HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 407
Fagelstraat  43,4812KP Breda

Fagelstraat 43

4812KP Breda

93 m2 / 104 m2
Vraagprijs € 310.000,-
k.k.
Mechel B.V.
Foto's
Omschrijving


Ben je starter en op zoek naar een leuk huis met een tuin? Deze tussenwoning heeft een woonkamer en keuken van circa 33 m² groot, drie slaapkamers, een achtertuin met een berging en een achterom. Om de hoek is een parkachtige omgeving met diverse speelgelegenheden. Op fietsafstand zijn de binnenstad van Breda en het Centraal Station. Om de hoek zijn diverse uitvalswegen.

Begane grond
De entree (met de meterkast) geeft toegang tot de toiletruimte en de woonkamer.
De betegelde toiletruimte is voorzien van een toilet en een fonteintje.
De woonkamer en keuken zijn in totaal circa 33 m² groot. Doordat er aan beide zijden van de woning meerdere ramen zijn, is er veel lichtinval. De woonkamer heeft een vaste kast (met de cv-ketel) en een deur naar de achtertuin. Vanuit de woonkamer is middels een vaste trap de eerste verdieping te bereiken.
De aan de achterzijde gelegen keuken heeft een keukenblok met één spoelbak, een gasfornuis, een afzuigkap, een oven, een koelkast, een vriezer en een vaatwasser.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot de badkamer, de grote slaapkamer en middels een vaste trap tot de tweede verdieping.
De betegelde badkamer heeft een douchegelegenheid en een wastafel.
De grote slaapkamer aan de voorzijde (circa 15 m²) heeft een Frans balkon.

Tweede verdieping
De voorzolder beschikt over een was-/ bergruimte met de wasmachineaansluiting en de mechanische ventilatie-unit.
De slaapkamers aan de voorzijde zijn circa 7,5 m² en circa 7 m² groot.

Installaties
De meterkast heeft vijf groepen en twee aardlekschakelaars.
De HR-ketel is uit het jaar 2005. De woning beschikt over een mechanische ventilatie-unit.

Bouwkwaliteit
De woning beschikt over dak-, vloer- en muurisolatie en houten kozijnen met dubbele beglazing (HR++).

Berging
De aan de achterzijde gelegen houten berging is circa 6,5 m² groot. De berging is voorzien van elektra.

Voorzieningen
De begane grond heeft aan de achterzijde een zonnescherm dat werkt op handbediening.

Roerende zaken
Zie voor nadere specificatie de lijst met roerende zaken.

Tuin
De achtertuin beschikt over bestrating, vaste beplanting, een tapkraan en een achterom.

Ligging
De woning is gelegen om de hoek van een parkachtige omgeving met diverse speelgelegenheden. Op loopafstand zijn bushalten gelegen. Op korte afstand van de woning zijn basisscholen en kinder- en naschoolse opvang.
De woning is gelegen op de grens Heuvel en de gewilde wijk Princenhage. Op loopafstand is de dorpskern van Princenhage waar winkels voor de dagelijkse boodschappen en horeca zijn. Er zijn onder andere twee bakkerijen, een delicatessenwinkel, twee supermarkten, een viswinkel, een drogisterij, een opticien, een juwelier, een bloemenwinkel en de Hema gevestigd. De wijk Princenhage organiseert diverse evenementen zoals De Tien van ’t Aogje, de Avondvierdaagse en de jaarlijkse vrijmarkt.
Op vijf minuten fietsen ligt het Dr. Struyckenplein met de supermarkten Jumbo en Lidl, drogisterij Kruidvat, textielwinkel Zeeman, een bakker en tijdschriftenwinkel Primera.
Op fietsafstand is de binnenstad van Breda en het Centraal Station gelegen. In de binnenstad van Breda is een groot aanbod van winkels zowel winkelketens als speciaalzaken, diverse restaurants, is het Chassé theater, het Casino, de bioscoop en de bibliotheek. Het centrum van Breda heeft een groot aantal evenementen zoals het carnaval, Singelloop en diverse muziekfeesten zoals Jazz festival en Breda Live. In de omgeving zijn sportvoorzieningen, het Mastbos en het Liesbos. De woning is gunstig gelegen ten opzichte van de uitvalswegen richting Rotterdam, Antwerpen (A16), Utrecht (A27), Eindhoven en Bergen op Zoom (A58).

Bijzonderheden
In de koopakte zal een waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen van 10% van de koopsom. Mocht je een financiering wensen dan is het financieringsvoorbehoud standaard 6 weken.
Onderdeel van de koopovereenkomst is een notariskeuze op maximaal 20 kilometer van het verkochte.

Maatvoering
De woning is opgemeten conform de branchebrede meetinstructie. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Koper vrijwaart verkoper alsmede de medewerkers van Mechel Makelaardij van alle aansprakelijkheid terzake van eventueel later te constateren verschillen in maatvoering van zowel gebruiksoppervlakte als inhoud van de woning.

Inhoud tekst
Alhoewel zorgvuldigheid is betracht, wordt voor de inhoud van deze tekst en afmetingen noch door de eigenaar, noch door verkopend makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor onjuistheid van vermelde gegevens en afmetingen. Door Mechel B.V. wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op uitkering geeft.

Mechel Makelaardij
Voor meer informatie en/of een afspraak voor een bezichtiging kun je contact opnemen met:
Mechel Makelaardij
Dreef 3
4813 ED Breda
076-5154203

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
33
Woonoppervlakte
93 m2
Perceeloppervlakte
104 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
2005
Inhoud
322 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres