HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 82
Langeviele  7,4437AA Ellewoutsdijk

Langeviele 7

4437AA Ellewoutsdijk

140 m2 / 615 m2
Vraagprijs € 295.000,-
k.k.
Van den Ouden Makelaardij VOF
Foto's
Omschrijving


** VERKOOP BIJ INSCHRIJVING. De verkoop van deze woning zal plaatsvinden middels een vrijwillige inschrijving met een bieden vanaf prijs van € 295.000,00 k.k. De verkoop bij inschrijving sluit per 16 augustus 2021 om 15:00 uur. **
** LET OP! DE KIJKDAGEN STAAN VOL. WIJ HANDTEREN NU EEN RESERVELIJST**

Op een mooie en rustige locatie mogen wij u deze vrijstaande woning aanbieden.
Het object is gelegen op maar liefst 615 m² en heeft de beschikking over twee garageboxen. Verder een ruime oprit en aan de achterzijde een fraaie tuin met goede bezonning en zicht op de Westerschelde dijk.

Indeling:
Binnenkomst in een statige hal met een plavuizenvloer waarbij je in een keer door naar de achtertuin kunt lopen. Verder vanuit de hal toegang tot het kantoor/werkruimte annex slaapkamer en/of de voormalige woonkamer en-suite.

Woonkamer.
De royaal opgezette woonkamer is deels voorzien van kunststof kozijnen. Verder radiatoren, een Tv-aansluiting, een schouw en Agnes plafondplaten aanwezig.

Keuken/bijkeuken.
Aan de achterzijde is de gesloten keuken (met div. apparatuur) gesitueerd. Tevens is er een royale voorraadkast met kelderruimte aanwezig. Achter de keuken is de bijkeuken met witgoedaansluiting, CV-ketel (Nefit) en toiletruimte gelegen.

1e Verdieping:
Gaan we naar boven dan komen we op een zeer ruime overloop. Vanaf hier toegang tot een doucheruimte (voorzien van een inloopdouche, wastafel en radiator) en de slaapkamers. Aan de voorzijde twee slaapkamers met kunststof kozijnen. Aan de achterzijde nog een kamer en een ruime inloopkast.

2e Verdieping:
De tweede verdieping is te bereiken middels een vlizotrap.

Algemeen:
Aan de voorzijde van de woning is er voldoende parkeerruimte voor meerdere auto's. Tevens staan hier twee uit damwand opgetrokken garages. Middels een vrije achterom bereiken we de ruim opgezette achtertuin met een goede bezonning (ligging: west). De tuin biedt veel privacy en is o.a. voorzien van een bestrating, beplanting, een waterput en een vrijstaande stenen schuur met pannendak.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
140 m2
Perceeloppervlakte
615 m2
Woonlagen
32
Bouwjaar
1910
Inhoud
576 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres