HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1510
Kruisstraat  10,6086AR Neer

Kruisstraat 10

6086AR Neer

115 m2 / 880 m2
Vraagprijs € 250.000,-
k.k.
Wij Makelaars
Foto's
Omschrijving


Kruisstraat 10, Neer

Karakteristiek halfvrijstaand woonhuis gelegen op een royaal perceel van maar liefs 880 m2 op een uitstekende locatie met mooi landelijk uitzicht.
Deze leuke woning (opknapper) met royale tuin kan naar eigen wens gemoderniseerd worden en er zijn prima uitbreidingsmogelijkheden waaronder eventueel het realiseren van een achteruitbouw of het bouwen van een vrijstaande garage. Gelijkvloers wonen met een slaapkamer en badkamer op de begane grond is ook goed mogelijk en reeds aanwezig.

Kom gerust kijken en overtuig uzelf en maak een afspraak voor een bezichtiging van deze sfeervolle karakteristieke woning !
Indeling:

Kelder: provisiekelder (ca. 7m2).

Begane grond:
entree/hal met authentieke terrazzovloer, sfeervolle woonkamer(voorzien van houten ondervloer), slaapkamer c.q. kantoor-/hobbyruimte met schouw (welke tevens door een kleiner bouwkundige ingreep eventueel bij de woonkamer kan worden getrokken), aparte woonkeuken (ca. 8m2) met eenvoudige keukenopstelling, badkamer-/ wasruimte met ligbad, apart toilet en C.V.opstelling(Radson).


Verdieping:

1e verd.: overloop, 3 ruime slaapkamers (ca. 16,14,6m2).

2e verd.: ruime zolder-/vliering (ca. 20m2).


Tuin:
Royale tuin gelegen op het Noord-Westen met een vrijstaande tuinberging (ca. 23m2).

Omgeving
De woning is gelegen op rustige landelijke locatie nabij de dorpskern van Neer.
In de nabije omgeving vind je diverse voorzieningen zoals winkels en horecagelegenheden. Met de auto bevind je je binnen ca. 15-20 minuten in Roermond, Weert en Venlo voor een zeer compleet winkel- en voorzieningenaanbod.


Algemeen/ bijzonderheden:
- bouwjaar ca. 1910;
- te moderniseren halfvrijstaande woning;
- landelijke ligging op goede locatie met vrij uitzicht;
- goede uitbreidingsmogelijkheden waaronder het bouwen van een garage;
- sfeervolle woonkamer;
- slaapkamer en badkamer op de begane grond, gelijkvloers wonen aanwezig;
- 3 ruime slaapkamers op de 1e verdieping;
- woonoppervlakte ca. 115m2;
- inhoud ca. 450 m3;
- perceel 880m2.VIRTUEEL RONDLOPEN IN 3D?

BEKIJK OOK DE WONINGPRESENTATIE DOOR ONDERSTAANDE LINK TE KOPIËREN IN UW BROWSER


https://new.virres.com/view/eb9a66243f251


De virtuele tour laat zien hoe je door de woning kunt lopen en alle ruimtes en kamers kunt zien, alsof je er zelf bent en doorheen loopt!


Algemeen:
* Deze informatiebrochure is met zorg samengesteld. Aan eventuele fouten, onvolledige of onjuiste informatie kunnen echter geen rechten worden ontleend. De verkopend makelaar aanvaardt echter geen aansprakelijkheid wegens eventuele fouten en onjuistheden. De verstrekte informatie is indicatief. Een bezichtiging van de woning of onroerende zaak geeft de beste indruk en kijk op zaken. U krijgt de gelegenheid om de te koop staande onroerende zaak te bezichtigen, te beoordelen en te onderzoeken zodat u zich zelf kan overtuigen.

De verkopend makelaar aanvaardt echter geen aansprakelijkheid wegens eventuele fouten en onjuistheden. De verstrekte informatie is indicatief. Een bezichtiging van de woning of onroerende zaak geeft de beste indruk en kijk op zaken. U krijgt de gelegenheid om de te koop staande onroerende zaak te bezichtigen, te beoordelen en te onderzoeken zodat u zich zelf kan overtuigen.

- Deze verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van informatie die wij van derden ontvangen. Aan onjuistheden en/of onvolkomenheden kunt u echter geen rechten ontlenen. Indien bepaalde informatie voor u van wezenlijk belang is dan adviseren wij u deze op juistheid te controleren. Onzerzijds wordt geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief;

- Koper is te allen tijde gerechtigd om voor eigen rekening een bouwkundig onderzoek te (laten) verrichten, dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen in de staat van onderhoud of andere aspecten van de onroerende zaak. Koper dient bij het doen van een bod wel direct aan te geven of hij een dergelijk onderzoek wenst;

- De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze 1 week na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren;

- Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt, nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend ("schriftelijkheidsvereiste").

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
115 m2
Perceeloppervlakte
880 m2
Woonlagen
4
Bouwjaar
1910
Inhoud
450 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres