HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 564
Lagestraat  31,6606KC Niftrik

Lagestraat 31

6606KC Niftrik

330 m2 / 6630 m2
Vraagprijs € 1.295.000,-
k.k.
HW Makelaardij
Foto's
Omschrijving


Zeer statige herenboerderij, “Huize Wilard”, de tijd heeft hier gelukkig stil gestaan, voorzijde in geheel originele staat, met prachtig metselwerk, overdekte toegang en voorzien van inpandige luiken. Ook binnen in de woning waant u zich terug in de tijd met haar fraaie originele schilderingen, houtwerk en afwerkingen zonder in te moeten boeten op comfort. De woning incl. de diverse bijgebouwen en het grote ruim opgezette terrein is voorzien van alle gemakken, zeer multifunctioneel en met, ik durf gerust te stellen, onbeperkte mogelijkheden.

Zoekt u ruimte voor bedrijf/praktijk of hobby aan huis, of wilt u iemand mantelzorg bieden, of voor dubbele bewoning of zorgboerderij, paarden en klein dieren liefhebbers, caravanstalling etc., dan zal deze statige boerderijwoning zeer aantrekkelijk zijn.

Zeer groot en hoog achterhuis met twee maal dubbele deuren, trapopgang naar de 1e verdieping, geschikt voor opslag (of extra slaapkamers, vanaf de zolder heb je toegang tot de 1e verdieping van het woonhuis), toegang tot de aansluitende zeer ruime schuur met zeer grote dubbele toegangsdeur.

Bijgebouwen:
Open loods met 80 zonnepanelen, omvormer en krachtstroom.
Oude monumentale schuur, bouwjaar +/- 1800 aan de wegzijde, krachtstroom, vooraanbouw met toegang naar schuur, originele spanten, aan de voorzijde is de muur vernieuwd, uitbouw achterzijde met inloop voor de alpaca’s en kippenhok met uitloop, zinken afvoerpijp, asbest houdende golfplaten dakbedekking.

Aankomend vanaf de dijk van de Maas met haar prachtige vergezichten, rijdt u het dorp Niftrik binnen met direct aan de rechterzijde ons paradijs. Niftrik heeft haar eigen basisschool, is gelegen nabij de Maas met de mooie uiterwaarden, struinpaden, restaurant Hoogeerd, de Loonse Waard met zijn plezierhavens De Batavier en WSV Hoogeerd, grenzend aan de Gemeente Wijchen met haar uitgebreide faciliteiten, haar diversiteit aan evenementen en het gezellige centrum met alle soorten winkels, restaurants, terrassen, basis- en voortgezet onderwijs en het NS-station, fietsend over de dijk (4 km) met haar prachtige vergezichten komt u aan bij het historische stadje Batenburg met ’t Haventje en het zeer mooie vogelgebied De Liendense Waard, zuidwaarts aan de overkant van de Maas vindt u het historische vestingstadje Ravenstein met haar prachtige karakteristieke panden, speciaalzaken, school- en sportvoorzieningen, het NS-station, gezellige terrasjes en horeca. De omgeving van Niftrik leent zich uitstekend voor mooie fiets- en wandeltochten. Deze voeren U over de dijken, langs de uiterwaarden van de Maas en door de vele kerkdorpen. Niftrik heeft een zeer goede ontsluiting naar de snelwegen A 326, A 50 en A 73.

Begane grond:
Mag ik u in vogelvlucht meenemen door deze prachtige, riante herenboerderij. Binnenkomend via de stijlvolle voordeur, betreedt u de entree met riante hal voorzien van de prachtige extra brede originele deuren met toegang tot aan de linkerzijde de sfeervolle woonkamer met de, van fraai schilderwerk voorzien, vensterbanken met ingebouwde lades en rolluiken uit het bouwjaar, de schouw, het balkenplafond en de rustieke laminaatvloer, aan de rechterzijde van de hal bevindt zich de biljartkamer met prachtige schouw, eveneens de fraai beschilderde vensterbanken incl. originele inbouw rolluiken, omgeven door het fraaie oorspronkelijke behang, het decoratieve stucwerk plafond, twee vaste inbouwkasten met de fraaie beschildering en een massief eiken vloer, vanuit de hal treedt u via de dubbele glas in lood deuren het tweede gedeelte van de hal binnen met dezelfde zeer fraai beschilderde paneeldeuren met originele deurlijsten en architraven, de meterkast met verzwaarde aansluiting, garderobe en aan de linkerzijde toegang naar de ruime, lichte leefkeuken met een landelijke opstelling incl. moderne inbouwapparatuur, prachtig aanrechtblad, voorzien van paneeldeuren met glas, een karakteristieke tegelvloer met vloerverwarming, een mooi met sierlijst en ornament afgewerkt plafond en een grote raampartij voor veel lichtinval, aansluitend de zeer ruime zijentree met paneeldeuren, schoonmetselwerk wanden en balkenplafond, toegang tot het gasten hangtoilet met fontein. Maar dan zijn we er nog niet, want na al deze fraaie vertrekken volgt aan het einde van de hal de prachtige, ruime en moderne badkamer (2017) met vloerverwarming, perfect afgewerkt, een zeer riant hoekligbad, ruime inloopdouche, dubbel wastafelmeubel, zwevend toilet, designradiator en zowel op de wand als de vloer prachtige grote tegels, vanuit de hal volgt aan de rechterkant een zeer ruim vertrek, voorheen keuken, nu in gebruik als kantoor, met een prachtige paneeldeuren kastenwand met ingebouwde schouw (nu niet in gebruik), balkenplafond en stucwerk wanden, aansluitend de bijkeuken met zijuitgang naar de tuin, andere zijde, wastafel, witgoedopstelling, CV opstelling met boiler, doorgang naar het achterhuis bestaande uit een grote open ruimte, originele spanten, voorheen werkplaats, veel lichtinval door de ramen, aan de zijkant, ronde dubbele deuren, achterzijde dubbele deuren ± 3.5 meter hoog met krachtstroom, trapopgang naar de 1e verdieping, aansluitende zeer ruime schuur met zeer grote dubbele toegangsdeur, geschikt voor caravanstalling, krachtsroom, nieuwe dakgoot 2017. Boven het achterhuis en de bijkeuken is een zolderruimte met toegang naar de eerste verdieping van het voorhuis.

Eerste verdieping:
Via de vaste trap bereiken we de lichte en ruime overloop met rechtdoor een opstapje naar de tweede overloop met aan de linker voorkant de zeer riante ouderslaapkamer met paneeldeuren, schuiframen (2015), originele balkenplafond en twee inbouwkasten, aan de rechterzijde de zeer ruime en lichte slaapkamer twee met twee inbouwkasten met paneeldeuren en balkenplafond, slaapkamer drie met uitzicht op de landerijen, vanuit de eerste overloop de toiletruimte met staand toilet en ruime wastafel, de lichte slaapkamer vier met Velux dakraam en opbergruimte onder de schuine wand, de toegang tot de zolder van het achterhuis met mogelijkheid voor extra slaapkamers, aan de overzijde een bergruimte met inbouwkast.

Tweede verdieping:
Vaste trapopgang, open zolder met houten vloer, Velux dakraam, houten spanten, mogelijkheid voor extra slaapkamers.

Riante inrit met fraai hekwerk met originelen penanten, een groot geheel verhard terrein met parkeergelegenheid voor minimaal 15 auto’s, aansluitend de, aan de linker en achterzijde gelegen, weide voor de (kleine) dieren, de open loods.

Voortuin:
Aan de linkerzijde het tuinhek onder de beukenhaag, aan de linkerzijde en voorzijde woning siergrint en linde leibomen, aansluitend rechts de, in vakken verdeelde, fraai aangelegde en prima onderhouden siertuin met diverse soorten bomen, heesters en vaste planten, rode beukenhaag, een mooie lantaarn en een zonnewijzer.
Zijtuin rechts: waterput, lantaarn, tweede terras, siergrint paden, siertuin met vaste planten en heesters, bomen, oude klinkers verharding.
Zijtuin links siergrind, heesters, vaste- en eenjarige planten, ruim beklinkerd terras voor de keuken met toegang van de woning via de zijingang, voorzien van een zeer groot zonnescherm (7 meter), aansluitend een bloemenborder en ligusterhaag ter afscheiding van het grote, met grind bedekte, achter terrein.

Overige informatie:
• Energielabel: in aanvraag
• Kozijnen: Hout
Beglazing: Dubbelglas 2014 (enkelglas bij kantoor en bijkeuken)
• Originele deuren voorhuis voorzien originele architraven en deurlijsten
• Cv-installatie: Atag HR 2005
• Kachels: Woonkamer (elektrische haard) blijft achter. Biljartkamer allesbrander, niet aangesloten, kanaal is verwijderd.
Is ter overname.
• Voorzieningen: Elektrisch zonnescherm (7meter lengte), rolluiken, vliegenhorren 1e verdieping, tuinkraan voorzijde, zijtuin en schuur naast achterhuis. Bij open loods puls voor grondwater
• Keuken 2003, Stucwerk wanden en plafond, tegel vloer met vloerverwarming
• Woonkamer: Stucwerk wanden, balken + sierschroten plafond,
laminaat vloer, biljartkamer stucwerk plafond en origineel behang wanden
• 1e en 2e Verdieping: Stucwerk en behang wanden, gips en balkenplafond, tapijt vloerbekleding
• Vloeren: begane grond beton/hout, 1e en 2e verdieping hout
Kruipruimte: aanwezig onder woonkamer, biljartkamer, keuken en kelder (welke is dichtgestort)
• Schilderwerk buiten: 2019, binnenwerk begane grond gedeeltelijk 2019
• Zonnepanelen: Op de schuur, 80 stuks ± 23000 Kwh, geïnstalleerd: 2016
• Woning in 1990 geheel opnieuw gevoegd
• Dakgoten: Tussen achterhuis en schuur in 2017 voorzien van een nieuwe dakgoot
• Kleine gierkelder aanwezig
• Kabel aansluiting aanwezig
• Goten en afvoerpijpen van zink

Achterhuis vertoont enkele scheuren in de binnenmuur.
Asbestarme dakplaten als dakbeschot onder de kap van de woning. Asbestplaten op de oude schuur.
In 1980 is de woning gerenoveerd, 1990 is de loods gerenoveerd, 1985 nieuwe gebakken dakpannen gelegd op de woning, in 2016 nieuw aluminium platen dak en zonnepanelen gelegd, 2016 de schuur aangebouwd aan het huis, dak en tussenliggende dakgoot vervangen.
De fundering rechts van het huis is iets verzakt, offerte herstelwerkzaamheden aanwezig, kosten ongeveer volgens offerte € 9.000,-.
De monumentale schuur aan de straat is in redelijke staat en kan de mogelijkheid bieden om een extra woning te realiseren, dit is na een bestemmingsplanaanpassing eventueel mogelijk met een bouwtitel of slooprechten.

Bouwjaar: 1906
Perceel: 6630 m²
Woonoppervlak totaal: 330 m²
Woonoppervlak begane grond: 174 m²
Woonoppervlak 1e verdieping: 113 m²
Woonoppervlak 2e verdieping: 42 m²
Overig inpandig: 365 m²
Externe bergruimte: 309 m²
Inhoud woning: 806 m³
Inhoud achterhuis + schuur: 1555
Inhoud totaal incl. achterhuis en aangebouwde schuur: 3617 m³


HW Makelaardij heeft haar uiterste best gedaan om u van de juiste informatie te voorzien. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
330 m2
Perceeloppervlakte
6630 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1906
Inhoud
3617 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres