HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 318
Pastoor Oliviersstraat  6,6247CA Gronsveld

Pastoor Oliviersstraat 6

6247CA Gronsveld

116 m2 / 253 m2
Vraagprijs € 285.000,-
k.k.
Pooters Makelaardij B.V.
Foto's
Omschrijving


Wegens de vele aanvragen is het niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen, laat uw gegevens achter dan wordt u op de reservelijst geplaatst.
DEZE WONING WORDT AANGEBODEN DOOR POOTERS MAKELAARDIJ.
Zeer nette halfvrijstaande woning, rustig gelegen in Gronsveld. De woning is voorzien van een woonkamer met een semi open keuken, 4 slaapkamers, moderne badkamer, zolder met vaste trap, berging en een tuin met achterom.Indeling
Begane grond:
Entree/hal met meterkast en toilet met fonteintje geeft toegang tot de overige ruimtes. De semi open keuken (11m²) en sfeervolle woonkamer (26m²) genieten van veel daglicht middels de grote ramen aan de voor- en achterzijde. De woonkamer beschikt over een houten parket vloer. De moderne keuken is voorzien van een 4 pits gasfornuis, spoelbak, combi magnetron, koelkast, vriezer en afzuigkap. Eveneens bevindt zich in de keuken de toegang tot de trapkast/provisieruimte. Middels de keuken is de fraaie en onderhoudsvriendelijke tuin te bereiken. De tuin beschikt over een ruime berging (19m²) en een achterom. De tuin is via de doorgang met een auto te bereiken (doorgang 2,50m).

Eerste verdieping:
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers en een moderne badkamer. Slaapkamer 1 (14m²) en 3 (10m²) bevinden zich aan de achterzijde. Slaapkamer 3 beschikt eveneens over een inbouwkast. Slaapkamer 2 (10m²) is gelegen aan de voorzijde en is momenteel ingericht als wasruimte. De badkamer (4m²) met afzuiging beschikt over een inloopdouche, wastafel en toilet.

Tweede verdieping:
Middels vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier is slaapkamer 4 en een separate cv-ruimte gesitueerd. Middels de ramen en grote dakkapel geniet deze ruimte van veel daglicht. Het realiseren van een extra ruimte is mogelijk middels enkele kleine aanpassingen. Denk hierbij aan een speel-, hobby-, was-, of kantoorruimte.

Extra informatie:
- Hr-ketel is gehuurd, €35,39 p/m (bouwjaar 2013)
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen
- Op één kiepraam op zolder na, geheel voorzien van isolerende beglazing (2020)
- Voorzijde en eerste verdieping geheel voorzien van rolluiken
- Grotendeels gerenoveerd vanaf 2012 (stucwerk, meterkast, leidingwerk, keuken, badkamer, vloeren, dak)
- Dak- en gevelisolatie aanwezig, alsook vloerisolatie.
- Tuin is aangelegd in 2014

Aanvullende informatie:
Deze half vrijstaande woning ligt in het kerkdorp Gronsveld (Gróeselt) welk bekend is om zijn rijk verenigingsleven en de ligging aan de voet van het Savelsbos. In de nabije omgeving bevinden zich goede voorzieningen op het gebied van scholen, winkels, recreatie en openbaar vervoer. Goede uitvals- en verbindingswegen naar Maastricht (met MUMC, Maastricht University, Mecc), en de steden Luik, Heerlen en Aken.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste"). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. Financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Bovenstaande vrijblijvende informatie is door Pooters Makelaardij met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Echter aanvaardt Pooters Makelaardij geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Oppervlakten en maten zijn indicatief.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
116 m2
Perceeloppervlakte
253 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1959
Inhoud
395 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres