HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 45
Don Boscoplein  10,4812TR Breda

Don Boscoplein 10

4812TR Breda

113 m2 / 202 m2
Vraagprijs € 400.000,-
k.k.
Mariska Franken Vastgoed
Foto's
Omschrijving


!!!Door de vele reacties is het op dit moment helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen!!!

Mailt u s.v.p. uw gegevens, dan kan ik contact met u opnemen als er ruimte komt in de agenda.
Excuses voor het ongemak!

Zeer ruime, goed onderhouden, 2-onder-1-kap woning met grote voor- en achtertuin, berging, en oprit. De woning is rustig gelegen nabij een grasveld met speeltuin en het winkelcentrum aan het Dr. Struyckenplein en het centrum van Princenhage.

Indeling
De entree met tegelvloer geeft toegang tot de toiletruimte, garderobe, meterkast (6 groepen en twee aardlekschakelaars), de woonkamer en -middels een vaste trap- de eerste verdieping.

U kunt vanuit de hal naar de woonkamer. De zeer ruime L-vormige, woonkamer/eetkeuken is maar liefst circa 4,88 / 2,89 m. bij 8,38 m. groot.

In de woonkamer valt zeer veel licht binnen door de grote ramen aan de voorzijde, de zijramen en de ramen/deur aan de achterzijde van de woning. Op de vloer ligt een lamellenparket met eikenhouten toplaag. De zithoek is aan de voorzijde van de woning en kijkt uit over de speeltuin van het Don Boscoplein.

De -aan de achterzijde van de woning gelegen- zeer ruime en lichte, open keuken (3,41 bij 2,35 / 2,67 m.) heeft een moderne ruime keukenopstelling (uit 2016) met lades en onder- en bovenkastjes, granieten aanrechtblad, gas-op-glas-kookplaat, vlakscherm afzuigkap, RVS combimagnetron, een vaatwasser, een inbouwkoelkast en een spoelbak. Vanuit de keuken heeft u uitzicht over de achtertuin. Een lichtkoepel en een raam aan de voorzijde van de woning zorgt voor extra daglicht en uitzicht over de oprit.

Eerste verdieping
Via de vaste trap komt u op de eerste verdieping. Op deze verdieping vindt u de overloop (met zijraam in het trappenhuis), drie slaapkamers en de badkamer. Vanaf de overloop kunt u –via een vaste open trap- naar de tweede verdieping.

Slaapkamer I is circa 3,80 bij 1,98 m. groot en is gelegen aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer II, de masterbedroom is circa 4,88 bij 2,81 m. groot en is ook aan de achterzijde gelegen.

Slaapkamer III is aan de voorzijde gelegen en is circa 2,81 bij 3,43 m. groot.

De functionele, lichte, geheel betegelde badkamer (1,98 bij 2,44 m.) is in 2011 vernieuwd. De badkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een wastafel met ruim meubel, ligbad, hangend toilet en douche (met thermostatische kraan). Ventilatie is mogelijk via het raam of de mechanische ventilatie.

De vloeren van twee slaapkamers op de eerste verdieping zijn afgewerkt met laminaat, de masterbedroom is voorzien van tapijt.

Tweede verdieping
Op de zolder (totaal 4,87 bij 8,39 m.vindt u de voorzolder (met zijraam in het trappenhuis en bergruimte in het knieschot aan de voorzijde) en slaapkamer IV.

De zolder lijkt extra ruim door de grote nokhoogte van 3,50m.

Op de voorzolder hangt de cv-ketel (Nefit Topline uit 2010) en de mechanische ventilatie-unit. Aan de achterzijde vindt u een veluxraam. Daarnaast zijn hier de aansluitingen t.b.v. de wasmachine en droger.

Slaapkamer IV is heerlijk hoog en licht (doordat de complete nok gebruikt wordt en in het zicht is en de grote dakkapellen aan de voor- en achterzijde (van kunststof uit 2009, met draai-/kiepramen)). Er is bergruimte onder het knieschot aan de voor- en achterzijde.

Tuin
Tuin, oprit en berging

De voortuin is ruim en voorzien van vaste beplanting.

De woning beschikt over een oprit voor twee auto’s

De op het zuiden gelegen, brede royale achtertuin (circa 8 breed en 12,50 meter diep) biedt veel privacy, heeft een vrij uitzicht, diverse elektra punten, verlichting en is voorzien van borders en gazon met fruitbomen.

De houten bergruimte (circa 2,82 bij 2,74 m.) staat achter in de tuin. Door de dubbele deur heeft u eenvoudig toegang tot de bergruimte.

Parkeren is mogelijk op de oprit (twee auto’s en men kan vrij parkeren aan de openbare weg.

Bijzonderheden
Omgeving

In de directe omgeving van de woning wordt thans een zeer leuke nieuwbouw (75 stadswoningen, allen koop) gerealiseerd, meer informatie is te vinden op https://www.nieuwmertersem.nl/

Het Don Boscoplein ligt op korte afstand van het Dr. Struyckenplein (met diverse winkels, waaronder twee supermarkten, een bakker, drogist en een kledingzaak) en de historische dorpskern van Princenhage. Hier is een ruim aanbod aan winkels te vinden waaronder een Hema, modezaak, bakkerijen, supermarkten, drogist, twee slijterijen, een opticien, horeca etc. Het centrum van Breda is ook op slechts tien minuten fietsen gelegen.

In de omgeving zijn basisscholen, sportvoorzieningen, kerken en de woonboulevard. Met de fiets bent u zo in het centrum van Breda of op het centraal station. Het oude en gezellige stadscentrum van Breda biedt u mogelijkheden op het gebied van cultuur, winkelen en uitgaan door de aanwezigheid van diverse voorzieningen zoals de verschillende restaurants, het Chassé Theater, de winkelstraten, het winkelcentrum `De Barones`, de Grote Markt en de nieuwe haven van Breda. De woning ligt gunstig ten opzichte van diverse uitvalswegen richting Rotterdam, Antwerpen (A16), Eindhoven en Bergen op Zoom (A58).

=================================================================================================================================

Algemeen

Deze verkoopbrochure is in opdracht van de verkoper zo nauwkeurig mogelijk opgesteld. Eventuele maatvoeringen in teksten, plattegronden, inhouds- en oppervlaktematen etc. zijn bij benadering en mogelijk niet geheel conform NEN2580. Koper heeft de mogelijkheid gehad om de maten op/na te meten en vrijwaart verkoper en diens makelaar van elke aansprakelijkheid wanneer achteraf blijkt dat de maatvoering afwijkt van de werkelijkheid. Aan verkopers is niet bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt anders dan in de tijd waarin de onroerende zaak werd vervaardigd te doen gebruikelijk was.

Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van de milieuwetgeving speciale maatregelingen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid/verwijderen van asbesthoudende materialen kunnen voortvloeien. De verkopend makelaar streeft naar een zo nauwkeurig mogelijke inventarisatie van de beschikbare gegevens, toch zijn deze gegevens slechts indicatief. De koper heeft een onderzoek plicht naar de zaken die voor hem van belang zijn. Hij kan zich nimmer beroepen op onbekendheid van feiten, welke hij zelf had kunnen onderzoeken/waarnemen of die op te zoeken zijn in openbare registers. De makelaar kan u desgewenst verwijzen naar de betreffende instanties. Verkopend makelaar adviseert u te allen tijde een bouwkundige keuring te laten uitvoeren en om u bij te laten staan door een aankopend makelaar.

Mariska Franken Vastgoed
Voor meer informatie en/of een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met:
Mariska Franken Vastgoed
Haagweg 392 A1
4813 XG Breda
telefoon: 076-5217010
e-mail: mariska@mfvastgoed.nl
www.mfvastgoed.nl

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
113 m2
Perceeloppervlakte
202 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1996
Inhoud
395 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres