HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 642
Meerval  31,3824JJ Amersfoort

Meerval 31

3824JJ Amersfoort

92 m2 /
Vraagprijs € 300.000,-
k.k.
Gieta Arendsen-Home & Hotspotloving
Foto's
Omschrijving


Wat een leuke kans! Dit 3-laagse appartement met eigen, inpandige parkeerplaats, 2 slaapkamers, een zonnig dakterras op het zuidwesten is ideaal voor meerdere doelgroepen. De ligging, de ruimte, de afwerking met een mooie keuken uit 2018, allemaal punten om enthousiast van te worden. Lees je met me mee?

Parkeren is dus geen probleem, de auto kan lekker droog via de automatische toegangsdeur onder het gebouw staan. Wanneer ik dit gedeelte van de wijk Nieuwland binnen kom, verwonder ik me altijd over de prachtige, goed onderhouden, parkachtige omgeving. De Stadstuin welgenaamd. Prachtig groen, diverse bloemen en bomen, water en ook verschillende speelmogelijkheden voor de kids. Dus het is leuk thuiskomen!

Via een trapje kom ik op de galerij waar ik bij nummer 31 naar binnen mag! De entree is ruim en op deze eerste woonlaag is de nette toiletruimte gesitueerd maar ook een ruime kamer dat nu gebruikt wordt als werkkamer. Ideaal vol voor alle thuiswerkers! Heerlijk is de grote raampartij voor lekker veel daglicht en de grote inbouwkast. Ook is er nog een ruime berging aanwezig voor al je bergspullen, handig!

Via een open trap kom ik op een kleine hal waarbij ik via een dichte toegangsdeur bij de woonkamer en de keuken kom. Een prachtige grote ruimte met weer een grote raampartij met uitzicht over het park. De hoekkeuken uit 2018 is keurig en heeft een fijne uitstraling. Een mooi kunststof blad, inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser en een mooie kast met glas voor je servies zijn allemaal fijne details. Er is ruimte voor een fijne zithoek met een grote loungebank zoals je ook wel op de foto’s kunt zien.

Op de 3e verdieping is de ruime slaapkamer met toegang tot het zonnige dakterras. Wie wil dat nou niet? Op de slaapkamer kan een ruim bed staan en er is ook voldoende ruimte voor een grote kast. Op het dakterras heb je weer uitzicht over de wijk en hier kan je tot in de avond heerlijk van het zonnetje genieten. Op deze verdieping is ook de badkamer aanwezig. Een ruime douche, een wastafel en een 2e toilet zijn hier aanwezig. Ook kan hier met gemak de wasmachine staan.

Alles wat je wil dus! De woning heeft een fijne sfeer en is neutraal en in lichte kleurstelling ingericht. Het gebouw is in 2001 neergezet, is volledig geïsoleerd en wordt goed onderhouden. De servicekosten zijn € 85,- per maand. De ligging in De Stadstuin is leuk maar de ligging is ook leuk door alle voorzieningen in de omgeving. Zo is er het winkelcentrum De Nieuwe Hof en de sportschool in de buurt, ben je met een minuut op de A1 en via goede busverbindingen ben je ook zo in de historische binnenstad. Uiteraard kan dit ook met gemak op de fiets of met de auto.

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen!

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
92 m2
Woonlagen
31
Bouwjaar
200131
Inhoud
295 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres