HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 677
Tulpenstraat  18,7601AZ Almelo

Tulpenstraat 18

7601AZ Almelo

89 m2 / 191 m2
Vraagprijs € 185.000,-
k.k.
Marijke Makelaardij
Foto's
Omschrijving


Starters, letten jullie op?

In een leuke en gezellige jaren 20-30 woonwijk, aan de rand van het centrum gelegen mogen wij je deze charmante helft van dubbel woonhuis aanbieden.

Ruim 44 jaren hebben de huidige eigenaren hier met veel plezier gewoond, het moment is gekomen te verhuizen. Dat betekent dat dit mooie "stekkie" beschikbaar komt...en misschien wel bestemd voor jou!

Dit is een woonhuis met heel veel karakter, daarentegen begrijpen we goed dat het moment er nu is om de woning op diverse punten te moderniseren en/of te renoveren. Maak jij dit jouw droomwoning?

De plek heb je al "mee"! Dit is een fijne, rustige woonlocatie en met vele voorzieningen om de hoek! In nabije omgeving zijn er tal van winkels gevestigd. Binnen enkele minuten wandel je het centrum in en binnen no time is het station te bereiken. Ideaal toch?

We nemen je graag mee voor een tour door de woning:

Via de voordeur stap je in de gang met de trapopgang naar de eerste verdieping en links wandel je de woonkamer binnen.
De woonkamer is een lichte ruimte én verrassend ruim! De inbouwkasten geven je de gelegenheid spullen uit het zicht te plaatsen.

Achter de woonkamer is de keuken. De keuken is gedateerd maar ruim genoeg om hier iets nieuws te realiseren. Hoe prettig is het dat we ook hier beschikken over een riante kelder-/provisiekast?

Vanuit het achterportaal bereiken we o.a. de toiletruimte en de badkamer met douchehoek en wastafel.

De achtertuin is een heerlijke plek om te vertoeven. Maar liefst 17,5 meter diep en gelegen op het zuidoosten. De overkapping biedt beschutting op de warmere dagen. De aangebouwde stenen berging is perfect voor het stallen van je fietsten en/of tuingereedschap. Ook tref je hier de witgoedvoorziening en CV opstelling.

Via een pad naast het huis met afgesloten poort kom je altijd en eenvoudig in je achtertuin.

1e verdieping: ruime overloop met een grote vaste kast en toegang tot de 3 slaapkamers.

Vliering: bij de woning hoort een vliering bereikbaar middels een losse trap. Aan (opberg)ruimte geen gebrek!

Afmetingen:
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden: bouwjaar ca. 1928, woonoppervlakte ca. 89 m2, perceeloppervlakte 191 m2, inhoud ca. 402 m2, diepe tuin op het zuidoosten, deels voorzien van enkele beglazing, centrale ligging in een leuke straat, gunstige gelegen t.o.v. o.a. openbaar vervoer, winkels en Almelose uitvalswegen, een ontzettend leuk huis met volop potentie om het je "eigen" te maken!

Wij nodigen je van harte uit om deze woning met eigen ogen te bewonderen. Bel/mail of app voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door.

Op verzoek van verkoper zal bij het sluiten van de koopovereenkomst tot meerdere zekerheid voorde nakoming van de verplichtingen van koper binnen een bepaalde tijd een waarborgsom c.q. bankgarantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom worden verlangd.

De informatie is door ons met zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakte zijn indicatief.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
89 m2
Perceeloppervlakte
191 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1928
Inhoud
402 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres