HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 546
Varkensmarkt  7,4515AK Ijzendijke

Varkensmarkt 7

4515AK Ijzendijke

126 m2 / 165 m2
Vraagprijs € 165.000,-
k.k.
Ready Vastgoed
Foto's
Omschrijving


Deze hoekwoning in ‘Petit Paris’ wacht met smacht op de nieuwe bewoner die hier een parel van kan maken. De centrale hal geeft toegang tot een ruime eetkamer met keuken en woonkamer. Ben je creatief en handig, dan is hier een hele leuke grote ruimte van te maken, waardoor je het huis van je dromen kan realiseren.

IJzendijke is een levendige stad met de grootste groei van de regio. Dankzij diverse nieuwe woonwijken is het een jonge stad met daardoor 2 bloeiende basisscholen. De dichtstbijzijnde is op ongeveer 100 meter loopafstand gelegen. IJzendijke beschikt ook over een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Door het jonge karakter van de stad heeft het ook levendige sportverenigingen, zoals de volleybal-, tennis- en voetbalvereniging. Wandel- en fietsroutes zijn er vanaf de woning ook volop, bijvoorbeeld langs de staats-Spaanse linies of de Veste.

Indeling
Wanneer u de voordeur open doet staat u in een lange gang tot de achterkant van de woning. Aan de rechter kant treft u een ruime woonkamer en aan de linker kant de keuken met eetkamer. De voorzijde van de woning beschikt over elektrische rolluiken en alle kozijnen zijn van hout met dubbel glas. Bij een grondige verbouwing zou het mogelijk zijn om deze 2 ruimtes met elkaar te verbinden, waardoor je een zee van ruimte krijgt. In de eetkamer wordt toegang geboden aan de kelder van 3x3m onder de woning, een ideale voorraadruimte! Aan het eind van de gang wordt de aangebouwde ruimte betreden. Hier is plaats gemaakt voor een badkamer en apart toilet. Tevens is hier de schuur te betreden, waar je alle ruimte hebt om je hobby te beoefenen. Boven de schuur is nog bergruimte voor al je materialen.

Eerste verdieping
De eerste verdieping wordt betreden middels de trap in de gang. De ruime overloop biedt toegang aan de 2 slaapkamers. De master bedroom heeft alle ruimte voor een ruim tweepersoonsbed met kast of bureau en de kleinste slaapkamer is ook nog altijd groot genoeg voor een éénpersoonsbed en kast. Op de overloop is nog een inloopkast gesitueerd. Met een verbouwing kan de indeling mogelijk veranderd worden, waardoor het wellicht mogelijk is om een derde slaapkamer te realiseren.

Tuin
Heel handig is dat je langs de woning een pad hebt naar achteren. Het pad is breed genoeg voor je auto waardoor je achter kunt parkeren voor je eigen garage. Deze garage is verbonden met de schuur en is ruim genoeg voor je auto. Langs dit pad is je tuin gelegen, waar het in de zomer heerlijk vertoeven kan zijn.

Bijzonderheden
-Veel ruimte met in totaal 126 m² woonoppervlakte.
-Een garage aan de woning.
-Elektrische rolluiken aan de voorkant.
-Veel mogelijkheden voor de creatieve klusser.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
126 m2
Perceeloppervlakte
165 m2
Woonlagen
2
Bouwjaar
1897
Inhoud
448 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres