HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 989
Paadweg  38,6431BV Hoensbroek

Paadweg 38

6431BV Hoensbroek

98 m2 / 142 m2
Vraagprijs € 169.000,-
k.k.
Foto's
Omschrijving


Welkom in deze nette tussenwoning, gelegen in Mariarade-noord te Hoensbroek. De woning is gelegen in een zeer rustige omgeving, ideaal voor kinderen. Naast het voordeel van wonen in deze kindvriendelijke wijk is de woning goed te bereiken via de lokale ontsluitingswegen.

Indeling:
Kelder: Provisiekelder

Begane grond: Via de entree bereikt men de hal, die toegang biedt tot de eerste etage en de woonkamer. De riante woonkamer heeft een open verbinding met de keuken en is uitgebreid door een aanbouw aan de achterzijde. De keuken is voorzien van onder andere een vaatwasser, 4 pits gaskookplaat en koelkast. In het overige gedeelte van de aanbouw is het gastentoilet en de badkamer te vinden.

De onderhoudsvriendelijke tuin is achterom bereikbaar en is tevens voorzien van een riante berging en mooie overkapping.

1ste verdieping: De eerste etage is voorzien van drie ruime slaapkamers waarvan de grootse slaapkamer een inloopkast heeft.

2de verdieping: Deze etage is te bereiken middels een vaste trap en is gezien de nokhoogte vooral geschikt als bergruimte/speelruimte voor kinderen.

+ 3 slaapkamers
+ Ideale locatie voor jonge gezinnen
+ Goedkoop wonen
+ Onderhoudsvriendelijke tuin
+ Instapklaar

Volg ons op Facebook en/of Instagram om previews te zien van alle nieuwe aanbod! (LWM Makelaardij) https://www.facebook.com/LWM.nu

De brochure vindt u op onze website www.LWM.nu

Tot snel,
LWM Makelaardij - Makelaars van nu

Disclaimer:
Deze informatie is met zeer grote zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Controleer specifieke, prijs en koop beïnvloedbare zaken en datums alvorens de koop, of vraag het aan LWM Makelaardij BV. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn ter indicatie. De koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Wij adviseren ten alle tijde het inschakelen van een deskundige vertegenwoordiger. Indien u als koper geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Wij verstrekken ook de 'Vragenlijst' en 'Lijst van roerende zaken' op aanvraag (info@lwm.nu)

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
98 m2
Perceeloppervlakte
142 m2
Woonlagen
2
Bouwjaar
1949
Inhoud
413 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres