HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 473
&# 39;t Haantje 4,7847TB 'thaantje

&# 39;t Haantje 4

7847TB 'thaantje

109 m2 / 710 m2
Vraagprijs € 220.000,-
k.k.
Karin Zwanenburg Makelaardij
Foto's
Omschrijving


‘t Haantje 47 ’t Haantje
Bijzonder wonen

Nog nooit in ’t Haantje geweest? Maak dan snel kennis met dit vriendelijke dorp dat een beetje terzijde van de doorgaande weg ligt en dat zich weinig aan lijkt te trekken van het gedoe elders. Zo’n dorp waar je eigenlijk niet komt als je er niets te zoeken hebt.

Dit piepjonge dorp aan het Oranjekanaal met het ontginningslandschap werd halverwege de negentiende eeuw gesticht toen kanaalgravers en veenarbeiders hier op het veld mogelijkheden zagen om voor zichzelf en hun gezin een bestaan op te bouwen.

Op korte afstand van het dorp liggen de prachtige bossen van de Boswachterij Sleenerzand met onder andere de 32 km lange MTB route en de bijzondere bezienswaardigheden zoals de grafheuvel de Galgenberg en het gereconstrueerde hunebed de Papeloze Kerk. Ook zijn op fietsafstand het openluchtzwembad Bosbad Noord-Sleen en recreatieplas de Kibbelkoele bereikbaar.

Ook de geschiedenis herhaalt zich dit jaar nog één keer. Het decor van de theatervoorstelling Woeste Gronden vindt plaats op de voormalige boorlocatie bij het Drentse dorp ’t Haantje. Een verstilde plek waar in 1965 een ongelofelijke gebeurtenis plaatsvond. Tijdens een proefboring naar gas verdween een 50 m hoge boortoren plotseling met donderend geraas in de grond. Rommelende aarde, opspuitend water en moddervulkanen. De aanwezige mensen moesten rennen voor hun leven en zagen hoe de boortoren verdween in de aarde. Verzwolgen door de woeste gronden.

Spreekt deze locatie je aan? Hier komt een leuke vrijstaande woning in de verkoop met veel mogelijkheden. Als je handig bent, dan kan van deze woning echt iets moois worden gemaakt.

De indeling is als volgt.

Begane grond
De voordeur bereik je aan de straatzijde maar de meeste bezoekers komen via de achteringang. Vanuit de oorspronkelijke entree bereik je de hal met de trapopgang en kastruimte, een slaapkamer, de gesloten keuken aan de achterzijde met een eenvoudig keukenblok, een slaapkamer, de straatgerichte woonkamer en de bijkeuken met een apart toilet en een doucheruimte.

Eerste verdieping
Via een vaste trap bereik je de overloop met kastruimte en nog twee grote slaapkamers met bergruimte achter de knieschotten.

Extern
Achter de vrijstaande garage is een (fietsen)berging gebouwd.

Algemeen
Het geheel is gelegen op een perceel van 710 m² en de achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten. De woning is levensloopbestendig te benoemen met twee slaapkamers en een douche op de begane grond.

De naam van de woning ’Karkien’ verwijst naar een stukje historie. De huidige woonkamer deed vroeger dienst als kerkje. De vrijstaande woning is gebouwd omstreeks 1955, uitgebouwd in 1963 met een bijkeuken en in 1977 is de badkamer gerealiseerd.

Bijzonderheden:
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing
- Gaskachels aanwezig in de woning
- Geen bouwtechnische keuring aanwezig
- Woning dient gemoderniseerd te worden
- Aanvaarding kan op korte termijn

Proclaimer
Zwanenburg Makelaardij is verantwoordelijk voor de inhoud van deze informatie en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. U kunt ervan uit gaan dat de teksten, kenmerken en maatvoeringen met de grootste zorgvuldigheid zijn opgesteld en berekend. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct of verouderd is, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
109 m2
Perceeloppervlakte
710 m2
Woonlagen
31
Bouwjaar
1955
Inhoud
426 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres