HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 420
Everstraat  36,6142BD Einighausen

Everstraat 36

6142BD Einighausen

81 m2 / 44 m2
Vraagprijs € 175.000,-
k.k.
Wij Makelaars
Foto's
Omschrijving


Slimmer kopen.
Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule.
Kopen zonder kosten.
Kopen zonder eigen vermogen.
Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen!
Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar.

Karakteristieke geschakelde woning op een rustige locatie in de gezellige dorpskern Einighausen, nabij diverse voorzieningen en tevens gunstig gelegen ten opzichte van de grote verbindingswegen.


Indeling:

SOUTERRAIN:
Gewelfde provisiekelder (ca. 4.44 * 3.05 m)

BEGANE GROND:
Entree met siergrindvloer met daaraan gelegen de meterkast, het toilet en de trap naar de eerste verdieping en de kelder.
Vanuit de entree is er toegang tot de woonkamer (ca.4.07 * 4.01 m) met een siergrindvloer en veel natuurlijk licht inval. De open keuken (ca. 3.30 * 1.76 m) heeft een houten afwerking en is voorzien van de voorname apparatuur.

BUITEN:
De houten toegangspoort aan de straat kant biedt toegang tot de gezellige, gezamenlijke binnenplaats met een viertal fraaie bomen. Een open doorgang aan de achterzijde biedt toegang tot de hoger gelegen parkeerplaatsen.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot de twee slaapkamers, badkamer en het balkon. De badkamer (ca. 2.27 * 1.70 m) is geheel betegeld en voorzien van douche, toilet en wastafel. Slaapkamer I (ca. 6,60 * 2,88 m) heeft een nette laminaatvloer, een hoger gelegen gedeelte en toegang tot het balkon. Slaapkamer II (ca. 4.33* 3.62 m) is voorzien van vloerbedekking.

TWEEDE VERDIEPING:
Via vaste trap bereikbare ruime bergzolder/werkzolder (ca. 8.35* 4.16m) met CV-opstelling en witgoed aansluiting.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
81 m2
Perceeloppervlakte
44 m2
Woonlagen
4
Bouwjaar
1998
Inhoud
457 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres