HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 479
Rijksweg Zuid  239,6161BM Geleen

Rijksweg Zuid 239

6161BM Geleen

130 m2 / 264 m2
Vraagprijs € 200.000,-
k.k.
Wij Makelaars
Foto's
Omschrijving


Slimmer kopen.
Wij bieden deze woning aan met onze slimmer kopen formule.
Kopen zonder kosten.
Kopen zonder eigen vermogen.
Wij maken een eigen woning bereikbaar voor iedereen!
Voor meer informatie kunt u terecht bij de verkopende makelaar.

Ruime 2-onder-1-kapwoning op een centrale locatie in Geleen. Nabij het centrum en alle voorname voorzieningen. Tevens gunstig gelegen ten opzichte van de grote verbindingswegen.

Indeling:

SOUTERRAIN:
Provisiekelder (4.77 * 1.98 m).

BEGANE GROND:
De entree met daaraan gelegen de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Vanuit de entree is er toegang tot de woonkamer (ca. 7.91 * 3.75 m) en deur naar de keuken.
De gesloten keuken (ca. 4.26 * 2.20 m) met een lichte afwerking en alle voorname apparatuur. Vanuit de keuken is er toegang tot de kelder en de berging.
De berging (ca. 7.15 * 3.37 m) is ruim en hier is al een start gemaakt met renovatie werkzaamheden. Deze kan dus naar eigen wenst worden afgerond.

BUITEN:
De achtertuin is tevens via het pad naast de woning worden bereikt en wordt afgesloten met een poort. Achter de woning is een zeer ruime overkapping gerealiseerd met ruimte voor een lichtkoepel. Deze moet echter wel nog geplaatst worden. Het achterste gedeelte van de tuin behoeft wat onderhoud, maar kan met minimale werkzaamheden al gebruiksklaar gemaakt worden.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot de twee slaapkamers en de badkamer. De badkamer (ca. 2.96 * 2.26 m) is geheel betegeld en voorzien van een toilet, douche en wastafel. De slaapkamers, I (ca. 3.94 * 3.87 m) en II (ca. 4.08 * 3.54 m). Echter een van de slaapkamers behoeft nog afwerking van het plafond.

TWEEDE VERDIEPING:
Via vaste trap bereikbare zolderkamer (ca. 5.95 * 5.85 m) met bergruimte. Deze ruimte biedt veel potentie, maar moet nog grotendeels afgewerkt worden.

DERDE VERDIEPING:
Via vlizotrap bereikbare bergvliering.

Ter bescherming van de belangen van zowel koper als verkoper, wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat de koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (“schriftelijkheidsvereiste”). De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bv. financiering) is in de regel 4 tot 6 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst. De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient 2 weken na het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
130 m2
Perceeloppervlakte
264 m2
Woonlagen
5
Bouwjaar
1930
Inhoud
580 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres