HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 677
Paasdijkweg  9,4693RE Poortvliet

Paasdijkweg 9

4693RE Poortvliet

119 m2 / 768 m2
Vraagprijs € 249.000,-
k.k.
Neeskens Makelaars
Foto's
Omschrijving


Wij heten u van harte welkom aan de Paasdijkweg 9 in Poortvliet. Deze vrijstaande woning op een verrassend groot perceel mag Neeskens Makelaars u aanbieden namens haar opdrachtgever. Niet alleen de voortuin is lekker diep, maar ook de achtertuin is voorzien van veel ruimte en privacy.
Het betreft een opknapper. Dit is dan ook typisch een woning die u moet bekijken om de mogelijkheden te zien. Wacht dus niet te lang en plan een bezichtiging in met onze makelaar via ons kantoor!

Bekijk de meest uitgebreide presentatie van deze woning op de website van Neeskens Makelaars. Hier bekijkt u o.a. de digitale bezichtiging aan de hand van onze uitgebreide 360 graden Matterport tour en vraagt u eenvoudig een brochure of bezichtiging aan.

Kenmerken van de woning:
-3 slaapkamers;
-Zonnige achtertuin op het zuidwesten;
-Doorzon woonkamer;
-Wonen nabij Tholen;
-Zolder op de tweede verdieping.

Indeling
Hal/entree met toegang tot het toilet, de trapopgang naar de eerste verdieping, de keuken en de woonkamer. De woonkamer is vanaf de voor- tot de achterzijde van de woning gesitueerd en lekker licht door de hoeveelheid lichtinval aan de voor- achter- en zijkant.
Via de woonkamer heeft u ook toegang tot de keuken. Het betreft een gesloten keuken met een trap/kelderkast. Het keukenblok is opgesteld in een rechte opstelling.
Vervolgens heeft u toegang tot een tussenhal met links en rechts toegang tot de tuin. Tot slot is er de bijkeuken/berging.

De eerste verdieping is ingedeeld met een overloop, drie slaapkamers, een badkamer en ook heeft u toegang tot het platte dak aan de achterzijde van de woning middels een loopdeur. Tevens zijn twee slaapkamers voorzien van inbouwkasten. Vanaf de overloop is de ruime bergzolder te bereiken middels een vlizotrap.

Tuin
Diepe voortuin met gras en borders aan de zijkant. Ook is er een looppad naar de voordeur en zijkant van de woning. Via de zijkant van de woning loopt u door naar de achtertuin. Hier vindt u een zee van ruimte en daarbij ook lekker veel privacy en rust. De tuin is net als de voortuin ingedeeld met diverse borders aan de zijkant en veel begroeiing en beplanting. Ook is er een kas en een houten schuur.

Locatie
De woning ligt aan de rand van het dorp Poortvliet. Doordat het geheel aan de Paasdijkweg ligt, is de woonboulevard op zeer korte afstand bereikbaar. Het inkopen en verplaatsen van meubels was dus nog nooit zo makkelijk!
Het dorp ligt aan de N286, dit is een weg die u langs meerdere dorpen op het eiland Tholen brengt met de stad Tholen aan de rand van Zeeland en Noord-Brabant.

Algemeen
De informatie op deze pagina is door ons zorgvuldig samengesteld. Echter staan wij niet in voor aansprakelijkheid inzake onjuistheden en of niet volledige informatie.

Neeskens Makelaars meet de woningen in volgens de laatste Nen-normen (NEN2580). Verschillen in de meetuitkomsten zijn niet volledig uit te sluiten door afrondingen, interpretatieverschillen of beperkingen tijdens het uitvoeren van de inmeting.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
119 m2
Perceeloppervlakte
768 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1964
Inhoud
469 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres