HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 251
Von Gluckstraat  5,5144HG Waalwijk

Von Gluckstraat 5

5144HG Waalwijk

145 m2 / 139 m2
Vraagprijs € 395.000,-
k.k.
Allround Makelaardij
Foto's
Omschrijving


Zeer jonge, verrassend ruime (145m²!) moderne tussenwoning met vier slaapkamers, voorzien van zonnepanelen, gelegen in een groene, kindvriendelijke straat.

Omdat je het soms dus wél allemaal kunt hebben
Je nieuwe huis. Je hebt vast wel zo’n beetje in je hoofd wat je ervan verwacht. Het moet natuurlijk vooral een echt thuis zijn. De plek waar je weet dat je het helemaal voor elkaar hebt. Von Gluckstraat 5 in Waalwijk staat nu te koop. Als symbool van het feit dat je het wél allemaal kunt hebben. Middenin Waalwijk wonen en toch van je rust kunnen genieten. Voldoende ruimte hebben voor een groot gezin en niets hoeven te doen om het huis te hebben waarin je je iedere dag weer helemaal op je gemak voelt. Voor de een is het een utopie. Voor jou binnenkort wellicht je dagelijkse realiteit.

Vijf jaar geleden trokken Joyce en Michiel hun huis in, nadat ze het eerst helemaal naar hun eigen zin hadden laten maken. “We zijn de eerste bewoners en hebben direct gekozen voor de uitbouw van drie meter. Zo hebben we nog meer dan genoeg tuin over, maar ook binnen zoveel mogelijk ruimte. Het huis heeft het allemaal en het is een fijne plek om te wonen, maar toch gaan we voor een volgende stap. Voor nog wat meer vrijheid in een twee-onder-een-kapwoning.” Doorgroeien dus. Dat is ongetwijfeld ook wat jij wilt. En stel je eens voor… Stel je eens voor dat jij doorgroeit naar deze woning. Je hebt vast weinig moeite nodig om te zien dat je het dan helemaal voor elkaar hebt.

Ruimte voor samen en plek voor jezelf
“Toen onze bank werd afgeleverd, schrokken we een beetje van de afmetingen. Het is nogal een gevaarte. Maar toen hij op zijn plek stond, zagen we dat we nog steeds meer dan voldoende ruimte over hadden.” Dat dus. Op het moment dat je gaat kijken, zie je het. De enorme bank in de woonkamer, die eigenlijk niet eens opvalt. Het zegt je alles over hoe groot de ruimte is door de aanbouw van drie meter. Zo heb je de plek waar je lekker samen bent. Waar je nieuwe herinneringen maakt met je gezin en oude ophaalt met vrienden. Waar je de ruimte heb om uitgebreid te koken en om lekker te chillen. Waar je buiten naar binnen haalt als je de tuindeuren openslaat of de gordijnen dichttrekt en je op je bank nestelt.

Maar af en toe wil je ook even iets anders. Ruimte voor jezelf bijvoorbeeld. Ook dat is geen enkel probleem. Je nieuwe thuis heeft, verdeeld over twee verdiepingen, vier slaapkamers waarvan die op de twee etage niets minder is dan spectaculair. Het hoge puntdak van het huis zorgt dat je daar de echo van je eigen stem een beetje hoort. Precies het beetje grootsheid dat van zomaar een huis een echt bijzondere plek maakt. “Wij wonen hier met zijn tweeën. Dat betekent dat we in huis ruimte hebben voor een aparte thuiswerkkamer, een kleedkamer én een logeerkamer.” Jij hebt vast ook geen enkele moeite om te zien dat je ook voor alles en iedereen een eigen plekje kunt vinden in dit huis.

Alleen nog kaarten schrijven
Je wilt natuurlijk het liefst snel thuis zijn in je nieuwe huis. Verhuizen zonder overdreven veel te hoeven klussen. Ook wat dat betreft val je hier met je neus in de boter. Alles is keurig netjes afgewerkt, met oog voor detail. “We hebben familie die ons heel goed heeft geholpen. Dat heeft ons geholpen om alles te maken zoals we graag wilden.” Instapklaar dus. Zet je eigen spullen binnen en dan pas je de sfeer in een handomdraai aan om er echt jouw eigen plek van te maken. Super fijn natuurlijk als iemand anders al het werk al heeft gedaan. Dan hoef jij alleen nog de kaarten te schrijven om je vrienden en familie uit te nodigen voor een eerste bezoek.

Perfecte plek in Waalwijk
Je wilt je direct thuis voelen in je nieuwe huis en daarbij is de locatie natuurlijk ook van groot belang. Nu blijkt dat je soms dus wél allemaal kunt hebben. Je nieuwe thuis staat namelijk op een heerlijk centrale plek in Waalwijk en toch woon je er een beetje verborgen. Vanuit de keuken kijk je lekker uit over de straat en veel groen zonder dat je zelf bekijks hebt. In de woonkamer en zeker in de achtertuin heb je alle privacy van de wereld want achterburen heb je niet. Beeld je tijdens de bezichtiging gewoon eens in hoe je heerlijk op je bank zit en hoe je gewoon kunt doen wat je wilt omdat niemand naar je kijkt. Mooi toch? Dat is nou echte vrijheid. Om het helemaal af te maken, heb je direct achter de poort naar de achtertuin nog je eigen parkeerplaats.

Meer dan waarop je hoopte
395.000 Euro. De vraagprijs voor Von Gluckstraat 5 in Waalwijk. Voor dat geld heb je niet zomaar een woning met ruimte voor alles wat je kunt bedenken. Je koopt er ook een bijzonder eenvoudige verhuizing mee naar de plek waar je je direct op je gemak voelt. Waar je lekker dichtbij alles woont en toch de privacy hebt om te kunnen doen wat je wilt. Ga snel eens kijken. De bezichtiging laat je zien dat dit huis op alle vlakken een schot in de roos is. Dat het wellicht zelfs meer is dan waarop je durfde te hopen. Veel plezier!

Algemeen:
• Alle verdiepingen zijn voorzien van vloerverwarming, welke per ruimte apart te bedienen zijn;
• Moderne keuken en badkamer (2016);
• De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dubbelglas;
• Voorzien van vier slaapkamers;
• Gehele woning is gestuukt;
• Gelegen in een groene en rustige straat;
• Beschikt over een energielabel A;
• Nette achtertuin van 5,35 x 11,3m op het oosten;
• Schuttingen zijn in 2021 geplaatst(op de foto's staan de oude schuttingen);
• Voorzien van 3 zonnepanelen;
• Voorzien van kunststof kozijnen behoudens voordeur;
• CV-ketel van Intergas uit 2016 (jaarlijkse controle);

Wil je deze woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor in Waalwijk, 0416-666696.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
43
Woonoppervlakte
145 m2
Perceeloppervlakte
139 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
2016
Inhoud
519 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres