HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 45
Wânswerterdyk  13,9111HD Burdaard

Wânswerterdyk 13

9111HD Burdaard

88 m2 / 103 m2
Vraagprijs € 174.500,-
k.k.
Makelaardij Op Maat
Foto's
Omschrijving


Deze vrijstaande woning vindt u in het levendige dorp Burdaard, op nog geen steenworp afstand van de Dokkumer Ee (belangrijke staande mastroute), een basisschool, een overdekt zwembad, theater, sportcomplex en nog veel meer. De woning is in 2015 geheel gerenoveerd en biedt nu zeker starters en jonge gezinnen de mogelijkheid om in te stappen in deze moeilijke woningmarkt.

Indeling
Entree; ruime bijkeuken met witgoedaansluitingen, CV-ketelopstelling en trapopgang naar de verdieping; badkamer met hangcloset, wastafel en douchehoek; woonkamer met wandkeukenopstelling, vaste trapkast en meterkast.

Eerste verdieping
Overloop met vlizotrap naar zolderberging; twee ruime slaapkamers van ca. 19,5 m² en 23 m², waarbij van de grootste zeker ook twee slaapkamers gemaakt kunnen worden.

Tweede verdieping
Volledig begaanbare, lage zolderberging.

Tuin
Tuin bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is gedeeltelijk voorzien van sierbestrating.

Bijzonderheden
Geheel gerenoveerd in 2015.
Mogelijkheid voor een derde slaapkamer op de verdieping.
Onderhoudsvriendelijke tuin.
Vis- en vaarwater op ca. 100 m.
Gunstig gelegen t.o.v. alle voorzieningen in het dorp.
Parkeren voor de woning.
Woning is op korte termijn te aanvaarden!

Burdaard is een dorp in het zuidwesten van de gemeente Noardeast- Fryslân, met inmiddels bijna 1200 inwoners. De Dokkumer Ee verbindt Burdaard via open bruggen met Dokkum, het Lauwersmeergebied, de Waddenzee, Leeuwarden, Harlingen en het Friese merengebied. In de zomermaanden passeren rond de 12.000 schepen Burdaard die ook kunnen overnachten in de passantenhaven met minicamping. Mocht er weer eens een Elfstedentocht komen, dan schaatsen de deelnemers tweemaal door het centrum van het dorp. De route langs het water is ook zeer populair bij wandelaars en fietsers. Het dorp heeft vele voorzieningen. Zo is er een basisschool en een kinderdagverblijf, een snackbar, een café-restaurant met hotelkamers, diverse winkels, een museum en nog veel meer. Het dorp heeft ook een eigen huisarts met een apotheek. Er is een actief verenigingsleven en er zijn vele mogelijkheden om te sporten. Opvallend in het dorp is de imposante molen De Zwaluw, de hoogste molen van Friesland. De molen wordt nog dagelijks gebruikt en ook de naastgelegen houtzagerij is regelmatig in werking.

Een herstructureringsplan van het dorp Burdaard, welke inmiddels bijna zijn voltooiing heeft bereikt, heeft het dorp een belangrijke impuls gegeven op het gebied van de leefbaarheid, lokale economie en het voorzieningenniveau. Nieuwe huurwoningen en starterswoningen, een nieuwe basisschool, een multifunctioneel centrum met theater en zwembad, een nieuw sportcomplex met tennisbanen, uitbreiding van de haven met camping, een recreatiepark met woningen aan het water, enz. Kortom, een dorp om u tijdens al uw levensfasen thuis te voelen.

Leeuwarden ligt op ca. 17 km, u bent in 25 autominuten in het centrum van Leeuwarden, en Dokkum op ca. 9 km. Groningen bereikt u in ca. 50 autominuten en Drachten in ca. 30 minuten. Werelderfgoed De Waddenzee ligt hemelsbreed op ca. 8 km en de veerboot naar Ameland op ca. 15 km.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkopende makelaar van dit object, dhr. Jan Koning 06-10529131.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
88 m2
Perceeloppervlakte
103 m2
Woonlagen
2
Bouwjaar
1900
Inhoud
260 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres