HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 950
Basilicumweg  134,1314HD Almere

Basilicumweg 134

1314HD Almere

68 m2 /
Vraagprijs € 230.000,-
k.k.
Flevo Makelaars
Foto's
Omschrijving


Wilt u dichtbij Almere Stad centrum wonen in een woning die nog naar eigen smaak is in te richten? Zoek dan niet verder!

Dit appartement op de begane grond met tuin is gelegen in Kruidenwijk, Almere Stad. Het appartementencomplex is gelegen vlakbij twee supermarkten (Lidl en Albert Heijn) en bevindt zich in een kindvriendelijke woonwijk, op loopafstand van scholen en het openbaar vervoer. Het gezondheidscentrum en ontsluitingswegen naar de A6 en A27, tennispark en hockey- en voetbalclub zijn eveneens binnen handbereik aanwezig. Bent u een natuurliefhebber? Dan is o.a. het Beatrixpark op loopafstand te bereiken, maar ook de recreatieplas het Weerwater is de moeite waard.

De woning (begane grond):
Via de entree komt u in de hal terecht waar de meterkast zich bevindt. Via de hal kunt u naar het toilet met fonteintje en de badkamer. De badkamer is standaard uitgevoerd met een douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de woonkamer, die is voorzien van grote raampartijen voor een fijne licht inval. Via de woonkamer kijkt u uit op de voortuin. In de woonkamer is er de optie voor een open woonkeuken. In het midden bevindt zich de badkamer, voorzien van een wastafel, douche en aansluiting voor de wasmachine. Aan de achterzijde van de woning vindt u twee slaapkamers van verschillende afmetingen.

Tuin:
Vanuit de grootste slaapkamer kunt via openslaande deuren de beschutte tuin bereiken. De tuin is gelegen op het noordoosten en is bestraat met tegels. In de tuin is plek om een mooie tuinset te plaatsen, waar u rustig van het zonnetje kunt genieten met een hapje en drankje.

Bijzonderheden:
* Centraal gelegen ten opzichte van diverse openbare voorzieningen en sportaccommodaties;
* Op loopafstand van centraal station Almere Stad en een twee supermarkten;
* Voldoende openbare parkeerplaatsen (gratis) direct voor de woning;
* Tuin op het noordoosten;
* Servicekosten: € 125,39 per maand (reservering toekomstig onderhoud / schoonhouden gemeenschappelijke ruimte / premie opstalverzekering);
* Ideaal voor eventueel ouderen of invaliden
* Het betreft een woning voor eigen gebruik (3 jaar zelfbewoningsplicht);
* Vaste projectnotaris: Trip notarissen Almere;
* Oplevering per direct (uiterlijk 8 weken).

Elk voorstel boven de "bieden vanaf prijs" zal door verkopers serieus in overweging worden genomen.

Wanneer mogen wij u ontvangen, zodat u zelf de woning en de potentie van deze woning kunt ervaren?

U kunt ons bereiken via: 036 – 202 4 202 voor het maken van een bezichtigingsafspraak op de kijkmomenten.

Let op! Het betreft en woning voor eigen gebruik (zelfbewoningsplicht). Hiervoor wordt een artikel betreffende antispeculatie beding in de overeenkomst opgenomen. Hierin staat o.a. het volgende beschreven:

Artikel antispeculatie beding:
1. Koper is jegens Verkoper verplicht het Verkochte zelf te bewonen casu quo te laten bewonen door zijn meerderjarige kind(eren) en/of zijn ouders én het Verkochte niet te vervreemden gedurende een termijn van drie jaar na de Leveringsdatum van het Verkochte, zulks om ongewenste speculatie te voorkomen
(...)
4. Bij overtreding of niet nakoming van de verplichting onder 1 is Koper in verzuim en is Koper een door het enkele feit der niet-nakoming onmiddellijk opeisbare boete groot vijftigduizend euro (€ 50.000,00) verschuldigd ten behoeve van Verkoper, zonder dat enige ingebrekestelling zal zijn vereist. Het onderhavige anti-speculatiebeding heeft geen werking in geval van executoriale verkoop ex artikel 268 boek 3 van het Burgerlijk Wetboek.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Disclaimer:
Alhoewel zorgvuldig samengesteld, kunnen er aan deze tekst geen rechten worden ontleend. Wij staan dan ook niet in voor de juistheid van de getoonde gegevens. Opgegeven maten dienen slechts als indicatie te worden gezien.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
68 m2
Woonlagen
11
Bouwjaar
198811
Inhoud
225 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres