HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 351
Hoogenweg  34a,7793HL Hoogenweg

Hoogenweg 34a

7793HL Hoogenweg

1285 m2
Vraagprijs € 205.000,-
k.k.
Houdel Makelaardij
Foto's
Omschrijving


Unieke kans op prachtlocatie in Hoogenweg nabij Hardenberg!

Bouw zelf uw droom!

Gelegen in het buurtschap van Hardenberg waar weilanden, bomen en woonboerderijen het straatbeeld sieren bieden wij deze ruim bemeten bouwkavel aan in Hoogenweg.

Het betreft een bouwkavel die breed naar achteruit loopt met een prachtig vergezicht over de weilanden die Hoogenweg rijk is.
Hoogenweg ligt op geringe afstand van stad-Hardenberg en al haar voorzieningen, zoals een levendig centrum, ziekenhuis, sportfaciliteiten en uitvalswegen zoals de N34. De kavel is tevens gelegen nabij een parkje met speeltuin, sportveldje en ijsbaan waar in de zomer paarden staan.

De kavel:
De te verkopen bouwkavel heeft een nog nader uit te meten grootte van ca. 1.285 m². Van belang is dat het bouwplan gaat voldoen aan de welstandseisen die gelden voor de locatie en dat een goede ruimtelijke inpassing plaatsvindt op basis van een erfinrichtingsplan. (zie bijlage)
Deze kavel kan worden gerealiseerd na aanpassing van het bestemmingsplan of een uitgebreide Wabo-procedure. Er is hiervoor een principebesluit door het college van de gemeente Hardenberg genomen. Verkoper beschikt over een offerte waarbij ‘de Erfontwikkelaar’ kan helpen bij het traject aangaande de omgevingsvergunning en bestemmingsplan.

Belangrijke en bijzondere bepalingen bij verkoop van deze bouwkavel:
-Koper draagt zelf zorg voor alle benodigde vergunningen. Het niet verkrijgen van de benodigde vergunningen is geen ontbindende of opschortende
voorwaarde.
-Verkoper draagt de grond over in de huidige staat. Koper draagt zelf zorgt voor alle aansluitingen zoals riolering, water en elektriciteit;
-Verkoper laat de gunning mede afhangen op welke wijze gebouwd gaat worden. Verkoper wenst een zo kort mogelijke bouwperiode.
-Bodemonderzoek vindt plaats voor levering en voor rekening en risico van koper. Bij gebleken vervuiling treden partijen in overleg over de sanering. Verkoper
wil tot een bedrag van € 10.000,- bijdragen aan eventuele saneringskosten. Zijn de saneringskosten hoger dan zijn die in principe voor rekening van koper.
-De kavel moet nog door het kadaster worden uitgemeten. De opgegeven maten zijn circa maten en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend, er vindt
geen verrekening plaats als de grootte minder als 5% afwijkt. Kosten voor inmeten door Kadaster voor kopende partij.

Alle opgaven zijn vrijblijvend en aan deze aanbieding kunnen geen rechten worden ontleend.

Aanvaarding: uiterlijk 30 december 2021.

Kaart
Kenmerken
Perceeloppervlakte
1285 m2
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres