HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 473
Bunuellaan  36,1325PL Almere

Bunuellaan 36

1325PL Almere

120 m2 / 176 m2
Vraagprijs € 375.000,-
k.k.
leukehuizen.nl
Foto's
Omschrijving


Bijzondere eengezinswoning (120 m2 GO) gelegen aan een stadsgracht die in open verbinding staat met het Weerwater., in Filmwijk Zuid. Het huis is een zogenaamde 'kwadrant woning', onderdeel van een blokje van 4 waarbij nummer 36 aan de rustige waterzijde is gelegen, met volop privacy. De hoektuin ligt op het westen en heeft fijn de middag- en avondzon.

wees welkom om te komen kijken!
- maandag 18 oktober van 15.00 tot 17.00 uur
- zaterdag 23 oktober van 15.00 tot 17.00 uur
of op afspraak. Wilt u zich wel even aanmelden als u langs wilt komen?

Indeling
Om de entree te bereiken loop je links langs het huis nummer 34 aan de straatzijde. Je komt binnen in een hal die voor de woning is gezet. Hier is ruimte voor een garderobe en de meterkast. Deur naar de woonkamer. Deze is licht doordat hij aan twee zijden verbinding heeft met de tuin: met openslaande deuren en twee keer een schuifpui. De keuken zit in de hoek. De toegang naar de bergkast onder de trap zit achter een schuine wand. Kleine tussenhal met toilet en de trap naar boven. Hier zijn 2 slaapkamers en de badkamer. De grote slaapkamer is ruim met een aparte plek voor een werkhoek. Oorspronkelijk waren het 2 kamers, dit is eenvoudig weer te veranderen. In de tweede slaapkamer staat een vaste kastenwand met daarin de wasmachine aansluiting. Badkamer met wastafel, douche, toilet en bad. Trap naar de bovenste verdieping. Deze ruime dakkamer heeft een deur naar het grote terras rondom. Vanaf dit terras kijk je uit over de bomen en het water. Hier zit je helemaal vrij en goed in de zon.
De tuin loopt aan twee zijden van het huis. Veel vaste planten maken dit in de zomer een vriendelijke, groene oase. In de hoek staat nog een ruime, vrijstaande schuur.

woonomgeving
De woning ligt in de Filmwijk Zuid, een rustige woonwijk niet ver van het Weerwater met strandje, het Lumierepark en het 'rondje weerwater'. Voorzieningen als supermarkt, scholen en bushalte (M5) liggen allemaal dicht bij. Overige voorzieningen vind je in het stadshart met winkels en NS station, goed met de fiets bereikbaar. Met de auto bereik je vlot de snelwegen richting Amsterdam, Lelystad en Utrecht.

bijzonderheden
- de woning is bouwkundig in goede staat, maar intern gedateerd
- ankerloze spouwmuren en meranti kozijnen
- het bitumen dak van de dakkamer zal nog worden vervangen (gezamenlijk met de buren)
- fijne, vriendelijke woonsfeer
- energielabel A
- oplevering in overleg, kan op korte termijn.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
120 m2
Perceeloppervlakte
176 m2
Woonlagen
3
Inhoud
375 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres