HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 252
Spui  16,2741MT Waddinxveen

Spui 16

2741MT Waddinxveen

110 m2 / 129 m2
Vraagprijs € 315.000,-
k.k.
Gouwestad Makelaardij
Foto's
Omschrijving


Hier is het superrustig wonen! Heerlijk ruime eengezinswoning, gelegen aan een rustig, verkeersluw plein. Vrije ligging aan voor- en achterzijde en zonnige tuin op het zuiden. Er is voldoende parkeerplek voor de deur en voor kinderen is er volop speelgelegenheid op het nabijgelegen speelveld. Het winkelcentrum Gouweplein en de horeca aan de Nesse is op loopafstand bereikbaar. De woning beschikt over een tuingerichte woonkamer, vijf slaapkamers en een bergvliering. Het woonoppervlak bedraagt 110,00 m².

Indeling
Bij deze woning kom je binnen in een gang. In deze gang bevindt zich de toiletruimte, meterkast (7 groepen), trapopgang naar de eerste verdieping en trapkast. Het toilet is geheel betegeld en voorzien van vrij hangend closet en fontein.
Vanuit de gang kom je in de woonkamer. Deze is L-vormig en deze staat in open verbinding met de keuken, die zich aan de straatzijde bevindt. Vanuit de woonkamer is er vrij zicht op de tuin en vanuit de keuken kijk je uit over het plein. De woonkamer is voorzien van een spanplafond met inbouwspots. |In de keuken is een verlaagd plafond aangebracht
De keuken is U-vormig opgesteld. Je beschikt over combi oven/magnetron, vaatwasser, vier pits keramische kookplaat met afzuigschermkoelkast en 1½ spoelbak. Ook is er een aparte vriezer met drie vriesladen in de keuken aanwezig. Een deur in de achtergevel geeft toegang tot de tuin.


Eerste verdieping
Op deze woonlaag zijn er 3 slaapkamers. Alle drie de kamers hebben laminaat op de vloer, dit is drempelloos doorgelegd vanaf de overloop. De kamers aan de achterzijde beschikken over een gedeelde dakkapel. De slaapkamers hebben fijne afmetingen met oppervlakken van respectievelijk 14,00m², 7,75m² en 9,00m².
De badkamer is geheel betegeld en heeft een ligbad, wastafel met meubel, vrij hangend closet en handdoekradiator. Het plafond is verlaagd uitgevoerd.


Tweede verdieping
De zolderverdieping is heel praktisch ingedeeld. Zo zijn er twee even grote slaapkamers. Beide slaapkamers beschikken over een groot Velux dakvenster en er zijn knieschotten voor opbergruimte gemaakt. Boven deze slaapkamers bevindt zich de bergvliering. Hier is nog heel veel opbergruimte beschikbaar, doordat het huis een hoge nok heeft. De opbergruimte is vanaf de voorzolder toegankelijk met een losse trap.
Op de voorzolder bevindt zich de wasmachineaansluiting. Verder is hier de opstelplaats van de CV-combiketel (Atag, type HR, bouwjaar 2012) en de zonneboiler. Ook is hier de mechanische ventilatie-unit geplaatst.


Tuin
De tuin is heerlijk zonnig en ligt op het zuiden. Er is een groot terras, gemaakt van vlonderdelen, direct achter de woning. Aan de achtergevel is een elektrisch bediend zonnescherm aanwezig. Verder bestaat de tuin uit een gazon en borders met vaste beplanting. Het achterste deel loopt schuin af naar de waterkant en daar zijn eveneens vlonderdelen aanwezig, zodat je ook hier nog kunt zitten.
In tegenstelling tot veel andere woningen staat bij dit woonhuis de stenen berging in de voortuin. Er is door de ligging aan de sloot geen achterom. Dit geeft extra rust en veiligheid aan de achterzijde. De tuin is ongeveer 10,00 meter diep en 5,15 meter breed.


Bijzonderheden
Betonnen vloeren op alle verdiepingen zorgen voor extra comfort.
Schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2017 en 2018.
Mechanische ventilatie-unit vernieuwd in 2020.
Grotendeels voorzien van dubbel glas.
Zonnecollector met boiler zorgt voor energiebesparing.
Dakbedekking van berging en dakkapel vernieuwd in 2005.

Aanvaarding: in overleg, indicatie medio februari 2022.

Afmetingen:
Woonkamer 5,93 x 4,90m (29,00m²)
Keuken2,70 x 3,38m ( 9,15m²)
Slaapkamer 1 5,40 x 2,74m (14,00m²)
Slaapkamer 2 4,31 x 2,06m ( 7,75m²)
Slaapkamer 3 3,48 x 2,48m ( 9,00m²)
Badkamer 2,33 x 2,00m ( 4,50m²)
Slaapkamer 4 2,56 x 2,91m ( 7,45m²)
Slaapkamer 52,63 x 2,91m ( 7,65m²)
Berging2,31 x 3,31m ( 7,40m²)
Achtertuin10,00 x 5,15m(51,00m²)

Deze vrijblijvende objectinformatie is met de meeste zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden. Ook kan aan de vermelde gegevens geen enkel recht worden ontleend. Alle informatie is enkel en alleen bedoeld voor de presentatie van het object en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod. Eventueel bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
110 m2
Perceeloppervlakte
129 m2
Woonlagen
4
Bouwjaar
1980
Inhoud
390 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres