HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 11
Noorderstraat  41,9671GV Winschoten

Noorderstraat 41

9671GV Winschoten

90 m2 / 352 m2
Vraagprijs € 169.500,-
k.k.
Makelaardij Dick Baar
Foto's
Omschrijving


Hier wordt een unieke kans aangeboden! Waar vindt u dat nog, een woning in het centrum met een tuin van zeker 250 vierkante meter? U heeft een heerlijke plek om zich terug te trekken en u heeft vele voorzieningen binnen handbereik. Binnen 5 minuten lopen staat u in hartje centrum en dankzij de Pieter Smitbrug staat u in 10 minuten met uw voeten op het strand van het Oldambtmeer. Waterrecreatie is dus op korte afstand gelegen. Maar wat is er verder in de omgeving te doen? Een heleboel. Trek er op uit door het Oldambt en geniet van de weidse vergezichten, ontdek Westerwolde met de lommerrijke bossen en kabbelende beekjes, of wat dacht u van een dagje shoppen in de stad Groningen? Ook voor de sportievelingen is er veel keuze. Winschoten kent een rijk verenigingsleven en er is voor een ieder voldoende keuze.

De woning dateert uit 1925 en kent diverse authentieke kenmerken uit die tijd. Echter, ook zijn er verbeteringen aangebracht. Zo is de achtergevel grotendeels voorzien van kunststof kozijnen en dat scheelt weer onderhoud. De woning telt drie slaapkamers en twee badkamers. Alle slaapkamers zijn gelegen op de eerste verdieping en de badkamers zijn verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Verder zijn gelegen op de begane grond de entree, waar u de woning binnen komt en waar de trapopgang zich bevindt, welke u leidt naar de woonkamer. Met de prachtige hoge plafonds geeft het u een gevoel van ruimte. Aansluitend is de keuken gelegen, welke is voorzien van enkele inbouwapparatuur en een trapkast. Via het halletje is het toilet, de badkamer en de kelder te bereiken. De kelder is maar liefst 8,5 m² en biedt een goede plek voor de boodschappen.Indeling
Entree/hal met meterkast en trapopgang; woonkamer; gesloten keuken met enkele inbouwapparatuur; achterhal; keldertoegang; toilet; badkamer met douche en wastafel.

Eerste verdieping
Overloop; 3 slaapkamers; badkamer met douche, toilet en wastafel.

Overige verdiepingen
Kelder; provisieruimte.

Tuin
De tuin is georiënteerd op het noorden, maar door de diepte en de niet al te hoge noklijn van de woning heeft het voldoende zon te bieden. De tuin is middels een achterom te bereiken en vanuit het halletje, maar ook via de openslaande deuren van de keuken. Het is als siertuin aangelegd met een fijn zitje direct grenzend aan de woning. Centraal gelegen is het gazon met daar omheen de nodige beplanting. Om het geheel te onderhouden zijn er de nodige tuingereedschappen nodig. Deze kunt u opbergen in één van de aanwezige bergingen.

Bijzonderheden
- Gelegen in het centrum met een tuin van zeker 250 m²;
- Vele voorzieningen gelegen op loopafstand;
- Voorzien van fraaie authentieke elementen;
- Aanvaarding omstreeks februari 2022;
- Nog €4.000,- SNN subsidie beschikbaar.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
90 m2
Perceeloppervlakte
352 m2
Woonlagen
2
Bouwjaar
1925
Inhoud
345 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres