HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 19
Daelwijcklaan  5,3554HJ Utrecht

Daelwijcklaan 5

3554HJ Utrecht

104 m2 / 160 m2
Vraagprijs € 450.000,-
k.k.
Prodeomakelaar
Foto's
Omschrijving


Gratis Makelaar! Uniek in Nederland!

Onze dienstverlening is voor de verkoper volledig GRATIS! Wilt u ook uw woning gratis verkopen tegen de HOOGSTE PRIJS? Bel ons voor meer informatie of kijk op onze website (PRO DEO makelaar).

Alle woningen worden verkocht via een transparant biedingsplatform, hierdoor krijgt iedere koper een eerlijke kans zijn bod uit te brengen en te reageren op andere biedingen.
Wilt u een bod uitbrengen? Dat kan vanaf de getoonde prijs, dit is het minimale bedrag waar vanaf geboden kan worden.
Via onze website komt u op het biedingsplatform.


Sfeervolle jaren 60 woning met oprit en vrijstaande garage!

Deze sfeervolle hoekwoning heeft zeer veel te bieden.
Zo treft u hier maar liefst zevental kamers en een vrijstaande garage met eigen oprit!
Een jaren 60 woning met zeer veel potentie, met een beetje aandacht creëert u hier uw eigen 'plaatje'.
En wat dacht u van de groene woonomgeving....

Bij binnenkomst treft u de entree welke doorloopt naar de hal.
De hal beschikt over een provisiekast onder de trapopgang, toiletruimte en de toegang tot de woonkamer en via een sfeervolle glas-in-lood deur treft u de keuken.

De doorzon woonkamer beschikt over een imposante lichtinval welke is gerealiseerd door de grote raampartijen, aan zowel de voor- als achterzijde en de zijgevel. Tevens treft u hier een loopdeur welke u de toegang verschaft tot de achtertuin.

Via de hal treft u de separate keuken welke is voorzien van een lichte kleurstelling en diverse inbouwapparatuur. De achtertuin is tevens via de keuken bereikbaar.

1e Verdieping
Zodra u de tweede woonlaag betreedt treft u hier een separate toiletruimte, badkamer en drietal slaapkamers.
De slaapkamers zijn allen voorzien van een riant raampartij welke bijdraagt aan rijkelijke lichtinval en tevens beschikken de ruimtes over een ventilatierooster.

De badkamer is voorzien van een douche, wastafelmeubel en een raam.
Mocht de badkamer voor u aan de kleine kant zijn dan bestaan er wellicht nog mogelijkheden.
Aangezien deze woning maar liefst zestal slaapkamers te bieden heeft kunt u natuurlijk kijken of u desgewenst een slaapkamer kunt opofferen voor de badkamer. Van de bestaande badkamer bestaat dan mogelijkheid om bijvoorbeeld een wasruimte te creëren.

2e Verdieping
Via een vaste trap treft u de overloop welke u de toegang verschaft tot nog een drietal slaapkamers.
De slaapkamers aan de achterzijde beschikken over een dakkapel.

Tuin
De tuin is onderhoudsvriendelijk en gelegen aan de zowel de achter- voorzijde en de zijkant van de woning.
De vrijstaande stenen garage is tevens toegankelijk middels de achtertuin.

Locatie:
Gelegen in de groene woonwijk Zuilen, op loopafstand van winkelcentrum Rokade voor al uw dagelijkse boodschappen. In de directe omgeving treft u diverse speelvoorzieningen en scholen, maar ook al het groen rondom rivier de Vecht! Met de fiets bent u met ca. 15 minuten in het gezellige centrum van Utrecht, Maarssen en bij de Maarsseveense Plassen. Ook diverse sport- en ontspanningsmogelijkheden zijn op minder dan 10 minuten fietsen te bereiken, o.a. Sportcomplex De Vechtsebanen. In de directe omgeving van Zuilen kunt u heerlijke wandelingen en mooie fietstochten maken langs de Vecht, kastelen en landhuizen.

Kenmerken:
- Sfeervolle jaren 60 woning
- Vrijstaande garage
- 7 Kamers
- Groene woonomgeving

BIEDEN?
Via de oranje biedingsbalk boven de foto óf via het kopje “Biedingsplatform” op onze website, wordt u doorgelinkt naar het biedingsplatform van Vastgoed Auctions. Zodra u hier een account aanmaakt heeft u de mogelijkheid om een bod te plaatsen binnen de getoonde biedingstermijn. Het eerstvolgende bod is het laatste bod plus de stapgrootte. Wanneer er 15 minuten voor het sluitingsmoment nog een bod gedaan wordt, wordt de biedingsperiode met 15 minuten verlengd. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om een bod te plaatsen onder voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Het bod wordt verhoogd met een veilingcommissie die in de uiteindelijke koopsom komt te zitten, zodat deze meegefinancierd kan worden.
Na de sluiting van de biedingsperiode zal de verkoper de biedingen gaan beoordelen en de verkoop gunnen aan het voor hem meest gunstige bod. Daarna zullen wij de winnaar zo spoedig mogelijk informeren en de koopovereenkomst op gaan maken. Deze koopovereenkomst dient vervolgens ondertekend te worden bij onze projectnotaris Marks Wachters notarissen te Eindhoven.
*LET OP: Verkoper heeft het recht voor het sluiten van de veiling een bod te accepteren!

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites of derden waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
6
Woonoppervlakte
104 m2
Perceeloppervlakte
160 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1962
Inhoud
365 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres