HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 479
Koornmarkt  4,7607HZ Almelo

Koornmarkt 4

7607HZ Almelo

101 m2 / 1198 m2
Vraagprijs € 269.500,-
k.k.
Marijke Makelaardij
Foto's
Omschrijving


-- WE HANTEREN EEN VRAAGPRIJS VANAF € 269.500,-- k.k. --

Wonen op een ideale locatie!
Maak kennis met dit mooie en lichte 3-kamer appartement met oneindige mogelijkheden én met net dat beetje meer!

Deze parel ligt in het centrum van Almelo en is perfect gelegen ten opzichte van onder andere het station en de Van Rechteren Limpurg- en Nijreessingel
die je naar de snelweg brengt.

De ligging in het centrum biedt alle voorzieningen binnen handbereik. Winkels, scholen, Theaterhotel of restaurants: je wandelt er zo naar toe! Ook het
Rogmanspark en de Gravenallee om te genieten van rust en groen liggen voor je ter beschikking!

We zijn nog niet klaar…
Dankzij een tweetal parkeerplaatsen (waarvan 1 inpandig!) is veilig en droog parkeren gegarandeerd. Deze parkeergelegenheid is overigens te vinden om de hoek aan “Het Kolkje”. Ideaal vinden we zelf! Trappen lopen om je appartement te bereiken is niet nodig want via de lift in de algemene entree bereik je rechtstreeks je woonverdieping.

Ben jij al om? Graag nemen we je mee voor een rondleiding door het appartement.

Indeling: begane grond:
Gezamenlijke entree met bellentableau en postvakken. Middels de trapopgang of liftinstallatie is het appartement op de 1e etage te bereiken.
Ook vind je hier de eigen afgesloten berging, perfect voor extra opslag of stallen van je fiets(en).

1e verdieping: indeling:
Door de voordeur stap je in je hal. De hal geeft je toegang naar alle vertrekken; twee ruime slaapkamers, de badkamer, keuken, living, toilet en de bijkeuken.

De woonkamer is prachtig licht door de open structuur, grote raampartijen en de toegangsdeur naar het balkon. Dit is een fantastische ruimte voor een royaal zitgedeelte maar ook voor een eettafel waar je uitgebreid kan tafelen. En dankzij de raampartijen rondom heb je niet alleen prachtig zicht op de Koornmarkt maar kijk je ook vrij de Grotestraat-Zuid in. Altijd wat te zien!

Vanuit o.a. de woonkamer heb je toegang tot het inpandig balkon (ca. 8 m2) gelegen op het zuidwesten. Met een tuinset is het een prettige buitenruimte om in de vroege ochtend tot in de late avond heerlijk te ontspannen en tegelijkertijd te genieten van de levendige omgeving.
Op de vloer in de woonkamer ligt vloerbedekking en aangrenzend is de half open keuken. De keuken is voorzien van een net doch eenvoudig keukenblok in
hoekopstelling.

Terugkomend in de hal bereiken we de toiletruimte en de 2 slaapkamers waarbij de hoofslaapkamer in direct contact staat met het balkon.
De badkamer is verzorgd en voorzien van een douche en een wastafel. De handige berging/bijkeuken biedt ruimte voor o.a. de wasmachine, droger en
CV opstelling.

Aan parkeren en berging geen gebrek.
Bij dit appartement heb je niet allen de beschikking over een berging van ruim 6 m2 gesitueerd in de onderbouw maar ook de luxe van een tweetal
privé parkeermogelijkheden waarvan 1 zelfs inpandig (ruim 11 m2).

Afmetingen:
Voor alle afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegronden.

Bijzonderheden: bouwjaar 1996, woonoppervlakte ca. 101 m2 exclusief het balkon, fantastische woonomgeving met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik, verwarming en warm water middels Bosch HR CV combiketel (2010), aanwezigheid van screens in het appartement; prettig voor de zonnige dagen, uitstekende ligging t.o.v. groen en Almelose uitvalswegen.

Het complex beschikt over een actieve en gezonde vereniging van eigenaren; servicekosten ca. € 178,- p/m (V.V.E. De Koornmarkt, incl. opstalverzekering, reservering onderhoud t.b.v. MJOP, schoonmaakwerkzaamheden, etc) en een jaarlijkse bijdrage à € 72,- (V.V.E. Het Kolkje, onderhoudscontract parkeervoorziening).

Nieuwsgierig? Wij nodigen je van harte uit om dit fraaie appartement met eigen ogen te bewonderen. Bel/mail of app voor een vrijblijvende afspraak.
We bespreken graag de mogelijkheden en zijn je graag van dienst.

De informatie is door ons met zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een
bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, danwel de gevolgen daarvan.

Op verzoek van verkoper zal bij het sluiten van de koopovereenkomst tot meerdere zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van koper binnen een bepaalde tijd een waarborgsom c.q. bankgarantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom worden verlangd.

Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze presentatie alsook onze uitingen op o.a. FB of Instagram zijn informatief en geheel vrijblijvend.
Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
101 m2
Perceeloppervlakte
1198 m2
Woonlagen
11
Bouwjaar
199611
Inhoud
282 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres