HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 45
Oscar Wildestraat  41,9746AR Groningen

Oscar Wildestraat 41

9746AR Groningen

130 m2 / 207 m2
Vraagprijs € 375.000,-
k.k.
DB Makelaardij
Foto's
Omschrijving


Bent u op zoek naar een woning voor u en uw gezin in één van de gezelligste wijken van Groningen? Dan is deze woning die gelegen is in De Held iets voor u. Deze heerlijke ruime gezinswoning is gelegen aan een doodlopende straat en dit zorgt voor een lekker rustig plekje om te wonen. U kunt u lekker terug trekken in de tuin of zoek een lekker plekje op in het huis. Het is een huis met veel lichtinval en elke kamer is een fijne plek om tot rust te komen.

De woning heeft 3 slaapkamers op de eerste verdieping gelegen, maar biedt de mogelijkheid om een slaapkamer op de begane grond te realiseren. Hiervoor dient weinig werk verricht te worden, enkel dient de studeerkamer te worden aangepast naar slaapkamer. Deze ruimte is te bereiken via de inpandige berging, die onderdak biedt aan fietsen en tuingereedschappen bijvoorbeeld. U betreedt de woning via de voordeur in de hal. Deze geeft u toegang tot de berging, eerste verdieping, toilet en de woonkamer. Het betreft hier een grote, tuingerichte woonkamer met een open keuken. De keuken is van diverse gemakken voorzien en is straatgericht.

Op de eerste verdieping grenzen alle vertrekken aan de overloop, te weten drie slaapkamers, de badkamer en de wasruimte. De master bedroom is de grootste slaapkamer (17,2 m²) en voorzien van een walk-in closet. De andere twee slaapkamers zijn respectievelijk 11 m² en 14,4 m² groot. Al met al drie ruim bemeten slaapkamers. Dan is er nog de badkamer. Deze is ook ruim van opzet (11,1 m²) en is voorzien van een inloopdouche, ligbad, 2e toilet en dubbele wastafels. Als laatste ruimte is er nog de wasruimte. Hier zijn de witgoedaansluitingen, is de Cv-opstelling te vinden en is er nog enige ruimte om het een en ander op te bergen.Indeling
Entree/hal met trapopgang, toilet en meterkast; woonkamer met tuindeur; open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur; berging; studeerkamer.

Eerste verdieping
Overloop; master bedroom met inloopkast; 2 slaapkamers; badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche, 2e toilet en dubbele wastafel; washok met witgoedaansluitingen, Cv-opstelling en mechanische afzuiging.

Tuin
De achtertuin is gelegen op het westen en is vanuit de woonkamer te bereiken. De tuin is als siertuin aangelegd met een terras en een gazon. Tevens is er een fruitboom met appeltjes gepland. In de tuin is een tuinhuis aanwezig, die wel de nodige aandacht nodig heeft. Aan de voorzijde is er de mogelijkheid om te parkeren op eigen terrein.

Bijzonderheden
- Deze woning is voorzien van drie ruime slaapkamers;
- De woning biedt de mogelijkheid om te slapen op de begane grond;
- De wand tussen woonkamer en studeerkamer is eenvoudig weer te verwijderen;
- Een inpandige berging voor fietsen en tuingereedschappen;
- Voorzieningen gelegen op korte afstand;
- Gelegen aan een doodlopende straat.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
130 m2
Perceeloppervlakte
207 m2
Woonlagen
2
Bouwjaar
1996
Inhoud
475 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres