga snel kijken. Maak een afspraak, loop een rondje en je weet het: dit is de droom waarvoor jij wilt gaan. Neem alles goed in je op en bedenk je eens wat je kunt doen om het helemaal te maken zoals het bij jou past. Aan het eind van de rondgang weet je dan dat dit de plek is waar je het allemaal hebt. Dat dit het thuis is dat nog met je kan meegroeien. Veel plezier!

Algemeen:
• Volledig aangebouwd ca. 40 jaar geleden, voorzien van muur- en vloerisolatie;
• Dak van aanbouw vernieuwd in 2019;
• Voorzien van buitenzonwering in 2021;
• Voorzien van rolluiken;
• Beschikt over een houtkachel;
• Woning is gedeeltelijk voorzien van dubbelglas;
• Voorzien van drie slaapkamers;
• Nette achtertuin gelegen op het westen;
• Voorzien van royale stenen berging over de volle breedte;
• Het schilderwerk aan de buitenzijde is uitgevoerd in 2020;
• Voortuin is eigendom van de gemeente €11,53,- per jaar;
• In ca. 2013 is de riolering vernieuwd;
• Cv-ketel voor verwarming van AWB uit ca. 2013;
• Geiser voor warm water en is gehuurd;

Wil je deze woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
33
Woonoppervlakte
84 m2
Perceeloppervlakte
123 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1960
Inhoud
310 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres