HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 593
Bleiswijkstraat  105,3035 TK Rotterdam

Bleiswijkstraat 105

3035 TK Rotterdam

120 m2 / 100 m2
Bieden vanaf € 320.000,-
Plaats één vrijblijvend bod
Foto's
Omschrijving

UNIEKE MOGELIJKHEID VOOR STARTERS OF BELEGGERS!Heerlijk centraal gelegen dubbele hoekwoning waar u een kasteeltje van kan maken. Voor de echte doe het zelvert of een belegger een mooie kans.De zolderetage is voor u al gestript, dat scheelt u de sloopwerkzaamheden en 10 containers dus die kosten heeft u al bespaard.

Verder is er al een uitbouw voor een dakkapel gemaakt alleen is deze nog niet afgebouwd met kozijnen. Doordat de woning een plat dak heeft, zeker met de extra meters van de dakkapel, is er een mooi groot dakterras te creëren.

Check de filmpjes en het wordt helemaal duidelijk. Die zijn onbewerkt geschoten zodat u een realistisch beeld krijgt van de staat van de woning. Maar het mag duidelijk zijn dat het hier een kluswoning betreft waar een prachtig optrekje met dakterras van kan worden gemaakt!

Hierbij de links naar youtube voor het filmpjes

Video 1.
https://youtu.be/hIuKqVBALis

Video 2.
https://youtu.be/VfW7rnoCMYE

Video 3.
https://youtu.be/qgylDcfpAkw

Op het moment zitten er huurders in tot september 2022. Dat levert nog ruim 10.000 euro aan huurpenningen op. U verdient dus direct geld bij de koop en eventueel begint u al met de verbouwing. De woning is gedateerd maar nog goed te verhuren. Deze wordt dus op dit moment nog goed verhuurd.Fundering:De fundering is in slechte staat en zal moeten worden vernieuwd.

Hiervoor is de VVE al in een vergevorderd stadium en de planning is dat de werkzaamheden aan de fundering einde 1e of begin 2e kwart 2022 zullen starten. De geraamde kosten voor het VVE-gedeelte (25%) van deze woning zijn ruim genomen 60.000 euro

VVE:
De VVE is erg actief en gezond. Er zit een bedrag in de kas wat o.a. bestemd is voor achterstallig onderhoud zoals het gehele buitenschilderwerk, reparatie van de dakgoot en het impregneren van een buitenmuur. Daarnaast worden er lopende kosten uit betaald. De VVE - bijdrage is 100 euro per maand. De kosten voor de fundering worden apart in een bouwdepot gestirt door de 3 eigenaren van de VVE

Bijzonderheden:
- dubbele bovenwoning
- De woning wordt in de huidige staat opgeleverd en verkocht volgens het principe "as is where is"
- VvE is actief, maandelijkse bijdrage is € 100,-
- woning staat op eigen grond
- Transport vindt plaats bij projectnotaris;
- Oplevering in overleg.
- Energielabel G

Omgeving:
U zit hier op een geweldige locatie, zeer centraal gelegen met in de buurt meerdere dagelijkse voorzieningen o.a. trendy restaurants en sportfaciliteiten. Recreatievoorzieningen zoals het Kralingse Bos en de Plas alsmede het Vroesenpark liggen in de nabije omgeving en bieden mogelijkheden tot sporten en ontspanning.

Ook zeer gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen A13 en A20 en het openbaar vervoer. Het centrum van Rotterdam en het Centraal Station met de mogelijkheid voor tram, metro, trein en bus liggen op loopafstand. Geen zin om te lopen, voor de deur stopt ook de tram. Bovendien is het stadscentrum in een kleine 10 minuten met de fiets makkelijk te bereiken.

Voor je dagelijkse boodschappen loop je even naar het Eudokiaplein of de Noorderboulevard of je gooit iedere zaterdag je tas vol met heerlijke producten op de Rotterdamse Oogstmarkt op het Noordplein. Culinaire ontdekkingen rondom, zoals Jeroen Bakt Brood, Man met Bril Koffie, Mecca, Fermin, Mevrouw Meijer, FG Food Lab en Gare du Nord. Om de hoek, maar op geluidsstille afstand, vind je een bruisend uitgaansleven in en rond de Hofbogen met o.a. MONO, Mooie Boules, Brewpub Reijngoud en BIRD.

Bovenstaande presentatie is niets meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, er kunnen geen rechten of verplichtingen aan worden ontleend.

Class Casa behartigt de belangen van de verkopende partij, schakel uw eigen NVM aankoopmakelaar in.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
120 m2
Perceeloppervlakte
100 m2
Woonlagen
2
Bouwjaar
1898
Inhoud
300 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres