HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 45
Molenlaan  20,9687PR Nieuwbeerta

Molenlaan 20

9687PR Nieuwbeerta

105 m2 / 504 m2
Vraagprijs € 179.500,-
k.k.
Dijk Vastgoed Scheemda
Foto's
Omschrijving


In het rustige en landelijk gelegen dorp Nieuw Beerta staat deze geheel gelijkvloerse woning te koop. Nieuw Beerta is een dorp in de Oost-Groningse gemeente Oldambt dat voorheen bekend stond als de Graanschuur van (noord) Nederland. Vandaag de dag is een groot deel van de ooit kenmerkende graanvelden onder water gezet en heeft de regio een nieuwe trekpleister in de vorm van het Oldambtmeer met een vergelijkbare grootte als dat van het Sneekermeer. Sinds de komst van het Oldambtmeer, onder velen ook bekend als Blauwestad, is er veel bedrijvigheid rondom het water gekomen. Paviljoens, jachthavens, stranden, noem maar op! Echter, is deze reuring u allemaal te veel na een dag er op uit te zijn getrokken, dan kunt u zich heerlijk terug trekken op het rustige plekje aan de Molenlaan en genieten van de natuurgeluiden. Slechts enkel bestemmingsverkeer in de straat, geen drukke snelweg op korte afstand.

Met drie slaapkamers en de badkamer op de begane grond is deze woning levensloopbestendig. U kunt hier met uw gezin wonen en wanneer de kinderen de deur uit zijn nog vele jaren genieten van de rust. Vanaf de oprit stapt u de keuken binnen. Hier kunt u een lekker hapje koken terwijl uw tafelgasten aan tafel plaats nemen. En na het eten kunt u lekker uitbuiken op de bank onder het genot van een drankje voor de sfeervolle houtkachel! Vanuit de keuken is de grootste slaapkamer te bereiken, slaapkamer nummer 1. Slaapkamers nummer 2 en 3 bevinden zich aan de achterzijde van de woning en kijken uit op de tuin. Via een hal te bereiken vanuit de keuken zijn deze kamers te bereiken. Aan dezelfde hal is ook de badkamer gelegen. Deze is voorzien van een ligbad, toilet en wastafel. De Cv-ketel is geïnstalleerd in een aparte ruimte. Via deze ruimte is ook de vliering te bereiken, welke van voor tot achter loopt en de nodige bergruimte te bieden heeft.

Indeling
Woonkeuken met keukenblok en inbouwapparatuur; woonkamer met houtkachel; keldertoegang; slaapkamer; hal; badkamer met ligbad, toilet en wastafel; Cv-ruimte met mogelijkheid tot betreden van zolder; slaapkamer met tuindeur; slaapkamer.

Overige verdiepingen
Te bereiken via Cv-ruimte met losse trap; bergzolder.

Tuin
Het betreft een vrijstaande woning waardoor er rondom tuin gelegen is. De hoofdtuin is gelegen op het noordoosten en dit betreft de achtertuin. Deze is aangelegd met een groot gazon en een terras. Dankzij de nodige beplanting biedt de tuin veel privacy. Op het oosten van het perceel is de oprit gelegen. Deze leidt van de openbare weg tot aan de garage en vice versa.

Bijzonderheden
* Gelegen aan autoluwe straat;
* Offerte voor kunststof kozijnen aanwezig;
* De tuin biedt veel privacy dankzij de aanwezige begroeiing;
* Geheel gelijkvloers met drie slaapkamers en badkamer op de begane grond.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Woonoppervlakte
105 m2
Perceeloppervlakte
504 m2
Woonlagen
21
Bouwjaar
1932
Inhoud
385 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres