HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 318
Bellefroidlunet  43E,6221KS Maastricht

Bellefroidlunet 43E

6221KS Maastricht

104 m2 /
Vraagprijs € 425.000,-
k.k.
TIM Vastgoed
Foto's
Omschrijving


MAASTRICHT (Ceramique) - Op de 4e verdieping rustig gelegen 2-slk appartement (ca. 104 m²) in complex 'Patio Sevilla' met lift, berging, parkeerplaats in souterrain, gastentoilet, complete badkamer en 8 m² balkon op het oosten met zicht op zowel de fraaie binnentuin van het complex als in de Bellefroidlunet.
Dit luxe wooncomplex is gelegen op korte loopafstand tussen het Centre Ceramique (bibliotheek) en het Bonnefantenmuseum en nabij winkelvoorzieningen (o.a. AH supermarkt, bakkerij Koos, Coffeelovers op Plein 1992), diverse restaurants en het gezellige Wyck. Het Charles Eyckpark aan de Maas, het stadspark, historisch centrum (OLV Plein) en het centraal station zijn op loopafstand gelegen. De autosnelweg is binnen enkele minuten te bereiken.

Het 97 appartementen tellende "Patio Sevilla" is gerangschikt over zes woonlagen rondom een fraai aangelegde binnentuin, die vanaf de straat op drie plaatsen toegankelijk is via een afsluitbaar toegangshek. Aan de Avenue Céramique bevinden zich een tweetal winkelruimtes. Ontworpen is het complex in 1999 door het Spaanse architectenbureau Cruz y Ortiz, dat later tekende voor de tien jaren durende verbouwing van het rijksmuseum in Amsterdam.
De ligging mogen we uitstekend noemen. De nabij gelegen Hoge Brug verbindt het Plein 1992 met het stadspark en stadscentrum van Maastricht.
Dit appartement staat garant voor heerlijk rustig wonen met de nabijheid van alle benodigde voorzieningen op loopafstand met uitstekende bereikbaarheid.

INDELING
Souterrain:
- Eigen parkeerplaats in afgesloten parkeergarage, exclusief voor bewoners Patio Sevilla;
- Eigen berging, ca. 10 m² groot en 2,4 m hoog;
- Lift naar bovengelegen etages.

Begane grond:
- Parterre met lift en brievenbussen;
- Recent gerenoveerde centrale hal met toegang tot het appartement, lift en trappenhuis en de fraaie parkachtige binnentuin van het complex.

Vierde verdieping (appartement):
- Entree/hal met garderobe, centrale gang met toegang tot 2 slaapkamers, badkamer, toiletruimte, berg-/wasruimte en woonkamer;
- Geheel betegelde toiletruimte, voorzien van vrijhangend closet met inbouwreservoir en fonteintje;
- Berging, ca. 4 m², met opstelling witgoed en het WTW-ventilatiesysteem;
- Heldere woonkamer, ca. 27 m², met grote raampartij aan de balkonzijde voor optimale daglichttoetreding, een deur naar het balkon en een doorloop naar de keuken en tevens raam in kopgevel met uitzicht op de Bellefroidlunet;
- Open keuken, ca. 10 m² met een vinylvloer en complete L-vormige keukenopstelling (bj. 2002), welke is voorzien van een hardsteen werkblad met 4-pits inductiekookplaat, ingebouwde afzuigkap (defect), koelkast, vaatwasser en combi-oven;
- Balkon, ca. 8 m², overdekt en gelegen op het noordoosten;
- Slaapkamer 1, ca. 17 m² en Slaapkamer 2, ca. 13,5 m, beiden gelegen aan de rustige binnenzijde met uitzicht op tuin van het complex;
- Badkamer, ca. 6,5 m², voorzien van ligbad, douche, tweede toilet en twee wastafels;
- De hal, woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van een doorlopend tapijt (op latten gespijkerd).

Bijzonderheden
- Gelegen op de vierde verdieping aan kopse c.q. binnenzijde van het complex;
- Bijdrage aan VvE is ca. € 199,84 per maand. Inbegrepen reservering groot onderhoud, opstalverzekering, verbruik gezamenlijke elektriciteit en - water en tuinonderhoud; Stukken VvE opvraagbaar bij de makelaar;
- Dit complex is aangesloten op stadsverwarming voor centrale verwarming en warmwater, er is geen gasaansluiting.

ENERGIELABEL
De woning beschikt over een voorlopig energielabel, het definitieve label wordt bij levering verstrekt.

OPLEVERING
In de huidige staat, enkele roerende zaken blijven achter, lijst bij makelaar opvraagbaar.

KADASTRAAL
Gemeente Maastricht, sectie E, nummer 3224, appartementsindex 75.

LEVERING en AANVAARDING
Datum levering en aanvaarding in overleg.

BEZICHTIGING
Uitsluitend op afspraak via makelaarskantoor TIM Vastgoed, tel. 043-3506900.

Voetnoot:
ONDERHOUD
De vermelde staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige toestand is op basis van visuele waarnemingen door de makelaar.
Verkopers voldoen aan hun informatieplicht door het verstrekken van een door hen ingevulde vragenlijst. Welke via de makelaar is op te vragen.

AANSPRAKELIJKHEID
Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van uitgegaan worden dat deze brochure slechts indicatief is. De vermelde gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen etc.) zijn onder andere verkregen door mondelinge overdracht. Wij attenderen de kopers er op dat, ondanks het verstrekken van deze verkoopinformatie en de vragenlijst, de koper haar onderzoeksplicht heeft.

KOOPAKTE
De koopovereenkomst wordt opgesteld volgens model VBO/NVM. Verkoper stelt uitdrukkelijk dat een koop alleen tot stand komt als over alle hoofdzaken (zoals koopsom) en over de details (zoals oplevering) overeenstemming is bereikt, kopers kunnen (laten) aantonen dat zij onderzoek hebben verricht naar de financiële haalbaarheid van hun aankoop en de overeenstemming schriftelijk is vastgelegd in een koopovereenkomst die door koper en verkoper ondertekend is.

ONTBINDING
De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is in de regel 6 weken na het ondertekenen van de koopovereenkomst.

ZEKERHEIDSTELLING
De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 2 weken na einde voorbehoud(-en) bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Wij vertrouwen erop u hiermee correct te hebben geïnformeerd en hopen u enthousiast te hebben gemaakt voor deze woning.
Kom kijken en overtuig u zelf, want pas tijdens een bezichtiging ervaart u de woning en kunt u voelen of de woning bij u past.

Hartelijk dank voor uw belangstelling en graag tot ziens.
TIM Vastgoed - Thuis In Makelaardij
Tel. 043-350 6900

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Woonoppervlakte
104 m2
Woonlagen
14
Bouwjaar
200214
Inhoud
290 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres