HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 45
Hoendiep  36,9832TD Denhorn

Hoendiep 36

9832TD Denhorn

164 m2 / 5677 m2
Vraagprijs € 595.000,-
k.k.
Makelaardij Reinette
Foto's
Omschrijving


Onder de rook van de stad Groningen slechts op 5 minuten afstand, heerlijk landelijk wonen wie wil dat nu niet. Deze woonboerderij is een echt familiehuis en biedt genoeg ruimte. Er is een heerlijke woonkeuken, aparte woonkamer en ook is er een slaapkamer en een badkamer op de begane grond.
De schuur is voor velerlei doeleinden geschikt, zeer royaal en voorzien van een betonvloer.
De boerderij aan het Hoendiep heeft aan de voorzijde alsook aan achterzijde weilanden met een fantastisch vrij uitzicht. Het bouwjaar van de boerderij is 1925, verbouwingen zijn meerdere geweest.
De boerderij ligt voor aan het Hoendiep en achter zijn weilanden met fantastisch vrij uitzicht.

Bouwjaar is 1925
De naam Den Horn betekent 'bij de hoek', in het Gronings n Hörn. Er is zelfs een eigen website met alle informatie over het dorp, het is een leuk en actief dorp 10 autominuten van de stad Groningen.
Het Groningse dorp Den Horn ligt ten zuiden van het dorp Aduard, ten westen van de stad Groningen en zuidoosten van het dorp Zuidhorn. Ten zuiden van Den Horn ligt het dorp Oostwold. Het dorp heeft diverse faciliteiten zoals een zwembad, manege, restaurant, en een multifunctioneel centrum met onder andere kinderopvang, basisschool, een café, diverse sportvoorzieningen en een coöperatieve supermarkt.

Indeling
Indeling: entree, voordeur, hal met trapopgang, trapkast, meterkast en een inloopkast. Aan de ene kant is de gezellige woonkamer en aan de andere kant is de royale woonkeuken met een luxe keuken in hoekopstelling en voorzien van apparatuur en een voorraadkast. Er ligt laminaat op de vloer deze is doorgelegd in de gang en woonkamer. Een zeer zonnig huis met de woonkeuken en woonkamer op het zuiden gesitueerd. Het voorhuis wordt gescheiden door een brede gang over de gehele breedte met een lengte van 13,65 meter. Er is een slaapkamer op de begane grond.
Tevens een moderne grote badkamer met o.a. douchehoek, wastafel en toilet, een scheidingswand met daarachter de wasmachine en de droger Direct daarachter is de grote schuur, voorzien van een betonvloer waar enorm veel ruimte is. Dakplaten zijn eterniet golfplaten (31-5-1994) en transparante lichtplaten.


Eerste verdieping
In het voorhuis via de trap betreed je de overloop. Er is een badkamer met douche en wastafel, 3 slaapkamers waarvan 2 met vaste kasten.


Tuin
Overal is het uitzicht fantastisch, er is een grote moestuin, veel water rondom, een appelhof, bomen, borders met planten en nog grasland.

Bijzonderheden
Het dorp:
Den Horn is een klein dorp met zo’n 201 dorpsbewoners. Het dorpshuis ’t Hornhuus staat in het midden, het kerkje aan de rand en hier wordt elk jaar kerst gevierd en vinden activiteiten plaats. Dichtbij Dorpsstraat 57 ligt het sport- en speelveld wat in 2010 is gerealiseerd. Het dorp heeft een eigen website waar alle activiteiten vermeld staan.
De Wandelroute 'Groninger Borgenpad', deel Den Horn - Den Ham (ca. 10 km) kan je bewandelen, maar fietsen is ook prachtig in dit stukje Groninger land.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
164 m2
Perceeloppervlakte
5677 m2
Woonlagen
2
Bouwjaar
1925
Inhoud
1345 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres