HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 351
Zuidlaarderweg  13,9756CE Glimmen

Zuidlaarderweg 13

9756CE Glimmen

388 m2 / 6433 m2
Vraagprijs € 1.200.000,-
k.k.
Kolker Daleman & De Jong B.V.
Foto's
Omschrijving


Op bosrijke en unieke locatie aan de rand van Glimmen bevindt zich deze royale vrijstaande villa met een woonoppervlakte van bijna 390 m2 en maar liefst 5 slaapkamers! Een echte buitenkans voor mensen die op zoek zijn naar een levensloopbestendige woning op een riant perceel van liefst 6.433 m2 mét paardenbak, stallen en schier oneindig groen.

De woning is gelegen aan de rand van Glimmen, een dorp in een zeer groene en bosrijke omgeving tussen het Zuidlaardermeer en Paterswoldsemeer. Verschillende grotere kernen zoals Haren en Zuidlaren zijn op de fiets bereikbaar. De stad Groningen met al haar voorzieningen bereikt u na slechts 10 autominuten. De Noord Nederlandse Golf – en Countryclub grenst met de baan aan uw achtertuin! Het dorp Glimmen kent daarnaast verschillende sportverenigingen zoals een voetbalvereniging en een tennisvereniging. Het groene dorp kent verder een basisschool, diverse winkels en legio andere faciliteiten.

Indeling:
Rechts: De woning bestaat uit een rechter- en linkervleugel, vanuit de voortuin met oprit en veel ruime parkeermogelijkheden, betreden we via de lichte entree de rechtervleugel. We lopen door en betreden de bibliotheek (ca. 20 m2) met open spiltrap en fraaie vide. Vanuit dit vertrek is tevens de linkervleugel bereikbaar evenals de garage / inpandige berging van ca. 14 m2, we blijven echter in de rechtervleugel en lopen verder en komen aan in het volgend vertrek. Deze ruimte van ca. 22 m2 leent zich voor vele verschillende doeleinden en grenst middels een tussenhal aan de woonkamer. Vanuit dit vertrek zijn tevens een toilet, een badkamer, een bijkeuken en een grote inloopkast bereikbaar. De badkamer van ca. 9 m2 is modern uitgevoerd en voorzien van een ligbad en ruime inloopdouche. De bijkeuken biedt ruimte aan uw witgoed en biedt verder voldoende opbergmogelijkheden.

We lopen verder naar de woonkamer, de lichte woonkamer heeft een prachtig uitzicht op het vele groen achter de woning en meet tezamen met de open keuken bijna 90 m2. De tuin is bereikbaar via de dubbele openslaande deuren. De keuken zelf meet ca. 20 m2 en is voorzien van werkelijk alle denkbare luxe, denk hierbij aan onder meer een inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging, kokend waterkraan, een extra wasbak (handig naast de koffiemachine of voor het schoonmaken van fruit), vaatwasser en nog veel meer. De keuken is uitgevoerd in een combinatie van strakke en landelijke details, een zeer fraai geheel. Achter de keukenopstelling, ingenieus verstopt achter een keukenkastdeur in dezelfde stijl, nog een zee aan bergruimte in een inloopkast, zeer praktisch bij de keuken en stijlvol weggewerkt. Het eetgedeelte evenals de keuken zelf zijn voorzien van een 6-tal dakramen, al met al zorgt dit voor veel lichtinval waardoor de woonkamer een heerlijke plek is geworden naast om (na) te tafelen even heerlijk onderuit te gaan voor de design open haard. Vanuit de woonkamer is tevens de grootste slaapkamer van maar liefst ca. 24 m2 bereikbaar middels een trap, de slaapkamer op de verdieping biedt naast een zee aan ruimte tevens een fraai uitzicht over de achtertuin evenals via een raam naar de beneden gelegen woonkamer.

We lopen terug naar de bibliotheek en gaan via de trap naar de rest van de eerste verdieping, alhier via de overloop bereikbaar een tweetal slaapkamers van respectievelijk ca. 15 en 19 m2, de grootste slaapkamer is tevens voorzien van een badkamer-en-suite van bijna 5 m2, voorzien van toilet, douche en wastafel. Vanaf de overloop is ook een badkamer te bereiken van ca. dezelfde grootte en uitrustingsniveau. Tevens vanaf de overloop te bereiken, een ruime berging onder de schuine kap voorzien van de cv-combiketel evenals een dakraam. We gaan terug naar de bibliotheek waar we via een fraai en met veel glas vormgegeven corridor toegang krijgen tot de linkervleugel van de woning.

Links: Vanuit de corridor is naast de achtertuin ook een grote bergkast te bereiken, hier is ook een cv-combiketel te vinden bedoeld voor de verwarming en warmwatervoorziening van het linker gedeelte. Via de corridor komen we binnen in de keuken van ca. 8 m2, de keuken biedt tevens toegang tot de ruime kelder van bijna 7 m2. We lopen echter verder en komen uit in een centrale hal, de hal is tevens voorzien van een eigen entree vanaf de voortuin/oprit. De hal biedt toegang tot een vertrek van ca. 6 m2, voorheen een badkamer en eenvoudig weer als zodanig in gebruik te nemen.
Tevens op de begane grond een slaapkamer met uitzicht op de achtertuin, de slaapkamer meet bijna 12 m2 en is voorzien van een vaste kast. Lopen we verder richting de voorzijde van de woning dan komen we in een ruime woonkamer van maar liefst ca. 47 m2, rondom voorzien van veel ramen en dubbele deuren naar de voortuin. Ook hier is het heerlijk vertoeven voor de open haard.
We gaan nog terug naar de hal/entree en gaan de trap op naar de eerste verdieping, we komen aan op een overloop met dakraam en voldoende ruimte voor een extra werkplek, lopen we verder dan vinden we nog een 8 meter diepe kamer / bergruimte met ongeveer 2 meter stahoogte.

Algemeen:
U ziet dat door de indeling van de woning, mits toegestaan, de woning zich bij uitstek leent voor het hebben van een kantoor aan huis of bijvoorbeeld dubbele bewoning. Wij vragen geïnteresseerden zelf het beoogde gebruik te verifiëren bij de gemeente Groningen.

Buiten:
Weelderig groen, fantastisch om hier op 1 van de terrassen te mogen zitten, het terras direct naast de woonkamer biedt een fantastisch uitzicht richting de achterzijde van het perceel. De ligging en begroeiing in en rondom de tuin zorgen voor een zeer besloten ligging, kijkend op de voorzijde van de woning is het haast niet te begrijpen hoe de beleving van woning en omgeving is in de tuin zelf.
Wandelend richting de achterzijde van de tuin en met de vijver aan onze linkerhand komen we allereerst aan bij een fraai gebouwde stal, voorzien van overkapping en 3 ruime boxen van ca. 12 m2 per box en met een nokhoogte van bijna 4,60 m. De stal is verder voorzien van warm- (middels boiler) en koud water evenals elektra.
De box grens direct aan een volwaardige paardenbak, wat moet het fantastisch zijn om uw favoriete hobby in uw achtertuin te kunnen beoefenen! We lopen verder voorbij de bak en treffen een prachtig groene weide gevolgd door een uitgebreide moestuin. De tuin grenst over de gehele achterzijde aan een hole van de Noord-Nederlandse Golf & Country Club, nog een hobby die u vanuit hier ideaal kunt bedrijven.
We lopen terug richting de woning, de woning met verrassende architectuur in frisse kleurstellingen nodigt ons al weer uit voor een laatste verkennende ronde door de woning.

Klinkt deze vrijstaande villa als uw nieuwe (droom-) thuis? Maak dan snel een afspraak bij de makelaar of vraag uw aankoopmakelaar een afspraak te maken.

Bijzonderheden:
- Zeer ruime villa
- Prachtig groen perceel met paardenbak en stallen
- 14 zonnepanelen
- 2 moderne eigendom cv-ketels van 2017 (rechter vleugel) en 2021 (linker vleugel)
- Volop parkeermogelijkheden op eigen terrein
- Grenzend aan de prachtige holes van de Noord Nederlandse Golf – en Countryclub
- Besloten perceel

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Woonoppervlakte
388 m2
Perceeloppervlakte
6433 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1933
Inhoud
1501 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres