HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1510
Mina Krusemanstraat  13,5142PS Waalwijk

Mina Krusemanstraat 13

5142PS Waalwijk

83 m2 / 146 m2
Vraagprijs € 274.000,-
k.k.
Allround Makelaardij
Foto's
Omschrijving


Op een mooie locatie in "De Hoef" gelegen middenwoning met drie slaapkamers, zolder en een fraaie recent aangelegde tuin op het zuiden.

Het thuis dat je past als je favoriete jas

Je nieuwe huis. Je denkt misschien al een tijd aan hoe jij van dat ene huis jouw eigen thuis gaat maken. Je hebt vast wat noten op je zang en wilt de plek vinden waar je het allemaal hebt. De ruimte om je gang te kunnen gaan en je plek in de zon om gewoon lekker te kunnen genieten. Mina Krusemanstraat 13 in Waalwijk staat nu te koop. Dat mag nieuws heten. Zeker als je op zoek bent naar het thuis dat je past als je favoriete jas en waar je alles hebt om jaren vooruit te kunnen.

De luxe van en-en
Het eerste waar je je geen zorgen over wilt maken, is de hoeveelheid ruimte in je nieuwe huis. Wat dat betreft zit je hier helemaal goed. Neem alleen de woonkamer. Die is niet alleen ruim genoeg om er je gang te kunnen gaan, maar ook fijn vierkant van vorm. Zo kun je keuzes maken in waar je je meubels neerzet en heb je steeds weer een nieuw huis. De open keuken is ook al lekker ruim, zodat je én genoeg plek hebt om je uit te leven én je tijdens het koken steeds deel van de conversatie kunt blijven. Het vele licht dat de woonkamer binnenkomt, doet alles nog wat ruimer lijken.

Boven heb je juist allemaal een plek voor jezelf. Je nieuwe thuis heeft drie slaapkamers en een zolder waar je met een groter dakraam ook een slaapkamer van maakt. En er is ruimte voor nog meer. Kijk maar eens bij de buren: bijna iedereen heeft een grote dakkapel geplaatst, om de twee slaapkamers aan de achterkant nog groter te maken. Met vier ruime kamers heeft iedereen een fijne plek voor zichzelf en hoef je je ook geen zorgen meer te maken over waar je een plek hebt om te werken. Of voor logés, je hobby, om te spelen of wat dan ook. Het grote voordeel van verrassend veel ruimte hebben is dat je de luxe hebt om keuzes te kunnen maken. De keuze voor en-en in laats van of-of.

Verhuiskaarten schrijven
Wellicht heb je helemaal geen zin om veel te klussen. Dan is het fijn om te weten dat dat hier ook helemaal niet hoeft. De huidige bewoners hebben de afgelopen jaren veel dingen opgeknapt in huis. Meer dan een schilderbeurt om alles naar verf te laten ruiken en wat kleine klusjes hoef je niet uit te voeren. Daarna maak je met jouw eigen meubels en andere spullen het thuis zoals dat bij je past. Wellicht kun je gewoon direct al de verhuiskaarten gaan schrijven. Dan kun je je vrienden en familie straks de plek laten zien waarmee jij middenin de roos hebt geschoten. Mooi toch?

De plek om je nergens zorgen over te maken
Mina Krusemanstraat is een heerlijk rustig stukje Waalwijk. Mensen komen er alleen als ze er echt moeten zijn. Veel verkeer is er dus niet. Aan de voorkant woon je ook nog eens lekker vrij, waardoor je hier echt het gevoel van rust hebt. Hetzelfde geldt eigenlijk voor de achtertuin. In die tuin op het zuiden heb je bovendien de hele dag wel ergens een plek in de zon. Stel je eens voor hoe je hier prinsheerlijk zit. Lekker met een drankje en een hapje, zonder iets om je nog zorgen over te maken. Lekker samen of met je bezoek.

Je nieuwe thuis
274.000 Euro. De vraagprijs voor Mina Krusemanstraat 13 in Waalwijk. Voor de woning waar je alles hebt om lekker te doen en te laten wat je wilt. Waar je veel ruimte hebt en mogelijkheden om nog meer plek voor jezelf te maken. Ga snel eens kijken. De bezichtiging laat je zien dat verder zoeken eigenlijk helemaal niet meer hoeft, omdat je hier precies dat hebt wat je hoopte te vinden: je nieuwe thuis. Veel plezier!

Algemeen:
•Gelegen op een gewilde locatie;
•Beschikking over een eigen oprit;
•Drie slaapkamers en een ruime zolder;
•Schilderwerk buiten is in 2020 uitgevoerd;
•De CV-ketel is uit 2018;
•Fraaie recent aangelegde op het zuiden gelegen achtertuin;
•Diverse speelvelden en een school in de omgeving;
• Aanvaarding in onderling overleg;

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
33
Woonoppervlakte
83 m2
Perceeloppervlakte
146 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1988
Inhoud
333 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres