HOMEPAGE
AANBOD
HUIS AANMELDEN
HOE WERKT HET
REGISTREREN
CONTACT
INLOGGEN
Aantal bezoekers online 252
Evesingepad  16,7943EJ Meppel

Evesingepad 16

7943EJ Meppel

137 m2 / 376 m2
Vraagprijs € 349.000,-
k.k.
De Gratis Makelaar
Foto's
Omschrijving


Deze woning bezichtigingen? Via onze website (De Gratis Makelaar) kun je zelf een afspraak inplannen.

De woningen die wij met ons kantoor aanbieden worden verkocht via ons online biedplatform. Geïnteresseerden hebben hierdoor gelijke kansen en dit is dan ook de enige manier om een bod uit te brengen. Het is transparant en dus inzichtelijk voor iedereen. Daarbij wordt er nog altijd rekening gehouden met het recht van gunnen vanuit verkopers. Goed idee toch? Naast de publicatie op Funda is er bij ons meer informatie te vinden over de woning, het online bieden en het plannen van een bezichtiging.

JE KUNT ONLINE EEN BOD UITBRENGEN TOT 10 AUGUSTUS 2021 20:00 UUR

Indeling
Begane grond
Je betreed de woning via een overdekte entree. In de hal vind je een open spiltrap naar de eerste verdieping. Verder tref je het toilet aan. Dit toilet is gerenoveerd in 2010 en is voorzien van een modern hangtoilet en fonteintje. Het plafond is afgewerkt met red cedar hout.
De ruime woonkamer is L-vormig en voorzien van lamelparket, de leidingen van de radiatoren zijn weggewerkt. De wandcontactdozen zijn op 30cm hoogte geplaatst. Er is een voorziening voor een rookkanaal aanwezig, indien gewenst kunt u een houtkachel plaatsen. De half-openkeuken is voorzien van een elektrische kookplaat en afwasmachine. De aangrenzende praktische bijkeuken heeft een wasmachine/drogeropstelling. De garage is via de bijkeuken bereikbaar en heeft een geïsoleerde vloer.

De eerste Verdieping
Via de overloop zijn de drie slaapkamers en de badkamer te bereiken. De badkamer, gerenoveerd in 2010, is voorzien van een ligbad met whirlpool inloopdouche met brede afvoergoot, hangtoilet, vaste kast en vloerverwarming. Ook dit plafond is afgewerkt met red cedar hout. De slaapkamer die grenst aan de badkamer is voorzien van wastafel en een spiegel. De kleine slaapkamer heeft een LAN aansluiting.

De tweede Verdieping
Via de open spiltrap bereik je de zolder. De zolder bestaat uit een berging en een slaapkamer. Het eerste gedeelte vind je de berging. De zijkanten zijn afgewerkt knieschotten. Ook is hier de Cv-ketel opstelling aanwezig. Deze is netjes weggewerkt doormiddel van een betimmering. De CV ketel is gasgestookt, geplaatst 2010 en is van het merk Intergas. De slaapkamer is aan de zijkanten ook afgewerkt met knieschotten. Verder heeft deze slaapkamer ook een wastafel en spiegel.

Voor het huis vind je een voortuin en ruime oprit. De oprit biedt plaats aan tenminste twee auto’s die ongehinderd door de ander weg kunnen rijden. Er is genoeg ruimte om nog een derde en eventueel een vierde auto te parkeren.

Via een schuttingdeur is de achtertuin te bereiken. Het pad achter de schuttingdeur, langs de garage biedt genoeg ruimte om de afvalcontainers uit het zicht te zetten. De ruime bemeten tuin is gelegen op het westen en heeft twee terrassen. De tuin biedt een goede mix van zon en schaduw en is aan de achterkant omzoomd door weelderig groen.
De ligging van de woning is verassend centraal. Binnen 10 minuten fietsen sta je op het Kerkplein of op het station. Op 5 minuten fietsen bevindt zich een buurtwinkelcentrum. Met de auto ben je binnen 5 minuten op de A32. Er is keuze uit meerdere basisscholen op loopafstand. Meerdere scholen voor voortgezet onderwijs zijn op maximaal 20 minuten fietsen te bereiken.

Bijzonderheden
Bouwjaar 1980, kavel 376m2, woonoppervlak ca. 128m2.
Huis voor op het oosten en achter op het westen georiënteerd.
Alle ramen dubbelglas, buitenmuren, dak en vloer geïsoleerd tijdens bouw in 1980.
Heeft zowel CAI als glasvezel aansluiting.
In 2010 grondig verbouwd/gerenoveerd daarbij zijn de volgende zaken aangepakt:
•Elektra compleet vervangen, leidingen vervangen, wandcontactdozen ruim aanwezig en op 30 cm hoogte gebracht en nieuwe groepenkast geplaatst.
•Nieuwe HR ketel geplaatst, radiatoren vervangen, verwarmingsleidingen weggewerkt.
•Dakramen vervangen.
•Alle binnendeuren vervangen voor paneeldeuren.
•Plafond woonkamer gestuukt.
•Badkamer en toilet gerenoveerd.
•Dak na-geïsoleerd

Oplevering in overleg.
De overdracht vind plaats bij De Nationale Notaris.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woning.

Kaart
Kenmerken
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Woonoppervlakte
137 m2
Perceeloppervlakte
376 m2
Woonlagen
3
Bouwjaar
1980
Inhoud
513 m3
Reageer op dit object
Stuur een vraag of opmerking over dit object naar deze aanbieder
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres
Afspraak maken voor bezichtiging
Op welk moment zou je deze woning bij voorkeur willen bezichtigen?
Dag(en):
Dagdeel:
Vragen of opmerkingen (optioneel)
Contactgegevens
Naam
Telefoonnummer
E-mailadres