HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 413
Frederik Hendrikhof  45,5141SG Waalwijk

Frederik Hendrikhof 45

5141SG Waalwijk

63 m2 /
Vraagprijs € 295.000,-
k.k.
Allround Makelaardij
Foto's
Omschrijving


Mooi tweekamerappartement met twee balkons, eigen inpandige parkeerplaats en berging.

Prinsheerlijk rustig wonen op een centrale plek
Wanneer je denkt aan je nieuwe thuis dan zie je natuurlijk de plek waar je het gemak en comfort hebt dat je leven prettig maakt en houdt. Het appartement is bovendien keurig netjes afgewerkt. Je koopt dus niet alleen een fijne plek om te wonen, maar ook een wel erg makkelijke verhuizing. Een buitenkansje. En ook nog eens het grote voordeel dat je al die dingen op exact de juiste plek in Waalwijk hebt. Dichtbij alles en toch in een oase van rust.

De huidige eigenaar woont al in zijn appartement sinds 2007 en is klaar voor een volgende stap. Woonwensen veranderen. Dat geldt ongetwijfeld ook voor jou. Stel je dan eens voor hoe het is als dit appartement van jou is. Misschien is het wel je eerste eigen woning. Of heb je er een nieuw begin. Je kunt het slechter treffen.

Wanneer iemand anders het werk heeft gedaan
De huidige eigenaar heeft in 2007 de laminaatvloer erin gelegd, de keuken vernieuwd en alle elektra opnieuw laten aanleggen. Alles is keurig netjes onderhouden, waardoor je eigenlijk niet veel meer hoeft te doen dan je meubels en andere spullen binnenzetten en vervolgens je vrienden en familie uitnodigen voor de house warming. Vanaf dat moment heb je de plek waar je iedere dag moeiteloos al je zorgen van je af laat glijden. Waar je lekker kunt chillen, samen kunt koken of gewoon heerlijk buiten kunt zitten op dat wat je nieuwe thuis helemaal een schot in de roos maakt: de balkons.

Met je neus in de boter
Je hebt vast geen enkele moeite om je in te beelden hoe lekker je na je werk of in het weekend op je balkon zit. Of hoe je op een regenachtige avond fijn door het raam naar buiten kijkt. Het mooiste: niemand kijkt terug, want iedereen woont lager dan jij. Je zicht over de stad is fantastisch en het balkon dat grenst aan je woonkamer is groot genoeg om er een gezelschap aan vrienden te ontvangen. “Het is een mooi verlengstuk van de woonkamer. Als je de schuifdeur openzet, dan loopt alles naadloos in elkaar over.” En daar houdt het niet op. Je slaapkamer heeft namelijk ook zo’n balkon! Aan die zijde woont….niemand. De stilte is er bijna oorverdovend. Zeker in het weekend is er daar niets te doen. De enige mensen die je dan ziet zijn de bezoekers van de supermarkt, een eindje verderop. Prinsheerlijk rustig wonen dus, maar wel heel Waalwijk in de gaten kunnen houden. Het is niet iedereen gegeven… Al die rust heb je op een heel erg centrale plek. Je hebt alle gemakken bij de hand, maar nergens last van. Soms kun je het dus blijkbaar wél allemaal hebben.

Vast en zeker
295.000 euro. Dat is de vraagprijs voor Frederik Hendrikhof 45 in Waalwijk. Voor het gevoel van vrijheid en een jaloersmakend uitzicht. Voor lekker relaxed thuis zijn en weten dat je het helemaal voor elkaar hebt. Maak snel de afspraak om te gaan kijken. Neem lekker je tijd tijdens de bezichtiging en ga gewoon eens op het balkon zitten. Of kijk een tijdje naar buiten door het raam in de woonkamer. Misschien moet je voor de zekerheid een tas met extra kleding en je tandenborstel meenemen, voor het geval je helemaal niet meer weg wilt. Veel plezier!

Algemeen:
• Gelegen nabij het centrum;
• Beschikt over twee balkons, oost en west en zijn v.v. screens;
• Woning is goed geïsoleerd en voorzien van dubbelglas;
• Beschikt over een lift;
• Keuken, elektriciteit en vloer is vernieuwd in 2007;
• In 2018 is de Cv-ketel gereviseerd;
• Maandelijkse kosten voor elektra en gas bedragen €62,-
• Kerngezonde VvE - servicekosten bedragen €136,10 per maand;

Wil je dit mooie appartement bezichtigen? Bel met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
163
Woonoppervlakte
63 m2
Woonlagen
14
Bouwjaar
200214
Inhoud
202 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres