HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 593
Kerkstraat  17,4285BA Woudrichem

Kerkstraat 17

4285BA Woudrichem

145 m2 / 102 m2
Vraagprijs € 495.000,-
k.k.
De Gratis Makelaar
Foto's
Omschrijving


Deze woning bezichtigingen? Via onze website (De Gratis Makelaar) kun je zelf een afspraak inplannen.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 30 NOVEMBER 2021 20:00 UUR

Indeling
Woudrichem
Dit pand is gelegen aan de Kerkstraat in het midden van de oude vesting, het historische centrum van Woudrichem waar de Waal en de Maas samen stromen.

Pand
Dit pand is rond 1870 gebouwd als visserswoning: het heeft als één van de laatste binnen de vesting nog een rol aan de ramen waarmee destijds de netten naar binnen werden getrokken. Zowel aan de buitenkant als binnen is te zien, dat de woning in twee verschillende periodes is gebouwd.

Van binnen ademt het pand nog historie: een entree met klassieke gebroken witte tegels en terrazzo vloer, diverse ornamenten op de schouwen en bij de trap. Maar ook de smaakvolle plafonds en balken in de traditionele ossenbloed kleur zorgen voor sfeer.
Inmiddels is het pand wel met de tijd meegegaan: vloerverwarming, dubbel glas, dakisolatie, de CV uit 2019 geschikt voor aansluiting op een zonneboiler. Bovendien is de zolder verbouwd tot een gezellig woongedeelte met eigen keuken.

Gebruik
Dankzij de twee keukens en de ruime indeling is dit pand bijvoorbeeld ook te gebruiken door een grotere woongroep.
Het pand heeft bovendien een gemengde bestemming: er kan bijvoorbeeld ook een winkel of kantoor gevestigd worden.

ENTREE
Een brede deur geeft toegang tot een ruime hal met de klassieke "terrazzo" of "granito" vloer: lichte kleur met een zwarte rand. De wanden hebben een klassieke betegeling, het plafond heeft balken in de ossenbloed kleur. Rechtdoor een ruime WC met zwevend toilet, nieuwe wastafel en een ruime opbergkast.

KEUKEN
Links is de ruime woonkeuken, groot genoeg en met vloerverwarming. De keukenblokken zijn in 2019 geplaatst met nieuwe inbouwapparatuur: koelkast met vriezer, een inbouw oven, een inbouw magnetron en een close-in boiler met heetwaterfunctie.

WOONKAMER
Rechts de woonkamer, eveneens met vloerverwarming. Vanuit de woonkamer is ook de uitgang naar het kleine maar overdekte buitenplaatsje. Ook de overdekking is van 2019.

EERSTE VERDIEPING
De eerste verdieping telt drie slaapkamers, alle weer met het kenmerkende ossenbloed rode plafond met balken, en de badkamer. Ook de badkamer is in 2019 vernieuwd en biedt naast de inloopdouche plaats voor twee wastafels, de wasmachine en de WC.

TWEEDE VERDIEPING
De zolder is verbouwd tot een gezellig woongedeelte waar dankzij een compleet uitgeruste keuken zelfstandig gewoond kan worden. De schuine balken geeft de ruimte sfeer, de twee dakkapellen op het oosten geeft ruimte en licht, net als het grote Velux raam boven de overloop. Aan de straatkant zien we twee kleine klapraampjes die vroeger gebruikt werden om de netten naar binnen te halen. Op de overloop is nog een bergruimte en er is nog een kleine vliering.

BIJZONDERHEDEN
Ouderdomsclausule van toepassing
Overdracht vindt plaats bij De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
145 m2
Perceeloppervlakte
102 m2
Woonlagen
4
Bouwjaar
1906
Inhoud
534 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres