HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 413
Nassaulaan  25,9717CG Groningen

Nassaulaan 25

9717CG Groningen

140 m2 /
Vraagprijs € 515.000,-
k.k.
't Huis van Groningen
Foto's
Omschrijving
Sfeervolle, verrassend uitgebouwde benedenwoning (ca. 140m²). De woning heeft een relatief grote achtertuin (ca. 65m²) met achterom en een met glas overdekte, verwarmde patio (ca. 12m²). Bijna alle sfeervolle jaren '20 elementen zoals hoge plafonds, suitedeuren en schouw zijn nog aanwezig en geven de woning een karakteristieke warme uitstraling. Aan de achterzijde is in 2010 een tuingerichte, ruime, lichte woonkamer (ca. 42m²) gerealiseerd met twee lichtstraten, openslaande deuren aan beide zijden en vloerverwarming. Op de verdieping is nog een slaapkamer (ca. 15m²) met inloopdouche en wastafel. De kamer-en-suite kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden als slaapkamer(s), werkkamer(s) of atelier.

Het pand is aangemerkt als gemeentelijk monument en is kortgeleden voorzien van dakisolatie en dubbel glas.LIGGING:De woning is gelegen in de zeer gewilde Oranjewijk met zijn grote diverse aan sfeervolle jaren '20 woningen. De lommerrijke Nassaulaan, die uitkomt op het Noorderplantsoen, staat bekend om zijn rijkelijk bloeiende Japanse kers rond Koningsdag. Het centrum van de stad ligt 'om de hoek' en op loopafstand vind je diverse winkeltjes, supermarkten, gezellige buurtcafés en restaurants.INDELINGBEGANE GROND:Ruime entree, gang met toegang naar de kamer en suite (totaal ca. 50m²), de keuken (ca. 15 m²), de wc en douche en de achterliggende woonkamer (ca. 42m²). De achtertuin en de patio zijn bereikbaar via de openslaande deuren van de woonkamer, de openslaande deuren van de kamer- en-suite en de keuken.VERDIEPING:Ruime slaapkamer met grote inbouwkast, inloop douche en wastafelmeubel.KENMERKEN:Woonoppervlak ca. 140 m²

Grotendeels geïsoleerd

CV ketel (2017)

Energielabel B

Erker

Glas in lood in de bovenlichten

Suitedeuren

Nieuwe eikenhouten visgraatvloer (in de kamer-en-suite)

Besloten patio met glazen dak

Achtertuin met berging en achterom

Geen bovenburen boven de slaapkamer en de woonkamer

Geschikt voor meerdere woonvormen en werken aan huis

Ruime voor-en achtertuinVraagprijs!Notariskeuze is Notaris Nielsen te Groningen. Deze notaris zal zowel de koopovereenkomst als de transportakte opmaken.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
140 m2
Woonlagen
2
Inhoud
440 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres