HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 706
Fuut  7,9781ZG Bedum

Fuut 7

9781ZG Bedum

115 m2 / 288 m2
Vraagprijs € 350.000,-
k.k.
DB Makelaardij
Foto's
Omschrijving


U zoekt een jonge en moderne twee-onder-een-kapwoning, wij bieden aan een jonge en moderne twee-onder-een-kapwoning met weids uitzicht en vele (basis)voorzieningen op korte afstand. Deze woning staat aan de rand van de nieuwe wijk 'Ter Laan' en kijkt uit over de landerijen die zich uitstrekken tot aan de kwelders gelegen langs de Waddenzee. Bedum is een dorp dat veel te bieden heeft. Met meerdere basisscholen, diverse supermarkten, winkels en horecazaken hoeft u voor veel zaken het dorp niet uit. Mist u desondanks toch iets? Dan bent u binnen een kwartiertje in de stad Groningen. Geen auto? Geen probleem. Bedum heeft namelijk een treinstation met een directe verbinding met het hoofdstation van Groningen.Indeling
Stap de woning binnen via de voordeur en u betreedt de hal. Hier vindt u onder ander het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping met daaronder een grote provisiekast en de toegang tot de woonkamer. Wanneer u door loopt naar de woonkamer treft u aan uw rechterzijde de keuken aan. Deze is uit het jaar 2017 en is van vele gemakken voorzien. Aan uw linkerzijde is de woonkamer. Deze L-vormige kamer met open verbinding met de keuken is tuingericht en biedt toegang tot de tuin.

Eerste verdieping
Vanuit de hal op de begane grond neemt u de trap naar boven. Aan de overloop, waar u de eerste verdieping betreedt, grenzen alle kamers op deze verdieping. Het telt drie slaapkamers, de badkamer met douche, wastafel en tweede toilet en een vaste kast met Cv-opstelling.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Oorspronkelijk was dit slechts een bergzolder zonder daglicht of vaste trap. De huidige eigenaren hebben een vaste trap en een dakkapel (2020) gerealiseerd en hier een prachtige ruime slaapkamer gecreëerd.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het zuiden en is via een achterom te bereiken. Ook vanuit de woonkamer kunt u de tuin in stappen. De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met een groot speelgazon en een heerlijk terras, direct grenzend aan de woning. De oprit gelegen op het westen van het perceel is ruim en biedt aan meerdere auto's parkeergelegenheid.

Bijzonderheden
- Jonge en moderne woning met weids uitzicht;
- Tweede verdieping middels vaste trap te bereiken;
- Vierde slaapkamer gerealiseerd op de tweede verdieping;
- Goed en volledig geïsoleerde woning in jonge woonwijk;
- Vele (basis)voorzieningen op korte afstand gelegen;
- Ruime vrijstaande schuurruimte tot uw beschikking.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
115 m2
Perceeloppervlakte
288 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
2017
Inhoud
450 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres