HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1338
Ouverturelaan  97,2926PT Krimpenaandenijssel

Ouverturelaan 97

2926PT Krimpenaandenijssel

168 m2 / 160 m2
Vraagprijs € 480.000,-
k.k.
Prodeomakelaar
Foto's
Omschrijving


Gratis Makelaar! Uniek in Nederland!

Onze dienstverlening is voor de verkoper volledig GRATIS! Wilt u ook uw woning gratis verkopen tegen de HOOGSTE PRIJS? Bel ons voor meer informatie of kijk op onze website (PRO DEO makelaar).

Alle woningen worden verkocht via een transparant biedingsplatform, hierdoor krijgt iedere koper een eerlijke kans zijn bod uit te brengen en te reageren op andere biedingen.
Wilt u een bod uitbrengen? Dat kan vanaf de getoonde prijs, dit is het minimale bedrag waar vanaf geboden kan worden.
Via onze website komt u op het biedingsplatform.

Nieuwsgierig geworden? Meld u dan aan én kom de woning bezichtigingen tijdens het Open Huis.


Dit is een woning waarbij u alleen maar hoeft over te huizen....
Een woning met maar liefst viertal woonlagen, 2 badkamers én een riant dakterras! De woning is uitstekend onderhouden, zo treft u in de gehele woning een nette PVC vloer (m.u.v. toiletruimte) en zijn alle wanden/plafonds voorzien van een nette afwerking.

De begane grond is voorzien van een moderne woonkeuken welke voorzien is van diverse apparatuur. Doordat de woning over een riant raampartij beschikt is er een imposante lichtinval ontstaan.
Een plek in huis om in te koken, bij te praten na het werk, te eten en ’s avonds met vrienden wat te drinken en gezellig te kletsen.

De tweede woonlaag beschikt over een zeer riante living met een zeer groot en zonnig dakterras van maar liefst ca. 48 m². Het dakterras is toegankelijk via een schuifpui en heeft een perfecte ligging, namelijk op zuiden!

Zowel de derde en vierde woonlaag zijn nagenoeg identiek, op beide verdiepingen treft u tweetal slaap- én badkamer. U heeft dus maar liefst de beschikking over 4 slaapkamers én 2 badkamers! De badkamers zijn voorzien van een inloopdouche, toilet en wastafel.
Op de vierde woonlaag treft u ook de aansluiting voor de wasmachine en de cv-combiketel.

Locatie:
Deze zeer sfeervolle woning is gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk Lansing-Zuid, op loopafstand van scholen en kinderopvang en is goed bereikbaar met zowel de auto als per openbaar vervoer. Zo bent u binnen 15 autominuten in het centrum van Rotterdam en zijn de snelwegen A16 en A20 alsmede bus- en metrostation Capelsebrug binnen handbereik.

Kenmerken:
- Zeer riante woonkeuken
- 5 Kamers
- 2 Badkamers
- Dakterras
- Bouwjaar 2007
- Woning met appartementsrecht
- Niet actieve VvE
- Verkoper heeft het object niet zelf bewoond, derhalve is de "niet zelf bewoningsclausule" van toepassing


BIEDEN?
Via de oranje biedingsbalk boven de foto óf via het kopje “Biedingsplatform” op onze website, wordt u doorgelinkt naar het biedingsplatform van Vastgoed Auctions. Zodra u hier een account aanmaakt heeft u de mogelijkheid om een bod te plaatsen binnen de getoonde biedingstermijn. Het eerstvolgende bod is het laatste bod plus de stapgrootte. Wanneer er 15 minuten voor het sluitingsmoment nog een bod gedaan wordt, wordt de biedingsperiode met 15 minuten verlengd. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om een bod te plaatsen onder voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring. Het bod wordt verhoogd met een veilingcommissie die in de uiteindelijke koopsom komt te zitten, zodat deze meegefinancierd kan worden.
Na de sluiting van de biedingsperiode zal de verkoper de biedingen gaan beoordelen en de verkoop gunnen aan het voor hem meest gunstige bod. Daarna zullen wij de winnaar zo spoedig mogelijk informeren en de koopovereenkomst op gaan maken. Deze koopovereenkomst dient vervolgens ondertekend te worden bij onze projectnotaris Marks Wachters notarissen te Eindhoven.
*LET OP: Verkoper heeft het recht voor het sluiten van de veiling een bod te accepteren!

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle informatie is door ons met zorg samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan, tevens zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites of derden waarnaar verwezen wordt. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
168 m2
Perceeloppervlakte
160 m2
Woonlagen
4
Bouwjaar
2007
Inhoud
621 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres