HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 989
Bergstraat  2,6067BD Linne

Bergstraat 2

6067BD Linne

180 m2 / 322 m2
Vraagprijs € 335.000,-
k.k.
Coen Absil Onroerende Zaken
Foto's
Omschrijving


Vrijstaand wonen in Linne. Huis met karakter, Dubbele bewoning mogelijk. Dichtbij voorzieningen. Je bent van wat werk niet bang. Hoog en droog én je loopt zo naar de Maas.
Past dat jou?
Neem dan contact met ons op om te bezichtigen!

Coen Absil
0612399624

Indeling
Deze vrijstaande woning uit 1910 is circa 20 jaar geleden geheel gerenoveerd. Hierbij zijn de kenmerken van weleer deels bewaard gebleven en is er veel leefruimte ontstaan op de verdieping. Het is een woonhuis met de mogelijkheid voor dubbele bewoning, of met de mogelijkheid van voorzieningen op de begane grond!
Kadastraal bekend: Gemeente Linne sectie E nummer 2321 groot 322 m2.
De woning met garage en besloten tuin is gelegen op een rustige locatie met de tuin op Zuid. U woont er hoog en droog! Het landschap van Linne wordt gekenmerkt door het water, de oude Maas, welke ”de lus van Linne” vormt, is verweven in het gebied. U loopt in één minuut naar een zeer fraai uitzichtpunt over de oude Maas en de haven. Handig voor als u de boot wilt gebruiken om het grote waterrijke gebied te verkennen. Aan de Oostelijke zijde is het buitengebied van Linne met diversiteit aan bebouwing, akkers en bossen. In de kern van Linne treft u voldoende winkelaanbod om de dagelijkse boodschappen te doen. Roermond is op circa 10 autominuten gelegen. Er is een goede aansluiting naar de A73. Maastricht en Venlo is in 30 autominuten te bereiken. Het NS-station is op 4 km afstand gelegen.
De woning is deugdelijk gebouwd en gerenoveerd, maar heeft op een aantal punten modernisering nodig om aan alle eisen van de huidige tijd te voldoen.

Constructie en materialen
• bouwjaar: 1910
• begane grond vloer : betonvloer
• 1e verdiepingsvloer : houten vloer
• wanden: buitenspouwblad: uitgevoerd in steen
binnenspouwblad: uitgevoerd in steen
• dak: zadeldak, houten spanten en gordingen, geïsoleerde dakplaten met gebakken pannen. De goten en afvoer zijn van zink.
Het dak van de garage is eveneens uitgevoerd als zadelkap, met pannen gedekt. De aanbouw is bitumineus gedekt.
• kozijnen: De buitenkozijnen zijn uitgevoerd in hout met thermopane glaswerk. De binnen kozijnen zijn uitgevoerd in hout met
deels paneeldeuren. Tussen de woning en garage is een overkapping van houten liggers en glaswerk gerealiseerd.
• isolatie: thermopane glaswerk, geïsoleerd dak.
• inhoud: woonhuis met inpandige garage; 550 m3
• woonoppervlakte : 180 m2 (exclusief berging en garage, gemeten vanaf 1.50 meter)
• cv-installatie : Nefit HR-combi ketel, verwarming middels radiatoren .

Indeling begane grond
woonkamers (30 en 27 m2)
De woonkamer in L-vorm is voorzien van een tegelvloer met een schouw. Tevens doorgang via een portaal naar de woon/werkkamer met een houten parketvloer. Vanuit deze plek kunt u mooi genieten en uitkijken over de besloten tuin op het Westen.

keuken (11.5 m2)
De keuken met eveneens tegelvloer is ingericht met een eenvoudige aanbouwkeuken met gaskooktoestel en een granieten werkblad. Gewoon een prima werkplek met mogelijkheden te over. Vanuit de keuken loopt u via de hal naar het terras aan Oostelijke zijde. Leuke plek om te genieten van de ochtendzon.

bijkeuken (12.5 m2)
Deze ruimte is verdeeld in cv-ruimte, waslokaal en een kamer met een lichtkoepel.

werkkamers (11.7 en 9.2 m2)
Deze ruimtes zijn voorzien van een tegelvloer. Tevens is hier het toilet opgesteld. De toiletruimte is geheel betegeld en is voorzien van een closet en fonteintje. Indien gewenst is het zeer eenvoudig om op één van deze ruimtes als slaapkamer of als werkkamer te activeren… wel zo handig in deze tijd.

gang en kelder (2 en 11 m2)
Deze entree is als tweede toegang vanuit de besloten tuin te gebruiken. De meterkast is voorzien van een stoppen verdeelkast. De elektra dient opnieuw aangesloten te worden.
De kelder is als tongewelf opgezet en is een bijzonder onderdeel van het huis. Geweldig om uw levensmiddelen en wijnen te bewaren!

garage (19 m2 en schuur 11 m2)
De garage is toegankelijk via een houten open slaande poort aan de voorzijde. Tevens is er nog een stalling aan de achterzijde van de woning. Ideaal als bergruimte.

Indeling 1e verdieping
Overloop (14 m2)
De ruime overloop is voorzien van een eiken planken vloer welke op de gehele verdieping is gelegd.
De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers en badkamer.

slaapkamers (11,7 m2, 7,5 m2 en 21 m2)
De slaapkamers zijn voldoende ruim opgezet met ieder een brede dakkapel met hardhouten kozijnen. Hierdoor is er voldoende ruimte, licht en uitzicht! De knieschotten zijn afgewerkt als opbergkasten.

badkamer (13 m2)
De badkamer is opgezet met ruim ligbad, closet, douche en wastafel. Deze badkamer is geheel voorzien van tegelwerk.

Tuin
De tuin is aan de zijkant gelegen op het Westen en ingericht met een ruim overdekt terras.
U kunt aan de achterzijde heerlijk beschut zitten. De tuin is geheel ommuurd en voorzien van een dubbele tuinpoort.

Algemeen
Deze woning met meerdere woonvertrekken op de begane grond is ideaal als u houdt van ruim én gezellig wonen. Het is goed mogelijk om er een aanleunwoning van te maken of deels te verhuren indien gewenst! Tevens is er de mogelijkheid deze woning eenvoudig levensloop bestendig te maken. Het huis is goed en degelijk gebouwd, doch heeft nu een echte update nodig zodat u jarenlang kunt genieten van een hele mooie woonplek in Linne... op korte afstand van de Maas en toch hoog en droog! Een goede locatie om uw woonwensen om te zetten in werkelijkheid!

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
431
Woonoppervlakte
180 m2
Perceeloppervlakte
322 m2
Woonlagen
31
Bouwjaar
1910
Inhoud
500 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres