HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 1176
Kolkstraat  11,8501BT Joure

Kolkstraat 11

8501BT Joure

109 m2 / 214 m2
Vraagprijs € 295.000,-
k.k.
Regent Makelaars
Foto's
Omschrijving


KANS! In het bruisende hart van Joure vindt u deze prachtige vrijstaande woning welke deels is gemoderniseerd. De woning kijkt uit op zowel de pittoreske Boterstraat als de Kolkstraat en heeft daarnaast een eigen oprit met zeer ruime garage, een unicum in het centrum van Joure. De woning heeft maar liefst vier slaapkamers en zowel boven als beneden een toilet. Beneden treft u een moderne badkamer in Mediterrane sferen. De woonkamer met open keuken (49m2) , badkamer en voorste twee slaapkamers zijn volledig gemoderniseerd. De achterste twee slaapkamers en bijkeuken kunnen nog volledig eigen worden gemaakt evenals de nu met damwand beklede achterkant welke enige aandacht behoeft. Een woning met veel potentie!

Indeling

Begane grond
Een nette woonkamer met moderne open keuken met diverse inbouwapparatuur. Beneden vindt u tevens de mediterrane badkamer en separaat toilet. Achter het toilet is een bijkeuken in aanbouw waar ook de standplaats van de ketel zich bevindt evenals het witgoed. Deze bijkeuken biedt doorgang naar de steeg en de grote garage. Boven de garage bevindt zich nog een bergzolder. Zowel de garage als de achterdeur komt uit in de heerlijke groene tuin met terras.

Verdieping
Op de verdieping bevindt zich op het voorste gedeelte de ruime hoofdslaapkamer welke geheel is verbouwd tot de wensen van nu. Naast de slaapkamer heeft u een tweede toilet en een kleine slaapkamer of kantoorruimte. Door de deur naar het achterste gedeelte vindt u nog een zee van ruimte welke nog mag worden aangepast naar de wensen van u.

Extra's
- De Kolkstraat ligt nabij de Kolk met haven aan open vaarwater.
- Nabij alle voorzieningen.
- Winkelcentrum op loopafstand.
- Intergasketel 2017

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
109 m2
Perceeloppervlakte
214 m2
Woonlagen
2
Bouwjaar
1900
Inhoud
649 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres