HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 70
Ten Oeverstraat  72,8012EW Zwolle

Ten Oeverstraat 72

8012EW Zwolle

104 m2 / 295 m2
Vraagprijs € 405.000,-
k.k.
Denise Dekker Makelaardij
Foto's
Omschrijving


Zeer geliefde "zaagtandwoning" op toplocatie in Assendorp, met fraaie tuin en 3 slaapkamers.

In Zwolle zijn de zogenaamde "zaagtandwoningen" een begrip. Het bijzondere ontwerp van de woning met al het groen en dan ook nog gelegen in de wijk Assendorp op loopafstand van het historisch centrum van Zwolle.

De woning zelf is nog niet gemoderniseerd, maar wel keurig onderhouden en ook in verduurzaming is het een en ander gedaan, zoals grotendeels isolerende beglazing, spouwmuurisolatie en zonnepanelen. De fijne, ruime en zonnige tuin is door Harry Pierik ontworpen en is tevens goed onderhouden.
De woonkamer is ruim en licht en in de keuken is volop ruimte voor een riante keukenopstelling. Ook is er de mogelijkheid om de patio en schuur bij de keuken te betrekken om zo een fijne leef keuken te realiseren. Er is voldoende opbergruimte in de vorm van een ruime kelder, een berging en een grote vliering.
Op de eerste verdieping zijn 2 slaapkamers samengevoegd, waardoor er nu nog drie zijn. Dit is echter ook gemakkelijk terug te draaien.

De zaagtandwoningen hebben een beschermde status, vastgelegd in twee beeldkwaliteit plannen waar de richtlijnen en wensen voor de inrichting van de buitenruimte en de mogelijke aanpassingen aan het oorspronkelijk ontwerp zijn vastgelegd. Deze richtlijnen maken het mogelijk dat alle bewoners de woningen en tuinen naar eigen smaak kunnen inrichten, maar het unieke architectonische ontwerp en het groene karakter behouden blijft.
Vanaf de tuin kijk je op het groen van het park. Parkeren kan op eigen terrein.

LIGGING
Ook de ligging van de Ten Oeverstraat draagt bij aan de zeer geliefde status. Met aan één kant de gezellige wijk Assendorp, waar je terecht kan voor je dagelijkse boodschappen en gezellige winkeltjes. Aan de andere kant vind je de rust van Park Wezenlanden, met uiteraard veel groen, waterpartijen, een gezellig paviljoen, een kinderboerderij en speeltuin en diverse speelveldjes. De binnenstad en het station zijn ook binnen 10 fietsminuten bereikbaar.

INDELING
De zeer ruime hal bevind zich in het midden van de woning met aan één kant de woonkamer en aan de andere kant de toilet en toegang tot de keuken. Via de keuken heb je een buitendeur naar de binnenplaats. De kelder van 4 bij 3 is bereikbaar middels een vaste trap en omdat je er kan staan is deze ruimte zeer geschikt voor opslag.

De eerste verdieping heeft een ruime overloop, 3 slaapkamers en de badkamer. Via een luik in de grote slaapkamer is de vliering te bereiken.

KENMERKEN:
- Zaagtandwoning
- Perceel 295 m2
- CV Remeha 2014
- Tuin aangelegd door Harry Pierik
- Spouwmuurisolatie en 10 zonnepanelen
- Airco

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
104 m2
Perceeloppervlakte
295 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1960
Inhoud
427 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres