HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 252
Veldekelaan  60,6191CZ Beek

Veldekelaan 60

6191CZ Beek

104 m2 / 508 m2
Vraagprijs € 325.000,-
k.k.
LASSOO Makelaars en Financieel Adviseurs
Foto's
Omschrijving


Altijd al graag in een vrijstaande woning in Beek willen wonen? Graag brengen we deze vrijstaande woning met ruime woonkamer, gesloten keuken, 4 slaapkamers, badkamer, kelder en ruime tuin met garage tot uw aandacht.
In de nabijheid van het centrum en gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen. De woning biedt volop mogelijkheden en is geheel naar eigen smaak te moderniseren. Daarnaast biedt de zolderverdieping enorm veel mogelijkheden.

Indeling:
Kleder:
Via de hal is er toegang tot de kelder alwaar stookruimte (Nefit Smartline Basic | eigendom) is gesitueerd. Tevens is deze ruimte verwarmd en natuurlijk geventileerd.

Begane grond:
Entree/hal met toegang naar meterkast, toilet met fonteintje, opgang en keuken/woonkamer. De woonkamer (ca. 28m2) is voorzien van open haard en schuifpui naar de tuin. De gesloten keuken (ca. 11.2m2) is toegankelijk via de woonkamer en hal en is voorzien van een standaard keukenblok met wastafel.
Via de woonkamer en keuken is er toegang tot de verzorgde tuin met zonneterras en overkapping, gelegen op het noord westen. Vanuit de tuin is er toegang tot de garage (ca. 18.8m2) en oprit aan de zijkant van de woning.

Eerste verdieping:
Via de opgaande trap bereikt u de overloop welke toegang biedt tot vier slaapkamers en badkamer (ca. 3.4m2) voorzien van wastafel en inloopdouche.
Slaapkamer 1 (ca. 3.31 x 3.97m) aan de voorzijde van de woning inclusief balkon.
Slaapkamer 2 (ca. 2.34 x 3.39m) aan de voorzijde van de woning.
Slaapkamer 3 (ca. 3.39 x 2.01m) aan de achterzijde van de woning.
Slaapkamer 4 (ca. 3.58 x 3.97m) aan de achterzijde van de woning.

Zolderverdieping:
De zolder is via een vlizotrap bereikbaar. Deze ruimte is in de huidige situatie bergzolder, maar heeft door een nokhoogte van 2.00m de mogelijkheid tot meerdere kamers (eventueel middels een dakkapel).


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1967 (conform BAG), perceel: 508m² (conform kadaster).
- Woonoppervlakte ca. 104m² (NEN 2580 meetrapport aanwezig).
- De woning dient gerenoveerd te worden.
- Vier slaapkamers en één badkamer.
- Parkeergelegenheid op eigen terrein (oprit voor meerdere auto’s + garage) en rondom de woning.
- Op loopafstand van het stadscentrum Beek.
- Centraal gelegen alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, doorgaande wegen, scholen, wandelgebied liggen op korte afstand.


Duurzaamheid:
De woning is gebouwd in 1967. De meterkast is voorzien van 10 groepen en 1 aardlekschakelaars. De kozijnen zijn grotendeels voorzien van hout en deels hout met dubbele beglazing. De woning is voorzien van natuurlijke ventilatie. De woning wordt verwarmd middels een gasgestookte cv-ketel (Nefit smartline basic). Warm watervoorziening: cv-ketel.

Ligging:
Beek vertoont zowel dorpse kenmerken als stedelijke kenmerken. Er zijn veel winkelvoorzieningen (o.a. het overdekte winkelcentrum Makado), bushaltes, een eigen NS-station en uitvalswegen richting de autosnelweg A2 (richting Maastricht & Eindhoven) en A79 (richting Heerlen en Aken) en België. Tevens ligt luchthaven Maastricht Airport nabij Beek. Ook zijn er vele sportfaciliteiten en zijn er meerdere wandelgebieden rondom de bebouwde kern.


Interesse? Wij nemen graag de tijd voor je! Plan een afspraak via onze website en we laten je de woning graag zien. Komt een fysieke afspraak niet zo goed uit, bel dan voor digitale mogelijkheden!

De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze, indien de verkoper en koper dit overeenkomen, binnen 2 weken nadat het financieringsvoorbehoud is verlopen bij de desbetreffende notaris te deponeren.
Ter bescherming van de belangen van zowel koper als ook verkoper wordt uitdrukkelijk gesteld dat een koopovereenkomst met betrekking tot deze onroerende zaak eerst dan tot stand komt nadat koper en verkoper de koopovereenkomst hebben getekend (schriftelijkheidsvereiste).
Indien c.v.ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Alle vermelde maten en afmetingen zijn slechts bij benadering. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend. Indien in enige documentatie of op enige website informatie staat die niet overeen komt met de werkelijkheid, dan geldt de feitelijke situatie waarin de woning zich bevindt, zoals koper deze tijdens de bezichtiging heeft kunnen waarnemen, en wordt de woning in deze feitelijke situatie/staat verkocht. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Hieraan kunnen uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

De makelaar Jorrit Haest nodigt u uit voor een bezichtiging.

Mis ons nieuwe aanbod niet en volg ons op facebook en Instagram.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
104 m2
Perceeloppervlakte
508 m2
Woonlagen
41
Bouwjaar
1967
Inhoud
512 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres