HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 10
Simon Vestdijk-Erf  18,3315CR Dordrecht

Simon Vestdijk-Erf 18

3315CR Dordrecht

131 m2 / 323 m2
Vraagprijs € 425.000,-
k.k.
Van der Vinden Makelaars B.V.
Foto's
Omschrijving


Hoe leuk is dat :)

Loop je door Harlingen, wetende dat je een woning mag verkopen aan het Simon Vestdijk-erf in Dordrecht, 5 minuten daarvoor nog overleggend met je opdrachtgever over de foto's....... loop je ineens tegen het geboortehuis van Simon Vestdijk op, dus mocht u zich afvragen 'wat die vreemde foto tussen de gewone foto's doet en waar die gemaakt is', dan is die vraag nu inmiddels beantwoord.

Goed... na deze zijsprong is het tijd om iets meer te gaan vertellen over de andere foto's, de woning en de omgeving.;

Het Simon Vestdijk-erf - gelegen in de zeer gewilde wijk Stadspolders - bestaat al sinds 1984. In 2000 was er blijkbaar nog voldoende ruimte om een stuk uitbreiding te realiseren, van dat ‘laatste 2000 stukje’ maakt deze toffe hoekwoning deel uit.

Het is de achterste woning van het blok, rustig gelegen aan een voetpad en omgeven door groen, waardoor het maken van de ‘voorfoto’ ditmaal iets minder goed gelukt is, dan normaal. U koopt een woning echter niet voor foto's, maar voor de ruimte, de ligging, de wijk, de mogelijkheden, de voorzieningen en de bereikbaarheid. Nou, dat zit hier wel goed, daarover vertellen wij u in het vervolg van de tekst - stukje bij beetje - meer over.

De ligging is zeer fraai, grenzend aan een groenstrook en een waterpartij. Maar ook de voorzieningen (scholen, openbaar vervoer, winkelcentrum Bieshof) en recreatie/natuur (Wantij, Bilderbos, Biesbosch) bevinden zich zeer nabij. De 'verkeersader van de wijk', de Stadspolderring bevindt zich op 100 meter afstand en brengt u in 5 minuten naar de N3 (en daarna naar de A15 en A16).

Deze hoekwoning is gezegend met 131 m² gebruiksoppervlakte wonen, heeft een bruto inhoud van 462 m³ en 10 m² externe bergruimte. De woning staat op een uitzonderlijk groot perceel eigen grond, namelijk 323 m²!!

De indeling is als volgt: mooie vierkante entree (203 x 203) met meterkast, hal met toilet en trapopgang, royale woonkamer (788 x 462) met toegang tot de grote dichte keuken (408 x 332 met U-vormige inbouwkeuken voorzien van apparatuur) en tot het portaal (236 x 228) met openslaande deuren naar de tuin.

Op de eerste verdieping is de indeling als volgt: overloop, drie prima slaapkamers (540 x 286 inclusief de vaste kast, 360 x 252 en 320 x 280) en de badkamer (ca. 252 x 200) met douchecabine, tweede toilet en twee wastafels.

Via een vaste trap heeft u toegang tot de grote open zolder, met ruim stahoogte in de nok, een vloeroppervlakte van 5.42 x 3.77 m. op de 1.50 m. lijn, aansluitingen en afvoeren t.b.v. de wasapparatuur en de c.v.-opstelling (ATAG HR combiketel 2020). Desgewenst kan op eenvoudige wijze een extra slaapkamer gerealiseerd worden, zelfs zonder dakkapel.

Dak, gevels en begane grondvloer zijn geïsoleerd en de woning is geheel voorzien van isolerende beglazing (HR++). De woningscheidende gevel is uitgevoerd als ankerloze spouwmuur.

Deze gave en modern uitgevoerde woning leent zich uitstekend om zonder al te grote aanpassingen ook aan de binnenzijde een hedendaagse stijl en woonsfeer te creëren.
Heeft u na het bekijken van de foto’s en overige media en het lezen van de tekst het idee, dat u van dit huis uw thuis kunt maken, neem dan snel contact op. Zelfs in minder goede tijden heb ik tot nu toe elke woning die we in Dordt mochten verkopen, binnen een week verkocht.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
131 m2
Perceeloppervlakte
323 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
2000
Inhoud
462 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres