HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 23
Valleistraat  46A,3901RT Veenendaal

Valleistraat 46A

3901RT Veenendaal

94 m2 /
Vraagprijs € 375.000,-
k.k.
Vastgoed Concept V.O.F.
Foto's
Omschrijving


Dit royale driekamerappartement (circa 94 m² woonoppervlakte) is absoluut uw aandacht waard! Het beschikt immers over een privé parkeerplaats in de kelder, een lichte en zeer ruime woonkamer met een fraai (zuidelijk georiënteerd) balkonterras van circa 13 m² en is altijd keurig bewoond.

In de kelder treffen we een eigen berging (ca. 4,6 m²) en op het buitenterrein (met slagboombeveiliging) kunnen zelfs uw gasten prima hun auto kwijt.

Qua servicekosten betaalt u ca. € 142,35 per maand.

Het gebouw “Silhouet” staat als een prachtige markering op de hoek G. van Schoonbekestraat / Valleistraat.

De Veenendalers zullen direct denken: "ah fijn, op loopafstand van de winkelstraten”. En dat is terecht! Want de talloze voorzieningen maken het tot een zeer aantrekkelijke woonomgeving.

Bent u benieuwd? Aarzel niet en plan een vrijblijvende bezichtiging. Want riante appartementen op een dergelijke locatie zijn zeldzaam!

Indeling
Qua indeling nemen we u mee door het gebouw.

Als we aankomen rijden vinden we doorgang via de slagboom. Deze route brengt ons langs de gast-parkeerplekken bij de helling van de parkeerkelder. In de parkeerkelder beschikt dit appartement over een privé parkeerplaats. Vanuit de kelder bereiken we ook de algemene fietsenberging en de privé berging (ca. 4,6 m²).

Voor de gasten is er de hoofdentree, welke een verzorgde uitstraling heeft en voorziet in een brievenbussentableau, video-/intercom voor de beveiligde entree en een lift welke ons naar de tweede verdieping (derde woonlaag) brengt.

Vanuit de centrale hal (met de afgesloten meterkast) komen we bij de voordeur van wellicht uw nieuwe thuis. Vanuit de ontvangsthal lopen we door naar de woonkamer. Een ruim bemeten woonkamer met zicht op de parkeerplaatsen en een groenstrook.

Aan de andere zijde van de woonkamer is de half open keuken aanwezig. Deze keuken heeft een keurig afwerkingsniveau en voorziet in een ruim scala aan inbouwapparatuur, te weten: een vaatwasser, koelkast, oven en een gasfornuis met wasemkap.

Ook vanuit de woonkamer is er doorgang naar een van de paradepaardjes van dit appartement: het ruim bemeten en zonnig gelegen balkon/terras van 13 m².

Terug naar de hal. Vanaf hier zijn twee slaapkamers bereikbaar, alsmede de toiletruimte, de badkamer, de CV-kast en een ruime was-/bergruimte.
Slaapkamer 1 is gelegen aan de balkonzijde (9,5 m²) en slaapkamer 2 ook (14,3 m²). Verder treffen wij de keurige toiletruimte met een zwevend toilet en een fonteintje. Ook de volledig betegelde badkamer welke is voorzien van een inloopdouche, een ligbad, een designradiator en een wastafel.
De CV-kast bevat een HR Intergas ketel, bouwjaar 2021 en het balansventilatiesysteem. Tot slot is er een ruime was- en bergruimte met voorzieningen voor uw witgoed-apparatuur.

We nodigen u van harte uit voor een bezichtiging!

Bijzonderheden
- Bouwjaar van het complex bedraagt ca. 2005;
- Verwarming en warm water middels CV-HR-combiketel (Intergas, bouwjaar 2021);
- Het is hier riant wonen met ca. 94 m² woonoppervlakte, ca. 13 m² aan zonnig terras en een eigen berging en parkeerplek in de kelder;
- De servicekosten voor het appartement bedragen ca. € 142,35 per maand (prijspeil 2020);
- Het betreft een gezonde VVE;
- Op loopafstand treffen we het bruisende winkelhart van Veenendaal;
- Aanvaarding, op korte termijn mogelijk;
- Benieuwd? We leiden u graag rond en adviseren u desgewenst ook graag de mogelijke verkoopkansen van uw eigen woning.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
94 m2
Woonlagen
13
Bouwjaar
200513
Inhoud
297 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres